Dlouhá špička - nejde přetahovat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26894
26.3.12 17:24

Tak to snad ani není odmítnutí léčby, když to nemá žádný zdravotní důvod :nevim:

No a to mi takhle jedna chytrá kamarádka kamarádky dávala na procházce školení, jak svýmu dítěti ubližuju, když mu pindíka nepřetahuju, to mu nebyl ještě ani rok. Že s tím bude mít problémy a budu za to moct já :zed: A podotýkám, že to byla maminka holčičky, takže pindíka viděla tak maximálně u manžela :mrgreen: A prostě si to nenechala vysvětlit, že jsem si na rozdíl od ní k tomu něco přečetla…člověk se někdy fakt nestačí divit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
26.3.12 17:26

Ahoj, taky jsem tady od holek slyšela, že tento problém se řeší až tak ve 4-5 letech a divily se, že jsem od své dr. dostala kortikoidy, mazala jsem chvíli a pak jsem přestala. Ty jsi zákonný zástupce dítěte, takže odmítnout můžeš. Doufala jsem, že druhé dítko bude holka, abych se tomuto vyhla, no bohužel nás to čeká podruhé :roll: Tentokrát ale vím, že se to řeší až v pozdějším věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
26.3.12 17:28

serinko, to si taky slibuju, že kdyby došlo na operaci, tak už bude mít rozum a bude vědět, proč to dělá, bude si to dělat sám a bude vědět proč, že i když ho to bolí, že to musí být… Malej bude mít 3, je trochu pomalejší, mluvení nic moc a ještě abychom ho tu násilím drželi a bolestivě přetahovali, když by on ještě jediné, co uděla, že by se bránil a nechápal. A přitom zbytečně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
26.3.12 17:29

@Pettulle holky mají zase synechie, to si nevybereš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15981
26.3.12 17:30

pettulle

a já to budu řešit nejspíš 3× :lol: ale já jim na šulínky šahat nenechám :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15981
26.3.12 17:36

gladys

přesně :palec: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
26.3.12 17:38

A teda ještě mě napadlo, když už u druhého kluka jsem vytírala prdelku od té kojenecké vaječinky, že s klukama je to ještě jednoduché, jim se to nemůže dostat kdovíkam 8) Tak snad aby to třetí fakt byl kluk, na pipky se mi už zvykat nechce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15981
26.3.12 17:49

gladys

teprve teď jsem si všimla, že jsi těhu a doma máš dva kluky, musím říct, že jsem byla nakonec ráda, že to třetí byl kluk. Pokojíček mají čistě klučičí a obleky po sobě, hračky všechny klučičí, takže jsem i dost ušetřila 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
26.3.12 18:04

já bych třeba mojí doktorce věřila, říkala, že na roční mi ukáže jak přetahovat, už to zkoušela ale nešlo to, říkala, že začnem v roce po koupání, mám z toho strach. Ty pindíci, to je taky vynález :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
26.3.12 18:04

ještě že mám dvě holky :mrgreen: …nedokážu si představit péči o pindíka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
26.3.12 18:39

Tak Kubovi taky nejde, ale nemá žádně problémy, doktorka říkala, že to bude řešit až v předškolním věku, do té doby jemně zkoušet ve vaně.Na žádný zákrok bych nešla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
26.3.12 20:44

Ahoj holky,
děkuju za tuhle diskuzi.Konečně se mi ulevilo,když vidim tyhle názory :-) Mám 14měsíčního chapečka a od jeho 8 měsíců jsem se bála jít na roční prohlídku,ptz v 8 měsících mu doktorka,bez jakéhokoliv upozornění přetáhla kůžičku. Neskutečnej řev,já v šoku v slzách.Na roční jsem řekla,že si nepřeju,aby mu s nim cokoliv dělala. Koukala na mě blbě a já jsem už byla připravená,že kdyby chtěla,tak jí skočim po ruce.Naštěstí nikam nešáhla. Ted ve 14 měsícíh zkoušim kůžičku povolovat a je vidět jen špička. Myslim,že by se to mělo nechat být,přesně jak píšou v tom jednom článku,je jen malé procento,komu se to povede v roce. Četla jsem náký článek a maminka psala,že ani v 10letech to synovi nejde. Kamarádka má stejně starého syna a tomu řekli,že ve 3 letech půjde na operaci,ptz má kůžičku,která prý nepůjde. Mažou to olejem,tak se mu to třeba do té doby uvolní. Tak bych se taky vybodla na operaci a počkala. Ono to půjde určitě samo :-).Hlavně je blbý,že každá doktorka má jinej názor a pak je těžký se rozhodnou čemu věřit… Držim palce,ať to u vás dopadne dobře jak jen může :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
26.3.12 20:52

Můj syn si na pindíka nenechá ani sáhnout :( Přitom si nemyslím, že by ho to bolelo, protože sám si ho mezi prstíky vezme, aspoň tak se myje, ode mě nechce, takže si alespoň promne tu kůžičku, já jsem dřív koukla, jestli jde aspoň vidět žalud, teď mi to už víc jak 3měs. nedovolil :( Nevím co s tím :( Přetáhnout nejde ani náhodou a když má erekci, tak má před žaludem ještě pěkný kousek kůžičky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15981
26.3.12 21:12
@Ewule0712 píše:
Můj syn si na pindíka nenechá ani sáhnout :( Přitom si nemyslím, že by ho to bolelo, protože sám si ho mezi prstíky vezme, aspoň tak se myje, ode mě nechce, takže si alespoň promne tu kůžičku, já jsem dřív koukla, jestli jde aspoň vidět žalud, teď mi to už víc jak 3měs. nedovolil :( Nevím co s tím :( Přetáhnout nejde ani náhodou a když má erekci, tak má před žaludem ještě pěkný kousek kůžičky :(

kolik je synovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
26.3.12 21:21

28měs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...