Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Přeji krásný večer! ![]()
Už je to tu zase, vybíráme jméno pro naší princeznu, ale jelikož už to trvá moc dlouho a pořád se nenašlo to pravé a jedinečné pro naší princeznu, obracím se na Vás.
Třeba zde najdeme inspiraci od Vás.
Jaké je podle Vás nejhezčí jméno pro holčičku?
Zatím máme favorita, že by se dcerka mohla jmenovat Daniela Pavlíková.
Je tu ALE… Nelíbí se mi představa, že by jí někdo říkal Dano. ![]()
Ach jo, jsem bezradná. ![]()
A zbýv už jen 8.tt do porodu. ![]()
Yvon, myslím že každá maminka ti napíše že nejhezčí jméno má ta její holčička. my máme Adélku a Aničku protože se nám ta jména líbila. Ještě se nám líbila Terezie. Ať vaberete jakékoli jméno, bude to to nejhezčí. Držím palečky při výběru.
My máme Melisu a jsme moc spokojení
Druhé bude něco podobného, myslím tím, ne českého.
Daniela je pěkné jméno, ale taky by mě asi vadilo, že někdo řekne Dano
Chcete vyloženě české? A na jaké písmenko, je to jedno?
Anežka
(ale to by měla brzy po sobě svátek a narozeniny, takže Maruška
)
Anna je tchýně, a máme se tak rády, že jen to jméno slyším, kůže se mi obrací naruby… ![]()
Odjakživa se mi líbila Liliana (Lili), ale jelikož jsem tak pojmenovala domacího mazlika, tak už ho dát nemůžu ![]()
Všichni kromě vás jí budou říkat Dano
Ale nevidím na tom nic nehezkého.
Krásných jmen je strašně moc
ale mezi mé favority patří, Terezka, Anička, Gábinka, Sofie, Natálie, Nicol např
Ale u té Danielky mám strach že jí tak opravdeu lidé pak buou říkat jak to znám od známých ![]()
Oslovení „Dano“ se mi taky nelíbí…my máme Aničku a další jména v záloze jsme měli Eliška, Terezka, Nikolka, Adélka a Šárka ![]()
Danielu znám a Dano jí nikdo neříká
Když bude malinká, stejně jí jméno budou všichni zdrobňovat, později se může sama bránit, že se jí Dano nelíbí…a třeba jí to vadit nebude ![]()
Daniele bych nikdy Dano neřekla… Dany jo, ale Dano nikdy… Takže jí klidně dej Daniela, je to moc krásné jméno… No a my máme Johanku a to je podle mě jméno úplně nejkrásnější:-)))