Nějaký server podobný emiminu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3040
11.9.10 21:11

Nějaký server podobný emiminu

Ahoj holky, nevíte jetli existuje ještě nějaký server podobný emiminu? S diskusema apod.
Díky za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Aty
7700
11.9.10 21:13

myslím že modrý koník?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13715

baby-cafe, pritelkyne, modrykonik, rodina, vasedeti… Je toho spousta :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

no takhle super ne, ale ještě chodím na babyweb.cz, ale tady je to nejlepší :dance: :dance: :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
11.9.10 21:15

souhlasím s procházkou (((-: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
11.9.10 21:15

Nechci dělat reklamu, nebo šplhat :oops: :oops: :oops: , byla jsem leckde, ale tady se mi to taky zdá nejlepší … :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
11.9.10 21:16

Mě se emimino taky moc líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44171
11.9.10 21:19

ještě nebyla zmíněna rodina.cz. Osobně to tam moc nedoporučuju, chvíli jsem tam chodila, sprosté urážky byly na denním pořádku, hlavně v diskuzích k tématu hlavního článku na úvodní straně. Dlouho jsem tam nebyla, naposledy snad před půl rokem, tak nevím, jestli to tam ještě funguje tak nebo se to zlepšilo. Ale diskuze nepřehledné, není možné si zakládat svá témata, ani žádné duplicitní. Takže v jedné dlouhatánské diskuzi musíš hledat aktuální otázku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44171
11.9.10 21:21

Tak rodinu jste zmiňovaly taky, snad ten můj předchozí příspěvek nebude negativní reklama konkurence, snad to není proti pravidlům. Pokud ano, prosím adminy o smazání. Prostě se mi na rodině nelíbilo, snad jsem to nenapsala moc drsně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
11.9.10 21:23

lemaz a proč ten průzkum? (((-: tedy pokud budeš chtít odpovědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
11.9.10 21:47

Protože se ráda rochním v diskusích a tady už jsme skoro všechny přečetla (tedy ty, které mě zajímali). A deníčky taky. Potřebuji nasávat informace.

Nicméně jsem jich teď pár zkoukla a přijdou mi hrozně nepřehledné. Holky, pište deníčky, ať mám co číst!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
11.9.10 21:52

Myslim že už vše bylo řečeno.Já teda osobně nemusim BC i rodinu :lol: .Emimino :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
11.9.10 21:53

Mě se tady teda taky strašně líbí :huban: ale už mám taky všechno pročtené. Normálně jsem chytla závislost (zda se dá použít slovo „chytla“ :mrgreen: ), ani na facebooku už tolik nejsem…vlastně skoro vůbec 8-)

Lemaz, taky jsem diskusorochnil a informacežrout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
11.9.10 21:57

Lemaz takové mladší dvojče je babycafé, ale… doma je doma…
Na rodinu nelez, jsou tam děsně netolerantní a arogantní gardisky a neradi slyší jiný názor než mají ony…
Babinet - dobrý, al epro mě nepřehledný
Modrý koník - hodně lidiček se od tama stěhuje sem :nevim:

Jinak diskuzní skupinky jsou fakt skoro všude, ale zdá se mi že na emimi to prostě žije nejvíc a krom toho já jsme tu fakt už doma :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
11.9.10 21:59

No, já jsem na emiminu závislá. Našla jsem tady všechny informace, které jsem potřebovala a fajn kámošky.
Jen jsem se chtěla podívat jinam a porovnat.
A ---není nad emimino.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová