Nejbezpečnější autosedačka 0-18kg

401
3.2.12 23:09

Nejbezpecnejsi autosedacka 0-18kg

Ahoj, chtela bych pomalu pro maleho koupit autosedacku. Protoze jemu bude rok az v zari a hodne s nim uz ted cestujeme do zahranici chtela bych od 0-18kg. Nevim ale jak najit tu nejlepsi a nejbezpecnejsi. Muzete nekdo poradit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3140
3.2.12 23:12

Ahoj, my máme Besafe Combi Isofix, je to jedná z nejbezpečnějších, my máme na Isofix, ale dělá se i klasická. Dá se dát po i proti směru jízdy a vyhodou je to že protisměr můžeš použivat až do těch 18 kg, pokud to dítku bude vyhovovat. Akorat je dost drahá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
3.2.12 23:13
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
3.2.12 23:15
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
3.2.12 23:20

Dekuju moc. Premyslela jsem o ni a ted uz jsem si jista.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
3.2.12 23:27

Není zač :D my jsme do ní šli a jsme rádi, je opravdu bitelná a dítě je tam pevně upoutano, malý v ní jezdí od cca 6 měs. protože do vajíčka už se nevešel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
3.2.12 23:31

Tak já mam Britax 0-18kg a malej tam jezdil v proti směru do cca 21 měsíce pak jsem ho otočila už se mu tam nevešli nožičky je hrozně dlouhej a je taky kvalitní a dobrá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
4.2.12 08:38

Taky budem kupovat 0-18 a ve výběru máme ty dvě, co tu píšou holky. Já jsem trošku víc pro Britax romer( strašně se mi líbí potah cowmooflage :oops: :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9904
4.2.12 09:00

https://www.emimino.cz/…rankovani/6/#…

je dobré vědět, že u Besafe se fakt to polohování hodně zeslabí kvůli sklonu sedačky, je dobré to vědět dopředu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
4.2.12 10:01
zdenik1988 píše:
Ahoj, chtela bych pomalu pro maleho koupit autosedacku. Protoze jemu bude rok az v zari a hodne s nim uz ted cestujeme do zahranici chtela bych od 0-18kg. Nevim ale jak najit tu nejlepsi a nejbezpecnejsi. Muzete nekdo poradit?

mezi nejbezpečnější 0-18 patří Besafe, dělají je v kalsickém i isofixové provedení: http://autosedacky.mimishop.cz/katalog.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
4.2.12 10:15
ygreen píše:
https://www.emimino.cz/…rankovani/6/#…je dobré vědět, že u Besafe se fakt to polohování hodně zeslabí kvůli sklonu sedačky, je dobré to vědět dopředu ;)

tak tomu nerozumím, co to znamená? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
4.2.12 18:04

Trochu se vetřu a jen si přidávám do oblíbených, páč budu pomale řešit to samé 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
5.2.12 12:50

U které sedačky ( Besafe x Romer) je „lepší“ polohování? Myslím, která jde víc položit. Auto máme Volkswagen Multivan, takže prostoru je dost, přední sedačka ani nic jiného zavazet nebude… Děkuji za odpoved všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
6.2.12 09:03
Romanetka píše:
U které sedačky ( Besafe x Romer) je „lepší“ polohování? Myslím, která jde víc položit. Auto máme Volkswagen Multivan, takže prostoru je dost, přední sedačka ani nic jiného zavazet nebude… Děkuji za odpoved všem

Römer 0-18 nedělá, je to od Britaxu a ten Britax First clas splus jde v protisměru až do lehu, ale je ten protisměr pouize do 13kg, kdežto u té Besafe to není leh, je to více do sedu, ale je tam protisměr zase až do 18 kg, a navíc v každém autě je jiný sklon sedadel, takže výsledný sklon autosedačky se může hodně lišit dle auta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí