Velmi krátká LF

6530
23.6.10 17:08

Velmi krátká LF

Ahoj holky od ovulky začnu špinit cca 3DPO a od 7DPO většinou už MS. Chci otěhu a takto se mi to asi nepovede, máte některá také podobný problém? Jak to řešíte? Jak prodloužit LF? Brala jsem „Duphaston“ a tento cyklus „utrogestan“ ani jedno nepomohlo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13751
23.6.10 18:18

Nicollko vydrž, ono to špinění může ještě pár cyklů přetrvávat. Taky jsem to tak měla. Poraď se s dr., ten Utrouš je silnější, měl by ti pomoct, kdyžtak zvýšit dávky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
23.6.10 19:35
AnastazieB píše:
Nicollko vydrž, ono to špinění může ještě pár cyklů přetrvávat. Taky jsem to tak měla. Poraď se s dr., ten Utrouš je silnější, měl by ti pomoct, kdyžtak zvýšit dávky.

díky moc, no dufík sem měla 3měsíce, ted měsíc utrouš :( Tak už sem z toho smutná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
23.6.10 20:00

ahoj, měla jsem to taky tak. Utrouš pomohl. Dr. řekl, že ho mám brát 3 měsíce a když to nevyjde,takže tobude řešit dál. Vyšlo to ten 3. měsíc. Tak vydrž, určitě se Vám to brzo povede.

Tina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
23.6.10 22:00

LF by mela byt min.10 dni,aby se tam budouci mimisko zavrtalo…
 Zkus:

http://www.hemann.cz/…igard-i.html

ja ho beru 3.tyden, tak uvidime, hodne zen si to pochvaluje, ze jim to upravilo cyklus a otehotnely..,ale muze to byt individualni…Jsou tam i ruzne reakce, dopisy dole pod tou charakteristikou tady teto tekute bylinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
24.6.10 07:21
Daajik píše:
LF by mela byt min.10 dni,aby se tam budouci mimisko zavrtalo…
 Zkus:

http://www.hemann.cz/…igard-i.html

ja ho beru 3.tyden, tak uvidime, hodne zen si to pochvaluje, ze jim to upravilo cyklus a otehotnely..,ale muze to byt individualni…Jsou tam i ruzne reakce, dopisy dole pod tou charakteristikou tady teto tekute bylinky.

a jak se to užívá? Celý cyklus nebo jen do ovu ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
24.6.10 09:21

no dle toho dr. se to ma uzivat 3 mesice v kuse. Takze asi potrebujes 2-3 lahvinky. A muze se uzivat dokonce i v tehotenstvi do 12.tydne. Jinak ho uzivaji nektere zeny i preventivne pravidelne vzdy s urcityma prestavkama potech 3 mesicich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí