Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Anemary
uz snad 10 let pouziva manzel klasiku - zeleneho Hugo Bosse. jinak mi voni vetsina od Polo Ralph Lauren a „dospelacka“ je krasna vune Fahrenheit od Diora (taky se vyrabi uz silene dlouho).
moji nejvetsi oblibenci jsou Issey Miyake - L´Eau D´Issey a Hermes - Un Jardin en Mediterranée. Oba fakt zaujmou a nejsou az tak caste.
Můj se voní nejradši vůněma od Adidas a Str8. K Vánocům bych mu ale chtěla pořídit jinou vůni. Něco co ještě neměl. Klidně dražší parfém. To abych zas chodila a čuchala několik hodin po obchodech.. mně ty pánský voňavky všechny krásně voní ![]()
V létě Dior Addict 2 a přes zimu Dior Pure Poison. Taky mi voní Euphoria od CK, ale bohužel ne na mně
A ještě Pure od DKNY je super ![]()
@Anemary super jsou parfémy od yves saint lauren, dlouho vydrží… mě voní nejvíce tmavě modrý
, pánský tedy.
@Hr4sek22 Manžel se voní Hugo bossem no.6 a fakt voní krásně ![]()
@Anemary
Jukni na Chanel Allure, Lancome-Hypnose-uzasne na chlapovi vonaju..:-)..zalezi co ma chlap rad..moj ma asi 20 parfemov a strieda..tieto 2teraz vedu..
Já tedy naprosto doporučuji Armani Code…už dochází, tak snad Ježíšek přinese novej ![]()
Já používám nejraději parfémy od Guess nebo Kelvin Klain ty my hrozně hezky vonějí, mají je všechny úžasný
@Anemary můj chlap používá vonavku od Guess
Ahoj holky,
tak já jsem se zamilovala do Cinéma od Yves Saint Laurent a do už zde zmíněného Wish od Chopard… to je fakt naprosto zdařilá imitace Angel od Thierry Mugler.
![]()