Nejde otěhotnět

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5768
9.2.14 18:41

Stejně je to hrozná představa, jestli je jen zlomek z toho, co tady zakladatelka tvrdí, pravda, tak nevím, jestli bych ji nechala vychovávat v tomhle věku dítě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.14 19:42

Bože :D

Celkem by mě také zajímalo v kolika letech slečna začala a vůbec co vše je na tom pravdy :D já si to teda neumím představit :D sice jsem o rok mladší a sex jsem měla v té době jen jednou i díky tomu otěhotněla ale vše bylo náhodou. ale určitě ne že bych střídala chlapy nebo si za to dokonce nechala platit :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
9.2.14 19:44
@Hadí ocásek píše:
Stejně je to hrozná představa, jestli je jen zlomek z toho, co tady zakladatelka tvrdí, pravda, tak nevím, jestli bych ji nechala vychovávat v tomhle věku dítě..

i děti mají bohužel děti..( jak to tady občas na maminkách vidím ) tomu nezabráníš ;)

• Citovat
  • Upravit
5768
9.2.14 19:46

@smurfka Já teda nevím, ale troufnu si i o sobě říct, že v takových dvaceti, dvaadvaceti (no, možná i pětadvaceti) bych dala ruku do ohně za to, že na dítě jsem ještě mladá, ještě dítě. A rozhodně to nebylo tím, že bych byla nezodpovědná…ale. prostě ne :D Když si na to někdo troufne dřív, budiž, ale v osmnácti už rok pracovat na dítěti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
20.2.14 16:38

Ahojky s pritelem planujem pracovat na mimcu ale uz 2 roky mi spatne vychazi cytologie nyla jsem v Brne v Copu u dr Rottera minuly tyden mi prisly vysledky a cipek se ma stale hlidat a kontrolovat nebude lepsi kdyz si ho necham usmiknout? Leky co mi doporucujou nejsou nejlevnejsi a mam pocit ze nepomahaj dekuju za odpoved :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.24 09:45

Je mi 31 let a nejde otěhotnět

Ahoj holky,

obnovuji diskuzi… Chci se asi trochu svěřit, vypovídat..

V září mi bude 32 let, již se půl roku snažíme s manželem o mimi a pořád nic.. Vím, že to ještě není dlouhá doba, ale začíná na mě doléhat splín, co když se to nikdy nepovede? Vyčítám si, že jsme čekali tak dlouho, ale potřebovali jsme zkrátka něco našetřit, protože hypotéka na krku, tak aby byla nějaká rezerva a tak..

Měl to někdo podobně? Jsem už stará? Je mi z toho na nic.. Všechny kamarádky už pomalu čekají druhé, protože zkrátka začali dřív už před 30..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex