Nejdříve radost a pak slzy

2909
27.11.10 19:07

Nejdříve radost a pak slzy

Ahoj holky. Musím se vám svěřit se svým trápením. V pondělí jsem si dělala těhotenský test a byl pozitivní. V úterý se i z odběru krve potvrdilo těhotenství. takže doma šílená radost, že se konečně po roce a půl na nás usmálo štěstí. Jenže to jsem ještě netušila, že to štěstí bude trvat jen dva dny. Od čtvrtka špinění a Hcg nestoupalo jak by mělo. :cry: No a od včerejška krvácení takže štěstí nahradily slzy. Proč je ten život tak nespravedlivý!!!!!!!!!!!! :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
398
27.11.10 19:08

A porad krvacis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
27.11.10 19:09

Pořád a hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
27.11.10 19:22

ahoj, pravdepodobne sa jedna o biochemicke tehotenstvo, tiez som si to prezila, a aj kopu inych dievcat, viem, ze to boli, ale na utechu Ti mozem napisat, ze vsetky baby, ktore poznam a mali biochemicke tehotenstvo, do troch mesiacov znova otehotneli a skoncilo to stastne :srdce:

hovori sa, ze telo je pohnojene, uz pripravene na tehotenstvo :hug:

mne sa podarilo hned dalsi cyklus po biochemickom. takze sa vyplac, dostan to zo seba a ver, ze nasledujuci cyklus uz bude vitazny :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
27.11.10 19:22

Ahoj,

je to smutny je vim, ale ber to tak, ze
to bylo na zacatku a prirozene a ze se pristi mesic muzes opet snazit. Moc dobre te chapu ja to mam za sebou uz 2× vzdy v 10tt. taky si rikam, jak moc je to nespravedlive, ale bohuzel clovek s tim nic neudela. Ted jsem po treti tehu (zatim vim z testu) a modlim se aby uz to konecne vyslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
27.11.10 19:23

lenmi-to je mi líto,já prodělala to samý co ty.udělala jsem si testík a byly tam dvě a za dva dny nato krvácení,odjezd do nemocnice a bylo po všem.nečistili mě,jelikož plod nebyl ještě ani vidět na ultrazvuku.no zkusili jsme to hned znovu po tom co jsem přestala krvácet a vyšlo to.jsem v 11 tt.neplač,bolest přebolí a zkusíte to znovu. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
27.11.10 19:35

LenMi - vím co prožíváě a je mi to moc líto :hug: , život je někdy starašně nespravedlivý :cert:
Taky jsem si prošla úplně stejnou radostí a pak strašným zklamáním - po 1,5 roce jsem našla na testíku // (bylo to ve ST) a za týden jsem měla jít na KO a na UTZ, ale následující PO byly // slabší a v ÚT už tam byla jen jedna / takže jsem byla šíleně smutná a na KO jsem šla jak na popravu, ale MS pořád nikde :nevim: než jse mse po 3 hod. dostala na řadu u dr. tak jsem začala šíleně krvácet a bylo to jasné!

Vyplakej se a začni se soustředit na další snaženíčko - já jsem otěhotněla za 3 měsíce :palec:
Doufám, že i tobě se brzo na testíku ukážou // a těhu už bude v pohodě :huban: :hug:

Příspěvek upraven 27.11.10 v 19:36

• Citovat
  • Upravit
2909
27.11.10 19:36

Díky holky. Kéž by to tak bylo a během příštích měsíců se nám to povedlo. Jsem po laparoskopii kde mi našly dvě ložiska endometriozy, odstranily mi je, ale mám strach, že tam budou za chvíli zase. :nevim: :?: Vím, že tohle potká hodně holek, ale že to s člověkěm tak zamává. Už jsmer si to s manželem všechno plánovali a pak přijde tohle!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
27.11.10 19:42

jo psychika je na tom to nejhorsi.

Preji at brzo objevis // a bude to uz dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
27.11.10 19:49

Nejhorší je, že se z toho musí člověk dostat sám. Manžel se snaží pomoct i on je z toho smutný, ale poprat se s tím musí ženská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
27.11.10 19:58

jo to mas pravdu psychika je hrozna, ale bud rada, ze muzes byt v klidu doma. Ja kdyz mela prvni revizi tak v nemocnici chodili tehulky a ja tam pak brecela na posteli.

Proste se vybrec a zkus jit dal, cas vse zahladi. Vim, ze to zni jako klise, ale je to tak. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
27.11.10 19:59

promi ten smajlik se mi tam dostal omylem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
27.11.10 20:03

Tak to muselo být hrozný. Jsem ráda, že jsem do nemocnice nemusela. i když já tam jsem pořád, ale jako zaměstnanec. Dnes už je to lepší než včera. Budu ti držet palce at už ti to vyjde. Ještě si nebyla u doktora Kikino?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
27.11.10 20:04

Ani jsem si ho nevšimla!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3169
27.11.10 20:07

Ahoj, taky tě jdu povzbudit. Zažila jsem to samé. Psychicky mě to taky vzalo. Manžel se snažil přivést mě na jiné myšlenky, ale to samozřejmě nešlo. Obrečela jsem to a vrhla se do nového snažení. A hned následující měsíc to vyšlo, ani se mi tomu nechtělo věřit.
Neboj, ten tvůj příběh bude mít taky šťastný konec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí