Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Capelucita píše:
Na vas dve mi to prijde malo. Ty jsi na fakt tvrde diete.
Si zabila ![]()
@LindaPraha píše:
@Nowuka2 tak jsem cetla: treba neni vadná… No nicp
Ehm.. ![]()
Co dostane k snídaničce? Pokud hezky papá obídeček, zkusila bych zavést ještě dopolední svačinečku. Klidně jablíčko, banánek nebo hruštičku. A neviděla jsem žádné mlíčko.
No, pro matku a dítě je tohle opravdu málo.
Pokud se ptáš jen na dítě, chtělo by to změnit název na „Nejí dcera málo?“ ![]()
@kdochcekam píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aby hlavně nebyl ani malinkaťoučký hladečičeček.
Tak záleží i na prťouskovi, protože jsou situace, kdy děťátečka papat moc nechtějí. Například nás teď trápili zoubky, tak jsme moc chuť na dobrůtky neměli. A to jako bez p*dele, já měla váček nad zubem a holce se kývou spodní jedničky
![]()
No to si musí manža čvachtat
Ten muj by chcípnul hlady a já na takovýhle dietce taky ![]()
@kdochcekam pravda, cenzurou by to prošlo. Ale mě by se tím odkapávajícím medem už zalepila klávesnice…není na to zvyklá ![]()
Tak jsem fakt necekala takovy reakce k mojemu vyjadrovani. Omlouvam se vam co to tak strasne vadi…Nechapu nektere komentare..to jsem to fakt nemela psat..
![]()
@Pidulka81 píše:
Tak jsem fakt necekala takovy reakce k mojemu vyjadrovani. Omlouvam se vam co to tak strasne vadi…Nechapu nektere komentare..to jsem to fakt nemela psat..![]()
![]()
Měla, ale normálně.
@Pidulka81 píše:
Tak jsem fakt necekala takovy reakce k mojemu vyjadrovani. Omlouvam se vam co to tak strasne vadi…Nechapu nektere komentare..to jsem to fakt nemela psat..![]()
![]()
mas pravdu, nez toto, tak radsi nepis
když už, tak normálně, aby se to dalo číst…