Nějaké dávky?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
@Alriga píše:
No, takto jednoduše tě asi vyhodit nemohli, zvlast, pokud jsi v jiném stavu.
Pracovala jsem jen na dohodu ne na smlouvu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kytti píše:
Dobrý den chci se zeptat mám tři děti v přímé péči a čekám další jsem na začátku těhotenství. Přišla jsem ze dne na den o práci i když jsem pracovala jen na dohodu. Dostávám přídavky na děti celkem 1800 Kč můj bývalí manželé výživné neplatí.
Mám nějaký nárok na nějakou dávku či jinou pomoc? Děkuji
Tak záleží na spoustě věcí, to ti tady takhle nikdo nepoví. Nechápu ale že si pořídíš další dítě, když už tři máš a finančně na tom nejsi vůbec dobře.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děti do školy / školky a ty do práce / na brigádu. Otec dítěte se též musí starat. Pokud jsou děti mladší 2-3 let, tak máš jistě RP ![]()
- Citovat
- Upravit
@Kytti píše:
Tak to bylo jistě vše zalité sluncem, peněz našetřeno dost i pro nenadálý výpadek, když jsi se rozhodla pro další dítě, ne?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus si zažádat o příspěvek na bydlení a hmotou nouzy, tam máš nárok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kytti píše:
A pritel, se kterym cekas to ctvrte, s tim nezijes? On nepracuje?
Jinak asi prispevek na bydleni, tam se ale posuzuji prijmy vsech clenu domacnosti (tedy i plat pritele).
Příspěvek upraven 08.09.20 v 12:18
- Citovat
- Upravit
@shadowbabe píše:
Děti do školy / školky a ty do práce / na brigádu. Otec dítěte se též musí starat. Pokud jsou děti mladší 2-3 let, tak máš jistě RP
Práci samozřejmě scháním vezmou mě max na brigádu a to do té doby než budu mít břicho na smlouvu jako těhotnou mě nikde nevezmou. Děti mám dvě ve druhé třídě a jednoho předškoláka. Otec se nestará přez rok je neviděl a výživné jak jsem psala také neplatí. Trestní oznámení bylo podáno v únoru a furt se nic neděje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ontarova.stara píše:Žiju s ním. Pracuje. Ale nestačí nám to na pokrytí všech potřeb.
A pritel, se kterym cekas to ctvrte, s tim nezijes? On nepracuje?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kytti píše:
Práci samozřejmě scháním vezmou mě max na brigádu a to do té doby než budu mít břicho na smlouvu jako těhotnou mě nikde nevezmou. Děti mám dvě ve druhé třídě a jednoho předškoláka. Otec se nestará přez rok je neviděl a výživné jak jsem psala také neplatí. Trestní oznámení bylo podáno v únoru a furt se nic neděje.
A co otec dítěte či máš v břiše, ten s vámi není a nedělá? Děláš jak kdybys byla na to sama
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kytti píše:
a co ten přítel? Ten s vámi nebydlí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kytti píše: Žiju s ním. Pracuje. Ale nestačí nám to na pokrytí všech potřeb.
V tom případě nebudeš mít nejspíš nárok ani na ten přídavek na bydlení, natož hmotnou nouzi. ALe tak jsi na pracáku, ne? Nějaké životní minimum dostaneš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rizko prací na dohodu. Malá pracovně právní ochrana toho zaměstnance.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A to až budeš pobírat RP, tak máš spočítané, že vyjdete s penězi? Jako to taky není žádná hitparáda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, takto jednoduše tě asi vyhodit nemohli, zvlast, pokud jsi v jiném stavu.