Dlouhá špička - nejde přetahovat

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1769
26.3.12 16:25

nejde pretahovat pre

ahoj, chtela jsem se zeptat. dnes nas z 1,5 rocni prohlidky odeslala na chirurgii (jdem zitra) malej ma totiz moc dlouhou spicku na pindiku a tuhou takze nam to nejde pretahovat, v roce mel na to masticku a povolilo to ale jak jsme ji prestali brat tak to zase zatuhlo a moc to nejde a Mudra mi rekla ze bud nam daji zase masticku nebo pujde na plastiku, plastiku mi vysvetlila ze mu to jakoby nastrihnou, ze to neni obrizka. byl jste nekdo na tom?? jak se to dela? toho celyho uspi? mam strach, ikdyz je to asi beznej zakrok stejne se bojim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lenkaamimi
26.3.12 16:27

na to se určitě zeptej, než tam půjdeš, jestli bude uspaný atd. . a určitě bych se zeptala více doktorů, co si o tom myslí. nedala bych na to, co říká jeden. na to mám moc špatných zkušeností :-)

• Citovat
  • Upravit
31594
26.3.12 16:30

V 1,5r? Má nějaké problémy? Vybodni se na to… Syn to má taky, čeká nás tříletá prohlídka, dr by nikdy nenapadlo to řešit už v roce kortikoidy 8o Nesahat, neřešit, dřív jak v 6letech to nemá smysl. Pokud trpí na záněty, tak bych ještě tak viděla důvod, ale pokud je zdravý, tak na co potřebuje v 1,5r přetahovat předkožku? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
26.3.12 16:33
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.12 16:34

souhlas s Gladys…ted to jednomu stejne starymu chlapeckovi strhli…a maminka se divi ze malej place :-/

• Citovat
  • Upravit
1769
26.3.12 16:39

jezis fakt!!?? nema zadny problemy, zadnej zanet nikdy nemel, jen mu to proste nekde pretahnout. zase si rikam ze nase Mudra zase neni takova ze by vse hned lecila, ale kdyz rikate ze ma jeste cas. takze se tu asi nenajde zadna maminka ktera tohle se synatorem taky prodelala, co. ted mam ten strach jeste vetsi. no uvidime co mi reknou zitra na ty chirurgii, treba se jim to taky bude zdat zbytecny. a to myslite ze bych mela jit jeste za jinou detskou doktorkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
26.3.12 16:41

nechod tam, jak tam vlezes, budou chtit fikat…
je to zbytecne
u nas se take vyckava a dodavam, ze behem pul roku se to o dost zlepsilo-samo od sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.12 16:42

https://www.emimino.cz/…ozky-104598/
tohle je podobny problem, ale po zakroku.

• Citovat
  • Upravit
1769
26.3.12 16:48

diky, proctu to vsechno co jste mi sem dali. ale jeste jeden dotaz, to mam jako pak jit za Mudrou a rict ze stim nesouhlasim? nemuze me pak vyhodit, nebo tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
26.3.12 16:48
@market.s.87 píše:
jezis fakt!!?? nema zadny problemy, zadnej zanet nikdy nemel, jen mu to proste nekde pretahnout. zase si rikam ze nase Mudra zase neni takova ze by vse hned lecila, ale kdyz rikate ze ma jeste cas. takze se tu asi nenajde zadna maminka ktera tohle se synatorem taky prodelala, co. ted mam ten strach jeste vetsi. no uvidime co mi reknou zitra na ty chirurgii, treba se jim to taky bude zdat zbytecny. a to myslite ze bych mela jit jeste za jinou detskou doktorkou?

malej ma rok a pul a nejde mu pretahnout ani spicka…a co jako? Erekci ma bez bolesti a do puberty, kdy to bude potrebovat, casu dost. Dite je prvni, kdo by mel pretahnout. Kdo myslis ze to pretahoval prckum v praveku? :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenkaamimi
26.3.12 16:56

dítě je první, kdo by měl přetáhnout. moc hezká věta. tu si musím pamatovat.

• Citovat
  • Upravit
31594
26.3.12 17:09
@market.s.87 píše:

Ale jo, určitě tu nějaká maminka bude, protože jsou dva typy doktorů, jeden řeší, druhý vyčkává.
Na chíře bych už od dveří řvala, že nechci, aby mu to zkoušeli násilím přetahovat, protože někteří dr se s tím necrcají a ani se nezeptají na tvé svolení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15981
26.3.12 17:11

Market

V tak nízkým věku bych na to nepřistoupila, pokud nemá časté záněty. Nejstarší syn na tom byl letos v lednu hned po novém roce bude mu v červnu osm let a teprve teď se to řešilo, úplně to stačí, začal mít záněty až šesti letech asi 2× do roka, tak jsem řekla, že teď už je na to vhodný čas, ale dřív proč? Taky jsme měli příliš dlouhou špičku, která nešla přetáhnout, jmenuje se to vrozená fimóza, nám nepomohla ani kortikoidní mastička. Jinak se to provádí v úplné narkóze a zákrok je krátký. Akorát on už šuldu nikdy úplně nepřetáhne, protože to měl hodně zúžené, tak mu museli vzít i kus té předkožky pryč. Taky si původně mysleli, že to jen nastřihnou. Určo to zvaž a pokud nemá nějaké problémy, tak bych do toho nešla, protože správně se nemá ani do dvou let přetahovat, mají to slepené od přírody schválně právě proto, aby neměli záněty až podruhém roce se to přetahuje. Každý dr. má na to svůj názor, ale já zastávám tento. Však to ještě na sex nepotřebujou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
26.3.12 17:12
@market.s.87 píše:
diky, proctu to vsechno co jste mi sem dali. ale jeste jeden dotaz, to mam jako pak jit za Mudrou a rict ze stim nesouhlasim? nemuze me pak vyhodit, nebo tak?
:lol:
No jako teoreticky tě může seřvat na tři doby, pokud je hulvát, mám takový pocit, že od dubna už mají doktoři i právo pacienta vyhodit, když odmítne léčbu. Ale když to řekneš normálně, slušně, tak maximálně bude hudrat.
Já jsem zkušený „odmítač“, odmítám slušně, nesnažím se o sáhodlouhá vysvětlení, zkrátka řeknu tohle chci odložit, dřív jak tehdy a tehdy to nechci (očkování, přetahování…) a dr se chová slušně :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15981
26.3.12 17:18

odmítnout léčbu a toto je docela rozdíl, máš zdravého kluka, který nemá žádný problém a to bych tak ponechala, Luky měl po operaci bolesti a nemohl ani čůrat a to už je velkej a musí se hned po operaci přetahovat, aby to opět nesrostlo a to taky bolí, nechápu proč trápit tak malýho kluka tímhle, když mu to v ničem nevadí :roll: dokonce i záněty jsme řešili koupelema v řepíku a výplachama ze stříkačky do předkožky a nevadilo to, ale teď už chtěl Luky sám, protože měl ty záněty častý a bolestivý, tak jsem si řekla, že teď už je čas, kdyby nebyly záněty, tak to ještě neřeším ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí