Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, nevíte jetli existuje ještě nějaký server podobný emiminu? S diskusema apod.
Díky za odpověď.
baby-cafe, pritelkyne, modrykonik, rodina, vasedeti… Je toho spousta ![]()
no takhle super ne, ale ještě chodím na babyweb.cz, ale tady je to nejlepší
![]()
Nechci dělat reklamu, nebo šplhat
, byla jsem leckde, ale tady se mi to taky zdá nejlepší … ![]()
ještě nebyla zmíněna rodina.cz. Osobně to tam moc nedoporučuju, chvíli jsem tam chodila, sprosté urážky byly na denním pořádku, hlavně v diskuzích k tématu hlavního článku na úvodní straně. Dlouho jsem tam nebyla, naposledy snad před půl rokem, tak nevím, jestli to tam ještě funguje tak nebo se to zlepšilo. Ale diskuze nepřehledné, není možné si zakládat svá témata, ani žádné duplicitní. Takže v jedné dlouhatánské diskuzi musíš hledat aktuální otázku.
Tak rodinu jste zmiňovaly taky, snad ten můj předchozí příspěvek nebude negativní reklama konkurence, snad to není proti pravidlům. Pokud ano, prosím adminy o smazání. Prostě se mi na rodině nelíbilo, snad jsem to nenapsala moc drsně ![]()
lemaz a proč ten průzkum? (((-: tedy pokud budeš chtít odpovědět.
Protože se ráda rochním v diskusích a tady už jsme skoro všechny přečetla (tedy ty, které mě zajímali). A deníčky taky. Potřebuji nasávat informace.
Nicméně jsem jich teď pár zkoukla a přijdou mi hrozně nepřehledné. Holky, pište deníčky, ať mám co číst!!! ![]()
Myslim že už vše bylo řečeno.Já teda osobně nemusim BC i rodinu
.Emimino ![]()
Mě se tady teda taky strašně líbí
ale už mám taky všechno pročtené. Normálně jsem chytla závislost (zda se dá použít slovo „chytla“
), ani na facebooku už tolik nejsem…vlastně skoro vůbec ![]()
Lemaz, taky jsem diskusorochnil a informacežrout ![]()
Lemaz takové mladší dvojče je babycafé, ale… doma je doma…
Na rodinu nelez, jsou tam děsně netolerantní a arogantní gardisky a neradi slyší jiný názor než mají ony…
Babinet - dobrý, al epro mě nepřehledný
Modrý koník - hodně lidiček se od tama stěhuje sem ![]()
Jinak diskuzní skupinky jsou fakt skoro všude, ale zdá se mi že na emimi to prostě žije nejvíc a krom toho já jsme tu fakt už doma ![]()
No, já jsem na emiminu závislá. Našla jsem tady všechny informace, které jsem potřebovala a fajn kámošky.
Jen jsem se chtěla podívat jinam a porovnat.
A ---není nad emimino.