Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, dotaz krátký a stručný, zkoušeli jsme sex opakovaně zezadu ve stoje a prostě to nejde. Nemáte někdo tipy? Stejně tak máme problém z boku. Předesílám, že partner je vybaven standardně (možná až nadstandardně
) a já jsem normálních rozměrů
. Výškový rozdíl, pokud to může mít nějak zásadní vliv, je jen 15 cm
. Díky za tipy ![]()
Pokud nevyznáváte náboženství, které by vám jinou polohu zakazovalo, tak kde je probůh problém. Když to bejde, tak zvolte jinou polohu. Upřímně, tahle diskuze je pěkně prom…rdanej čas… ![]()
Ženská stát na špičkách a chlap v mírném pokrčení kolen?
Při žádném rozdílu výšky jsem nikdy neměla problém. ![]()
Z boku nevím, pro mě naprosto nudná pozice. ![]()
Na špičky a chlap ať se trošku zhoupne v kolenou
Jinak z boku mně taky extra nebere, ale teď tak trošku polevujeme z nároků, přes velkej těhulí pupek toho teď doma moc nevymyslíme ![]()
To je to, kdyz chlap neumi strcit to sve nadobi na spravne misto. Holky radi dobre, ale me napada. Jinak mu to jde? Protoze to musi byt strasne telisko ![]()
Vylozene si to predstavuji, jak stojis a cekas a on prijde a „nepasuje“ a konec ![]()
Kdyztak se predklon, vyspul a nasledne narovnej. A jemu rekni, ze krome penisu ma i jine svaly, at je zkusi pouzivat.
@Katastrofaobecna píše:
To je to, kdyz chlap neumi strcit to sve nadobi na spravne misto. Holky radi dobre, ale me napada. Jinak mu to jde? Protoze to musi byt strasne telisko
Vylozene si to predstavuji, jak stojis a cekas a on prijde a „nepasuje“ a konec
Kdyztak se predklon, vyspul a nasledne narovnej. A jemu rekni, ze krome penisu ma i jine svaly, at je zkusi pouzivat.
Oba jsou nezkušení, ale chyba je jen na straně muže?
15 cm výškový rozdíl není nic, měla jsem i podstatně vyšší partnery a vždy bez problémů. Buď jste hodně nešikovní, tak se zkuste podívat na nějaké obrázky nebo video a nasměrujte se podle toho, zkus vyšpulit zadek nebo jednu nohu zvednout a o něco jí zapřít, prostě zkousejte co vám bude vyhovovat, nebo to s tou obdařeností možná zase tak dobrý nebude ![]()
@Příjemné Pondělí V tomto rozhodně. Zvlášť když tam ženská nevidí, on si ji musí zvládnout nastavit ![]()
@Janli píše:
Pokud nevyznáváte náboženství, které by vám jinou polohu zakazovalo, tak kde je probůh problém. Když to bejde, tak zvolte jinou polohu. Upřímně, tahle diskuze je pěkně prom…rdanej čas…
To je jako bych řekla,,Nejde Ti uvařit svíčková? Tak ji probůh nevař.” Tak jsem se dovolila, zeptat, zda má někdo tipy, co jde udělat jinak, stejně jako v 90% zdejších diskuzí
. A když je to pro Tebe promr.. čas, tak ho tu, probůh, neztrácej, nikdo Tě nenutí ![]()
@yocheved píše:
To je jako bych řekla,,Nejde Ti uvařit svíčková? Tak ji probůh nevař.” Tak jsem se dovolila, zeptat, zda má někdo tipy, co jde udělat jinak, stejně jako v 90% zdejších diskuzí. A když je to pro Tebe promr.. čas, tak ho tu, probůh, neztrácej, nikdo Tě nenutí
Tady Janli rada „radi“ 🙄 vsechno vi, vsechno zna ale crcat se do diskuzi, kde nema co rict k dane veci bude neustale 🤦♀️
@Katastrofaobecna píše:
@Příjemné Pondělí V tomto rozhodně. Zvlášť když tam ženská nevidí, on si ji musí zvládnout nastavit
To jsou výmluvy. I ona se může trochu snažit něco v té posteli dělat, ne jen ležet, jako prkno. Váš pohled na věc je strašně svázaný předsudky a společenskými stereotypy.
@Příjemné Pondělí píše:
To jsou výmluvy. I ona se může trochu snažit něco v té posteli dělat, ne jen ležet, jako prkno. Váš pohled na věc je strašně svázaný předsudky a společenskými stereotypy.
Tak v poloze zezadu ve stoje fakt nelezim jak prkno
, ale jako bohuzel, jsou polohy, kdy bych musela být asi Saxana, abych ho tam strkala sama ![]()
@Příjemné Pondělí píše:
No ve stoje zezadu toho zase tak moc dělat nemůže
Tak já podle názvu zvědavý, co že to nejde a ono toto
. Jak tady píšou, většinou stačí, když se více vyšpulíš. A když to ani tak nepůjde a jinak je to OK, tak se to bez těch poloh taky nepose…. ![]()
@Terodaktil píše:
Tady Janli rada „radi“ 🙄 vsechno vi, vsechno zna ale crcat se do diskuzi, kde nema co rict k dane veci bude neustale 🤦♀️
No hlavně, že ty jsi tady poradila a tvůj příspěvek měl ohromný přínos pro tuto diskuzi ![]()