Nejlepší CAR v Praze :-)

1612
28.6.10 14:20

Nejlepší CAR v Praze :-)

Ahojky,

mám dotaz pro svoji známou. Bohužel se také musí poohlédnou po nějakém CAR v Praze. Já osobně mám ne úplně nejlepší zkušenost s Pronatalem - ona bohužel také, takže teď shání nějaké úúúúúúžasné :mrgreen: CAR v Praze - psáno samozřejmě s nadsázkou.

Jde hlavně o přístup ke klientovi, ten v tom minulém hodně pokulhával. Poraďte zkušenější snažilky, prosím! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2845
28.6.10 16:42

Ahoj , já byla moc spokojená v ISCARE , jako na běžícím pásu je to tam sice trochu také, ale nedělám si moc iluze, že jinde to bude jiné…Všichni byli miléí a vstřícní , i když se občas čekalo ,i když jsem byla objednaná na určitou hodinu. Ale hlavně UMÍ :lol: :lol: :lol: , vyšlo mi hned první IVF a to mi bylo přes 39 let ! Výsledek je na fotce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
28.6.10 16:55

Ahojky :mavam: tak ja muzu doporucit Gennet na letne vysla mi hned prvni IUI :dance: :palec: pristup doktoru super nemuzu si na nic stezovat sestricky jsou moc mile a navic oproti ostatnim co jsem tady cetla neplatila jsem ani za pregnyl (pred IUI ) ani za samotne IUI to je tam zdarma 6× coz v jinych CARech je jen malo kde :think: tak hodne stesti do budoucna pri spravnem vyberu a brzo maleho dracka :wink: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
28.6.10 17:10

TEssmi , ale IUI má zdarma každý 6× do roka - hradí pojišťovna ( já ho absolvovala před IVF v ISCARE taky a nic jsem neplatila), samozřejmě kromě doplatku za stimulaci. A Pregnyl jsem tedy neslyšela ,že by někdo platil - ten jsem neplatila (pokud se dobře pamatuju ani u hrazeného IVF…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13674
28.6.10 18:16

ahoj, tak já mám z ISCARE dvojčátka, máme je pomocí IUI, vyšla nám druhá. A s tíhle CARem spokojenost velká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
28.6.10 21:01

Rada: jj ale nektere holky psali u nas na diskuzi ze hradili i IUI myslim ze to bylo v pronatalu a jeste v nejakem CARu :nevim: taky jsem se divila ze to hradili :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13674
28.6.10 22:07

tessmi a nedopláceli jenom nějaké léky? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1612
28.6.10 22:57

Díky za info.

Myslím, že právě do ISCARE jsou teď objednáni, tak ji potěším pozitivníma zkušenostma. :-D

Já vím, že se v Pronatalu za IUI platí :-( Taky jsem ho tam absolvovala. Pregnyl už si moc nepamatuju, zdali jsem ho platila. Já osobně mám super zkušenost s brněnským Reprofitem, ale dojížděla jsem z Prahy a to pro moji známou je celkem potíž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
29.6.10 12:32

nene o leky neslo,slo o IUI prave jsem byla v soku ze ja nic neplatila :nevim: no to dojizdeni je hruza pro ty co to maji daleko do CARu :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1874
30.6.10 13:29

ahoj, my měli nejlepší zkušenost s Gennetem (byli jsme 1× i v Iscare a asi 3× v Pronatalu)… V Gennetu jsme podstoupili jenom 1× IUI a potom hned 1.IVF vyšlo… Nedopláceli jsme ani za stimulaci, jenom platíme 1× za rok za skladování embryí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
2.7.10 14:50

Iscare

ahoj, já chodím do Iscare, je to tam opravdu někdy jak na běžícím páse, ale ono to asi ani jinak nejde, aby to stačili v nějakém časovém horizontu všem včas odebrat. Po ET můžeš jít domu za půl hodinky, ale když tam budeš ještě dvě hodiny ležet, tak to nikomu nevadí…Já zrovna stimuluji a jdu tam v pondělí na kontrolu folíků, naštěstí tam jsou i ve svátek :-)Jinde jsem nebyla, tak nemůžu porovnávat. Doplatky jsou asi všude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
2.7.10 15:00

iscare :srdce: :srdce:
jeste tam na nas ceka mrazivej braska :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
20.7.10 16:51

Iscare

Děvčata, byla jste některá v posledních měsících v Iscare? Byly jste spokojené? Jak se k vám chovali? Nabídli vám nějaká vyšetření?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
20.7.10 23:44

Holky,do jakého CARu chodíte?Doporučte mi něco,prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí