Nějaké dávky?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Kytti píše: Žiju s ním. Pracuje. Ale nestačí nám to na pokrytí všech potřeb.
Tak bude muset zabrat nebo ty na potrat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, zrovna rozumné to tedy není, přivést do takové situace miminko. Jaký tedy máte cca příjem?
- Citovat
- Upravit
@Kytti píše: Žiju s ním. Pracuje. Ale nestačí nám to na pokrytí všech potřeb.
Teda nezlob se na mě, ale už tedˇmáte problémy, jak to chceš pak dělat až se dítě narodí? V tvé situaci by bylo nejrozumější jít na přerušení, najít si práci a starat se o děti co už máš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kytti píše:
Pracovala jsem jen na dohodu ne na smlouvu.
Tak to je bohužel riziko podnikání. A je potřeba přemýšlet nad všemí důsledky. Ono je fajn z té dohody nic moc neplatit, ale potom nic nemít. Ve tvé situaci možná příspěvek na bydlení, jinak tě budou pořád odkazovat na alimenty a otce dětí. Brigáda, dokud to půjde.
A jinak přemýšlet dřív než se rozhodneš pro miminko. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jake ma partner prijmy? A ty jsi uplne na nule nebo mas neco z uradu prace?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jedině ještě zkusit ten Příspěvek na bydlení, ale to se budeš muset informovat na vašem ÚP, jaká jsou teď pravidla atd
Osobně bych do takové situace dítě nepřivedla, ale nemám právo tě soudit a tak se musíš jen ty rozhodnout. Držím palce, ať je vše dobré ![]()
- Citovat
- Upravit
To je teda situace. Doufám že bydlí přítel u Tebe a ne Vy u něj. To bude ještě veselo. 3 děti, y bez práce takže přítel vše financuje tak to se modli aby brzo neutekl
To dítě bylo plánované? počítali jste jestli finančně vůbec budete mít na další dítě?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markéta80 jsem tipovala trolla. Nemuzu uverit.No snad nebude zachvili sama na 4 deti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můj švagr vždycky, když se někdo zeptá, na jakou dávku má NÁROK odpovídá jedině na dávku ze samopalu. (černý humor)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Konnny to by byla ta lepší varianta, jinak pěkně na nic. Velká šance že se na to vykašle živit její 3 děti
byl to prostě nerozum, nebo pojistka aby nezdrhnul ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Musíš řešit alimenty na 3 předchozí děti. A jít na brigádu. Muž, s kterým čekáš 4 dítě, je zaměstnaný? Má stálý příjem? Bydlení vyřešené?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aleba píše:
Jake ma partner prijmy? A ty jsi uplne na nule nebo mas neco z uradu prace?
Nemám vůbec nic kromě přídavku na děti 1800 Kč měsíčně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kytti píše:
A to čtvrté dítě si chceš nechat? Neuvažovala jsi nad adopcí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kytti píše:
A proc nejsi na pracaku, abys dostavala alespon nejakou minimalni podporu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit