Jaká je nejlépe placená práce na doma?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Záleží na tom, co umíš. Nejlépe placená práce na doma je asi práce programátora v Javě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Můžeš programovat, překládat atd.
Nevím, co by sis představovala za práci, u které můžeš mít dítě u sebe a přitom za to dostaneš hromadu peněz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Delam praci ve svem oboru, pro firmu z jineho oboru ( potrebuji zrovna odbornika meho typu).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bambulka beruska A co umis? Ono lepeni obalek nebo kompletace tuzek asi moc dobre placene nebude ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je pravda ze jsem vyucena prodavacka,ale co se tyce domacnosti zadny problem.Cizi jazyky neznam bohuzel a prace jakakoli klidne i domacnost
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je bohužel dost zažité, že pro práci doma se moc umět nemusí.
- Citovat
- Upravit
Dělej to, co umíš. Žádný zázrak neexistuje, klikání dotazníků, šroubování propisek apod. ti nic nevydělá, jen se udřeš. Umíš dobře nějaký jazyk? Překládej. Jsi kreativní? Něco vyráběj. Umíš dobře vařit / péct? Dělej dorty, svačiny,… Nabízej u sebe doma hlídání, žehlení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Peceni dortu bohuzel kvuli malyho vsetecnosti,ale uklid zehleni,dorucovani neni problem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jeste jsem delala operatorku,telefonistku takze taky zadny problem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bambulka beruska a co třeba rozvěsit u tebe v okolí inzeráty, že nabízíš žehlení doma - lidi ti přivezou koš s prádlem a druhý den si vyzvednou vyžehlený. lépe se hledá práce na doma, pokud máš nějakou specifickou kvalifikaci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bambulka beruska píše:
Jeste jsem delala operatorku,telefonistku takze taky zadny problem
To je občas někde k vidění, taková nabídka. Chce to trochu štěstí.
- Citovat
- Upravit
koukni se po nabídkách práce virtuální asistentky. To by myslím také šlo dělat doma. Detaily k tomu nevím, ale někde jsem to tady zahlédla v diskusích. tak googli ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit