Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobry vecer chtela bych poprosit nejaky typ na film u ktereho si pobrecim mam pocit ze jsem snad videla uplne vsechno ![]()
My sister keeper
(Česky myslím „je to můj život“). Co se tě dotkne nejvíc? Zvířata, válka, děti? ![]()
@Katherine Pierce pianista, colette, Zelary.. Dneska jsem skoukla všechny 3 a mazec.. I když je znám.. Nebo hlídač 47, Lidice
@Bubla Bůčková lidi… děti… Nedávno jsem videla Instant family to bylo neco
cely 2 hodiny jsem brecela protoze mi to prislo strasne moc hezky a zároveň i smutny proste nejhezci film o rodine jaky jsem kdy videla a fakt cely 2hodiny proste jsme jenom brecela
moje oci po ranu byli sice hrozne ale za tak nadherny film to stalo… Potom jsem treba videla i five feet apart… To bylo taky neco jelikoz tam hral muj oblibenec tak jsem brecela uz jenom z původní fotky protoze mi ho prislo lito a pak jsem brecela celou 1 hodinu filmu
taky jsem pak nemohla ale strasne moc nadherny film… Nebo treba Midnight sun… To bylo taky nadherny no
( filmy co jsou o zvířatech tak se na ne nekoukam protoze mne nebavi )
@Luckandlove ano Instant family u toho jsem brecela cely 2 hodiny neuveritelne krasny film o rodine
@Katherine Pierce píše:
@Luckandlove ano Instant family u toho jsem brecela cely 2 hodiny neuveritelne krasny film o rodine
Ajo, i vy jste ho doporučovala. Přesně, to je hodně emoční film a hlavně ta scéna u konce, kdy se tam ta,,matka" neukaze a tu nejstarší to mrzí, tak to mě polozilo.
Mně občas stačí obyc film, kde se lidé setkávají, jdou do restaurace a tak, vlastne na to spis koukam jak na scifi
@Katherine Pierce píše:
Dobry vecer chtela bych poprosit nejaky typ na film u ktereho si pobrecim mam pocit ze jsem snad videla uplne vsechno
My brečíme z tvé neschopnosti položit otázku a použít čárky ve větě. Co se tak začít učit a ve volné chvíli mrknout na ČT 2 nebo na zprávy. Tam tě zaručeně něco rozbrečí.