Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojda, taky jsem měla spoustu problémů se záněty…a po vysazení prášků jsem do toho vlítla po 3 měsících…pozoruji to u koření, hodně kořeníš??
Ahoj, a máš záněty močového měchýře a cest nebo i nějaké jiné bakterie? Přeléčila doktorka i přítele?
No, já antikoncepci právě neberu…a kořením no kořeněný jídla mám ráda, ale nevím jestli to může být tím, ikdyž už věřím všemu ![]()
záněty mám v pochvě močový cesty mě naštěstí netrápí…nás s přítelem napadlo, že to může přenášet jeden na druhého tak máme Gynopevaryl mastičku a pravidelně se maže - ale bez odezvy..teda u mě jemu nic není
niky zkus vysadit aspoň na 3 týdny kořeněný…já jsem žrout brambůrek a vim, který nemám jíst ![]()
to je vlastně jedno každopádně to zkusím a díky moc za radu…kdybych aspoň věděla co to je za bakterie, že bych si koupila něco speciálně na to ale příde mi, že ani dr. neví ![]()
zkus to …věřim, že už seš zoufalá:-/možná by to chtělo zkusit jídlo jako s miminama…mrkev, mkev+brambor, brambor+cuketa…nemyslim zas tak krutě, ale vždy až budeš doléčená, tak buď opatrná…jsou to mrchy malý, co??:-/
jo hrozný mrchy
/ a s nějakýma bylinkama nebo něčím takovým zkušenosti nemáš? ![]()
ahoj Niky a zkoušela ti doktorka udělat stěry na chlamydie, ty potvory
dost ovlivňují početí
mi tento problém máme a dr. nám nasadila antibiotika ![]()
ahojky, se záněty sem si užila svoje, takže bych řekla že není ani tak důležitá ta přímá léčba (výplachy, prášky apod.) která většinou na čas zabere, ale hlavní je to doléčení spolu s obnovením vnitřní mikroflory. Moje doktorka obvykle k Canestenu (tableta s mastičkou) doporučuje hned po dobrání Gynocaps. Hlavně teda se tyhle zánětlivé nepřijemnosti hodně vrací dík koupání na bazeně, jezení hodně sladkostí (říkají že je to jako bys ty bakterie krmila, to prostředí je tam pak pro ně přátelštější). No a kromě toho i léčení sexuálního partnera. Půl roku snažení taky ještě nemusí znamenat neplodnost, tak držím palečky ![]()
Niky, jak radí Janina, zjistit zda nemáte chlamydie. Bohužel někdy i když jsou v pochvě, tak se ve stěrech neukáží - blbě se kultivují a je lepší si nechat odebrat krev.
Ahoj holky, doktorka mi dělá pokaždém dobrání „prášků“ stěry a pak jen řekne že to ještě není ono, nebavíme se o tom, co tam mám. Krev mi brala, jsou to asi 4 měsíce a nic neříkala… vím, že půl roku není ještě taková doba, ale znáte to, člověku se to nepodaří napoprvé, napodruhé a pak je čím dál víc nervóznější…
( ale díky moc všem za rady ![]()
Zdravím všechny, musela jsem založit novou diskuzi, nenašla jsem tu žádnou podobnou a jestli nějaká taková je, tak se předem omlouvám… Mám takový zvláštní problém. S přítelem se snažíme o miminko asi cca půl roku a pořád to nevychází, takových témat je tu hodně,ale mě dost trápí různé záněty..ani já ani doktorka jsme zatím nepřišli na to, co to přesně je ale zkouším co se dá, co mi kdo poradí, dočtu se na internetu a samozřejmě užívám to, co mi předepíše.jenže se to pořád vrací.jsem už z toho zoufalá a někde jsem se dočetla, že i to může být problém neplodnosti apod…chtěla bych se teda zeptat, jestli by mi někdo neporadil…cokoliv..co bych měla dělat nebo jestli má někdo podobný problém..budu moc ráda.Díky moc. NIky, 21.