Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky chci se jen zeptat-je mi 18 let a už rok se snažím o mimi. dřív jsem dost střídala partnery(nechávala jsem si za sex platit) a teď mám přítele který též chce mít dítě. je o dost starší a sám už jedno dítě má (3letou holčičku) HA jsem nikdy nepoužívala. nevíte kde by mohl být problém? ![]()
To je dobrý nedělní téma, nechávala jsi si jako nezletilá platit za sex? ![]()
Rozumné důvody? No pokud nemůžeš otěhotnět, je rozumné to řešit s lékařem.
@tynasino asi ma line spermiky nebo bude problem v tobe
jako nezlob se ale tady nejsme vedmy. To ses tedy hned na zacatku pochlubila, mozna se jen nudi naka pubertacka, achjo
@tynasino - řešila bych to s lékařem.. tady nikdo věšteckou kouli nemá - důvodů může být milion.. ![]()
Venku ošklivě, tak se zase nějaká pubertální slečna/kluk baví u netu, že? ![]()
jako nezletila jsi si nechávala platit za sex? Střídala jsi partnery, no možná se nech vyšetřit a začni u hlavy ![]()
@tynasino tady to nikdo nevymyslí. Musíš to řešit hlavně se svým lékařem.
Ach joooo, co to je za téma??? Teda holka, je ti 18 a dříve jsi si za sex nechala platit??? To nechci ani vědět v kolika jsi začala
brrrr Ouuu, jinak důvodů může být hafo…teda to je mazec ![]()
Střídáním partnerů to jistě nebude
…Začni to řešit s gynekologem. A víš kdy máš ovulaci? nebo jak víš, že se strefujete? ![]()
@eneerka píše:
Střídáním partnerů to jistě nebude…Začni to řešit s gynekologem. A víš kdy máš ovulaci? nebo jak víš, že se strefujete?
To jistě neee
![]()
Je Ti 18, už rok vám nejde otěhotnět a předtím sis nechala za sex platit? Takže se od 17 snažíš otěhotnět? A kolik ti teda bylo, kyž sis sexem „přivydělávala“? ![]()