Nejlepší antikoncepce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22.11.13 20:42
@Amys píše:
Každá správná žena sperma vytlačí… Za devět měsíců :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
22.11.13 21:04

@Amys kéž by to bylo tak lehké :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
22.11.13 21:05

Jinak já používám Minervu, ale ta se prý již předepisuje jen pro utčitou skupinu žen s diagnozou na kožním či endokrinologii :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
22.11.13 21:21

@budi Mně nechuť k sexu způsobil i YAZ :evil: Teď bez HA nám to doma též šlape :oops:

@Hulajs co třeba Esete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
22.11.13 21:26

Za mě tedy kojit.. Představa, že souložím a někdo se dotkne prsou je mi už dva roky velmi velmi nepříjemná. Pak ještě pilulka mezi kolena a držet, to je taky jistota ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nicolink
22.11.13 21:43

Já používám gumy :lol: :palec: za prvé už se nehodlám rvát hormonama ( užila jsem si dost ) a za druhé všechno zůstane uvnitř :mrgreen: ( naštěstí ne u mě vevnitř ) a nic není zaneřáděné :nevim: :D

• Citovat
  • Upravit
4620
22.11.13 21:46

@Inuska.pv Určitě ne, mě ji předepsala normálně gynekoložka bez jakéhokoliv jiného doktora, jen sem řekla že mám problém s pletí. A brala sem ji 4 roky, pak rok vysadila, a ted 2 roky… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
22.11.13 21:49

@geilens to nařízení platí asi 3 měsíce, nebo tak nějak… já ji taky beru už asi 6 let, ale teď nově jsem musela přinést potvrzení z endokrinologie, že mám PCO a s tím související problémy… moje sestra ji brala taky, ale protože kromě trochu akné nemá problémy, tak jí gyndař antikoncepci změnil a Minervu už nedostala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
22.11.13 21:49
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
22.11.13 21:51

@Inuska.pv Aha..tak to já ji mám necelý půlrok vysazenou, to je škoda byla jsem spokojená a chtěla se k ní po porodu vrátit…začínám zas vypadat jak puberťačka :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
22.11.13 22:14

Vážené dámy, jak může fungovat pilulka mezi koleny. Však na boku s koleny u sebe je to taky dobré :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nicolink
22.11.13 22:16

@Sibyla0 já teda kojím víc jak 4 měsíce a představa, že mi někdo při sexu sahá na prsa je pro mě velmi velmi příjemná :lol: :palec:

• Citovat
  • Upravit
3
22.11.13 22:23

Ale děvčata, sexu ani antikoncepce se nevzdám. Potřebuju ji na udržení cyklu, bez ní jsem měla menses nepravidelně a jen párkrát do roka a silnou. U žádné antikoncepce jsem neměla žádné vedlejší účinky ani problém. Naopak, slabá a pravidelná menstruace, lepší pleť, pevnější prsa. Jen chci nějakou šetrnou antikoncepci. Vím, že každému sedí něco jiného, ale když čtu některé zkušenosti čtenářek, tak jsem z té změny, co mě čeká, dost nervózní. Nevím, co si vybrat. Doktorka mi řekla, že existuje 120 druhů antikoncepce, tak si vyberte. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.11.13 22:26

@Hulajs tak já brala par let Logest a nemela jsem s nim nejmensi problem pred 2lety stala cca 500 na 3mesice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virginian
22.11.13 22:52
@Nicolink píše:
@Sibyla0 já teda kojím víc jak 4 měsíce a představa, že mi někdo při sexu sahá na prsa je pro mě velmi velmi příjemná :lol: :palec:

Pamatuju se, ze jsem byl pri sexu parkrat ostriknut po tom co jsem si sahnul :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1