Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
lemaz: to mas pravdu, ja zavisla nejsem:)) ale lezu sem kazdy den.. hlavne je tu super, ze clovek zalozi tema a hned mu je odepsano a nikdo si tu nehraje na nejaky super matky.. ale kazda ma svuj vlastni nazor:) to je super, clovek sem muze prijit s jakymkoliv dotazem a nemusi se bat, ze by ho odsoudili.. ![]()
holky souhlasím s vámi ((-: tady mi je taky dobře na FC už lezu tak jednou za čtrnáct dní ((-: ve čtvrtek mi malá převrátila obrazovku vzhůru nohama ((-: a kdo poradil? no jasně maminky z emimina (((-:
no pro mě jediný vstup mezi lidi ((((-: se třema malýma prckama toho bohužel moc neoběhám a na návštěvy s třema raubířema ((((-: tak to si netroufám ((-: a bez dětí to nejde, nemám hlídání ((-: takže je fajn, že si můžu pokecat aspoň takhle. ![]()
Myslím, že skalním emiminačkám by neměl zbýt na jiný server čas
![]()
Lizbeth píše:
Myslím, že skalním emiminačkám by neměl zbýt na jiný server čas![]()
Tak nějak
![]()
Já taky ze začátku chodila i jinam, ale tady jsem zakotvila a první, co ráno v PC dělám je, že zapnu Emimino
![]()
rhiannon píše:
Já taky ze začátku chodila i jinam, ale tady jsem zakotvila a první, co ráno v PC dělám je, že zapnu Emimino![]()
![]()
Já taky, ale jen proto, že obě děti ještě většinou spí a já mám pár minut času
![]()
Moje „domovská“ stránka je mojetehotenstvi. cz, ale tam by takováhle reklama na jiné weby neprošla.. ![]()
Po porodu jsem nasávala informace z kojeni.net (ale tam tuším není diskuze) a ani nevím jak, ocitla jsem se na emiminu. Od té doby už jsem nic jiného ani nehledala. Přijde mi to tady skvěle přehledné, úžasně „domácí“ a vůbec se tady cítím skvěle ![]()
Raduš.ka44 píše:
Moje „domovská“ stránka je mojetehotenstvi. cz, ale tam by takováhle reklama na jiné weby neprošla..
hmmm asi si nejsou tak jistí v kramflecích jako emimino
Tady si může každý zhodnotit co chce a admini stejně ví, že velká většina z nás zůstane pěkně „doma“ na emimi a jinam mrkne jen proto aby zjistila jak se tady má vlastně dobře
![]()
Souhlas, a když mi nejelo moje domovské ČR, tak Lessina byla tak hodná a kontaktovala Missorku, aby mi to pomohly dát dokupy. Takže admini jsou super a stránky taktéž, já pendluju mezi BC(tam ale jen v termínu porodu) a emiminem. ![]()
Aty píše:
holky souhlasím s vámi ((-: tady mi je taky dobře na FC už lezu tak jednou za čtrnáct dní ((-: ve čtvrtek mi malá převrátila obrazovku vzhůru nohama ((-: a kdo poradil? no jasně maminky z emimina (((-:
Já chodila na rodinu.cz, ale tady se mi líbí víc. Lepší lidi, diskuze, vše přehledné, prostě vše super ![]()