Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky. Musím se vám svěřit se svým trápením. V pondělí jsem si dělala těhotenský test a byl pozitivní. V úterý se i z odběru krve potvrdilo těhotenství. takže doma šílená radost, že se konečně po roce a půl na nás usmálo štěstí. Jenže to jsem ještě netušila, že to štěstí bude trvat jen dva dny. Od čtvrtka špinění a Hcg nestoupalo jak by mělo.
No a od včerejška krvácení takže štěstí nahradily slzy. Proč je ten život tak nespravedlivý!!!!!!!!!!!!
![]()
ahoj, pravdepodobne sa jedna o biochemicke tehotenstvo, tiez som si to prezila, a aj kopu inych dievcat, viem, ze to boli, ale na utechu Ti mozem napisat, ze vsetky baby, ktore poznam a mali biochemicke tehotenstvo, do troch mesiacov znova otehotneli a skoncilo to stastne ![]()
hovori sa, ze telo je pohnojene, uz pripravene na tehotenstvo ![]()
mne sa podarilo hned dalsi cyklus po biochemickom. takze sa vyplac, dostan to zo seba a ver, ze nasledujuci cyklus uz bude vitazny ![]()
Ahoj,
je to smutny je vim, ale ber to tak, ze
to bylo na zacatku a prirozene a ze se pristi mesic muzes opet snazit. Moc dobre te chapu ja to mam za sebou uz 2× vzdy v 10tt. taky si rikam, jak moc je to nespravedlive, ale bohuzel clovek s tim nic neudela. Ted jsem po treti tehu (zatim vim z testu) a modlim se aby uz to konecne vyslo.
lenmi-to je mi líto,já prodělala to samý co ty.udělala jsem si testík a byly tam dvě a za dva dny nato krvácení,odjezd do nemocnice a bylo po všem.nečistili mě,jelikož plod nebyl ještě ani vidět na ultrazvuku.no zkusili jsme to hned znovu po tom co jsem přestala krvácet a vyšlo to.jsem v 11 tt.neplač,bolest přebolí a zkusíte to znovu. ![]()
LenMi - vím co prožíváě a je mi to moc líto
, život je někdy starašně nespravedlivý ![]()
Taky jsem si prošla úplně stejnou radostí a pak strašným zklamáním - po 1,5 roce jsem našla na testíku // (bylo to ve ST) a za týden jsem měla jít na KO a na UTZ, ale následující PO byly // slabší a v ÚT už tam byla jen jedna / takže jsem byla šíleně smutná a na KO jsem šla jak na popravu, ale MS pořád nikde
než jse mse po 3 hod. dostala na řadu u dr. tak jsem začala šíleně krvácet a bylo to jasné!
Vyplakej se a začni se soustředit na další snaženíčko - já jsem otěhotněla za 3 měsíce ![]()
Doufám, že i tobě se brzo na testíku ukážou // a těhu už bude v pohodě
![]()
Příspěvek upraven 27.11.10 v 19:36
Díky holky. Kéž by to tak bylo a během příštích měsíců se nám to povedlo. Jsem po laparoskopii kde mi našly dvě ložiska endometriozy, odstranily mi je, ale mám strach, že tam budou za chvíli zase.
Vím, že tohle potká hodně holek, ale že to s člověkěm tak zamává. Už jsmer si to s manželem všechno plánovali a pak přijde tohle!
jo psychika je na tom to nejhorsi.
Preji at brzo objevis // a bude to uz dobre.
Nejhorší je, že se z toho musí člověk dostat sám. Manžel se snaží pomoct i on je z toho smutný, ale poprat se s tím musí ženská.
jo to mas pravdu psychika je hrozna, ale bud rada, ze muzes byt v klidu doma. Ja kdyz mela prvni revizi tak v nemocnici chodili tehulky a ja tam pak brecela na posteli.
Proste se vybrec a zkus jit dal, cas vse zahladi. Vim, ze to zni jako klise, ale je to tak. ![]()
Tak to muselo být hrozný. Jsem ráda, že jsem do nemocnice nemusela. i když já tam jsem pořád, ale jako zaměstnanec. Dnes už je to lepší než včera. Budu ti držet palce at už ti to vyjde. Ještě si nebyla u doktora Kikino?
Ahoj, taky tě jdu povzbudit. Zažila jsem to samé. Psychicky mě to taky vzalo. Manžel se snažil přivést mě na jiné myšlenky, ale to samozřejmě nešlo. Obrečela jsem to a vrhla se do nového snažení. A hned následující měsíc to vyšlo, ani se mi tomu nechtělo věřit.
Neboj, ten tvůj příběh bude mít taky šťastný konec.