Nejhezčí jméno pro holčičku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hanullka
4.1.13 21:04

Nela, Linda, Bára, Mariana, Darina

• Citovat
  • Upravit
221
4.1.13 21:04

Na jaké písmenko je asi jedno, syn je Davídek, mě by se líbila třeba Dianka, dnes má svátek… Ale manžel se na to moc netváří. Ze začátku to byl favorit a nějak to upadlo, jako už spousta jmen… :think: Návrh pořádnej doma nepadl žádnej, knihu „Jak se bude Vaše dítě jmenovat“ už známe oba zpaměti… :D ale kluků bychom mohli mít klidně 10 a pořád bychom věděli… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
4.1.13 21:06

Taky znám Danielu, ale nikoho, kdo by jí říkal Dano, neznám. ;-) Říkají jí třeba DANI nebo DANČO, ale Dano ne-e…
Jinak za mě jsou taky hezké jména Valerie a Tereza. Tereza by se nám měla za měsíc narodit a jestli i druhá bude holčička, tak to bude Valerie. :-)

Příspěvek upraven 04.01.13 v 21:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bara 1
4.1.13 21:06

@yvonečka Já dám Pavlínku pokud to bude holčička, ale koukám, že by se k Vám toto jméno nehodilo :jazyk::kytka: mě se ta Dana líbí…

• Citovat
  • Upravit
3236
4.1.13 21:07

Pro každou maminku je nejkrásnější jméno jejího dítěte :-) takže at vybereta co vyberete bude krásné. Já mám Valinku - Valerie. Druhé jméno Ella.
Jinak za mě ještě dobré: Terezka, Gabriela, Viktorie, Nela, Nelly..Rozárie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
4.1.13 21:09

Danielka je samozřejmě nejkrásnější jméno na světě :srdce: a nikdo jí Dano neřekne, jen prababička jí říká Danko, jinak je to Danča, Danečka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31410

Už to tu padlo…Dano se Danielám, aspoň v mém okolí, teda neříká ;)

Dany nejčastěji.

já bych to klidně dala, k příjmení to jde moc hezky a není to teď zas taková masovka (a nikdy nebyla), jako mnohá jiná jména.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28446
@alenka84 píše:
Danielu znám a Dano jí nikdo neříká ;) Když bude malinká, stejně jí jméno budou všichni zdrobňovat, později se může sama bránit, že se jí Dano nelíbí…a třeba jí to vadit nebude ;)

Když se Daniele bude od narození říkat Danielko a pak Danielo, tak všichni známí jí budou říkat stejně až do dospělosti. A pak i ve škole se to dá učitelka naučit.

Jinak my máme Elišku a Zuzanku a Danielku má jedna maminka z jiné diskuze a moc se mi to jméno zalíbilo, když o ní vypráví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
4.1.13 21:10

Švagrová se jmenuje Daniela a nikdo ji neřekně nijak jinak než Dájo Dajko nebo Dany :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176

Ahojky, tak pro mě nejhezčí jméno mojí holčičky… Adéla…
ale poslední týdny se mi líbí Magdaléna (Majda) :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4087

My mame Lauru :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1963
4.1.13 21:11

MY MÁME DOMA DARU A JINÉ JMÉNO SE MI TAK NELÍBÍ A JE TO ROZMANITÝ JMÉNO..DARINA, DARA, DARČE, DAŘEN, DARUŠKA..:) FAKT JDE DROBNĚLIT HODNĚ…:) MÁME JEŠTĚ BARBORKU..TU CHTĚL HLAVNĚ MANŽEL..ALE MĚ SE JEŠTĚ MOC LÍBÍ TŘEBA ROZÁRKA…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
4.1.13 21:11

Až budu mít jedno miminko, a bude to holčička, tak to s největší pravděpodobností bude Marlenka :srdce: :mavam:

Hodně štěstí při výběru! :-)

Příspěvek upraven 04.01.13 v 21:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5998
4.1.13 21:12

Já znám Danielu a říkáme jí Dančo ;) Anička jsem já a nemám to jméno v lásce, navíc, nikdo mi nikdy neříkal Aničko (ani ve škole, ani kamarádi, ani rodina) :nevim: já dávám hlas té Daniele :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3798
4.1.13 21:13

Denisa? Je to na D, jako Vás Davídek, Nebo Dominika je taky fajn ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze