Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky od ovulky začnu špinit cca 3DPO a od 7DPO většinou už MS. Chci otěhu a takto se mi to asi nepovede, máte některá také podobný problém? Jak to řešíte? Jak prodloužit LF? Brala jsem „Duphaston“ a tento cyklus „utrogestan“ ani jedno nepomohlo ![]()
Nicollko vydrž, ono to špinění může ještě pár cyklů přetrvávat. Taky jsem to tak měla. Poraď se s dr., ten Utrouš je silnější, měl by ti pomoct, kdyžtak zvýšit dávky.
AnastazieB píše:
Nicollko vydrž, ono to špinění může ještě pár cyklů přetrvávat. Taky jsem to tak měla. Poraď se s dr., ten Utrouš je silnější, měl by ti pomoct, kdyžtak zvýšit dávky.
díky moc, no dufík sem měla 3měsíce, ted měsíc utrouš
Tak už sem z toho smutná.
ahoj, měla jsem to taky tak. Utrouš pomohl. Dr. řekl, že ho mám brát 3 měsíce a když to nevyjde,takže tobude řešit dál. Vyšlo to ten 3. měsíc. Tak vydrž, určitě se Vám to brzo povede.
Tina
LF by mela byt min.10 dni,aby se tam budouci mimisko zavrtalo…
Zkus:
http://www.hemann.cz/…igard-i.html
ja ho beru 3.tyden, tak uvidime, hodne zen si to pochvaluje, ze jim to upravilo cyklus a otehotnely..,ale muze to byt individualni…Jsou tam i ruzne reakce, dopisy dole pod tou charakteristikou tady teto tekute bylinky.
Daajik píše:
LF by mela byt min.10 dni,aby se tam budouci mimisko zavrtalo…
Zkus: ja ho beru 3.tyden, tak uvidime, hodne zen si to pochvaluje, ze jim to upravilo cyklus a otehotnely..,ale muze to byt individualni…Jsou tam i ruzne reakce, dopisy dole pod tou charakteristikou tady teto tekute bylinky.
a jak se to užívá? Celý cyklus nebo jen do ovu ?
no dle toho dr. se to ma uzivat 3 mesice v kuse. Takze asi potrebujes 2-3 lahvinky. A muze se uzivat dokonce i v tehotenstvi do 12.tydne. Jinak ho uzivaji nektere zeny i preventivne pravidelne vzdy s urcityma prestavkama potech 3 mesicich.