Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jinak já používám Minervu, ale ta se prý již předepisuje jen pro utčitou skupinu žen s diagnozou na kožním či endokrinologii ![]()
Za mě tedy kojit.. Představa, že souložím a někdo se dotkne prsou je mi už dva roky velmi velmi nepříjemná. Pak ještě pilulka mezi kolena a držet, to je taky jistota ![]()
Já používám gumy
za prvé už se nehodlám rvát hormonama ( užila jsem si dost ) a za druhé všechno zůstane uvnitř
( naštěstí ne u mě vevnitř ) a nic není zaneřáděné
![]()
@Inuska.pv Určitě ne, mě ji předepsala normálně gynekoložka bez jakéhokoliv jiného doktora, jen sem řekla že mám problém s pletí. A brala sem ji 4 roky, pak rok vysadila, a ted 2 roky… ![]()
@geilens to nařízení platí asi 3 měsíce, nebo tak nějak… já ji taky beru už asi 6 let, ale teď nově jsem musela přinést potvrzení z endokrinologie, že mám PCO a s tím související problémy… moje sestra ji brala taky, ale protože kromě trochu akné nemá problémy, tak jí gyndař antikoncepci změnil a Minervu už nedostala ![]()
@Inuska.pv Aha..tak to já ji mám necelý půlrok vysazenou, to je škoda byla jsem spokojená a chtěla se k ní po porodu vrátit…začínám zas vypadat jak puberťačka ![]()
Vážené dámy, jak může fungovat pilulka mezi koleny. Však na boku s koleny u sebe je to taky dobré ![]()
@Sibyla0 já teda kojím víc jak 4 měsíce a představa, že mi někdo při sexu sahá na prsa je pro mě velmi velmi příjemná
![]()
Ale děvčata, sexu ani antikoncepce se nevzdám. Potřebuju ji na udržení cyklu, bez ní jsem měla menses nepravidelně a jen párkrát do roka a silnou. U žádné antikoncepce jsem neměla žádné vedlejší účinky ani problém. Naopak, slabá a pravidelná menstruace, lepší pleť, pevnější prsa. Jen chci nějakou šetrnou antikoncepci. Vím, že každému sedí něco jiného, ale když čtu některé zkušenosti čtenářek, tak jsem z té změny, co mě čeká, dost nervózní. Nevím, co si vybrat. Doktorka mi řekla, že existuje 120 druhů antikoncepce, tak si vyberte. ![]()
@Hulajs tak já brala par let Logest a nemela jsem s nim nejmensi problem pred 2lety stala cca 500 na 3mesice