Nejdriv pasovy opar, ted tinea

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3802
16.5.10 10:31

Nejdriv pasovy opar, ted tinea

Ahojky Maminky, ve ctvrtek jsem zalozila tema, kde jsem se ptala na pasovy opar. Pred chvili jsme byli u mudr., nas mudr. je zlaty a kdykoliv ochotny. Jen jsem se ho zeptala, kdyz jsme se potkali a hned nas vzal do ordinace.
Mame zrejme tineu, nejakou mykotickou vyrazku. Zitra jeste pujdem na kozni, ale zase bych rada vedela, zda ditko nektere z vas to melo take a jak dlouho vam trvalo, nez jste se toho zbavili a jak vas lecili.
Predem moooc dekuji za reakce.
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25182
16.5.10 19:30

Ahojky,
psali jsme o pás. oparu.

Ale s tímhle neporadím. Zkus zagooglovat, většinou se něco najde. :wink:

Držím palečky ať jste brzo fit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
16.5.10 19:41

Nasla jsem, ze lecba je na dlouho a je 80 procentni pravdepodobnost, ze do dvou let se to vrati. Ch jo, vubec netusim, jak jsme k tomu mohli prijit.
Uvidim, co na tom koznim zitra. Alespon, ze ho to nijak vyznamne nesvedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
17.5.10 17:06

Nevím jestli se ta tinea u kožního potvrdila, jedná se vlastně o infekční plísňové onemocnění. Těžko mohu radit, co s tím, když ani nevím kde to malý má (nečetla jsem o tom pásovém oparu), buď to může být ze zapaření nebo i sníženou imunitou. Jelikož to je plísňového původu, tak bych možná doporučila udělat koupel z jedlé sody, ta je zásaditá a to, jednoduše řečeno, nemají plísně rádi. Celkem se mi to osvěčilo jako doplňková léčba při různých typech dermatomykóz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
17.5.10 19:54

Tak jak jste dopadli na kožní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
19.5.10 15:16

Tak nakonec mame treti diagnozu, uz jsem zalozila dalsi tema, bohuzel je to nejaka ne moc obvykla nemoc, takze zatim bez prispevku.

Takze nakonec mame APEC syndrom, je to virove a zda se, ze nas to bude trapi delsi dobu. :cry:
Moc jsem toho na netu o tom nenasla, ale uz jsme osypani cely, nejhorsi je podpazi, rucicka ze spodu a bok. Na telicku jsou to semtam pupinky. Cert vi, kde jsme to mohli lapnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí