Začátek těhotenství

vercina
22.6.10 16:23

Začátek těhotenství

Ahoj, chtěla bych se zeptat na názor. Chceme se začít snažit o miminko. Jsem zvyklá jezdit do práce na kole, může to být riskantní, pokud třeba ještě nebudu vědět, že jsem těhotná (kvůli drncání a natřásání)? Navíc musím kolo vynášet do čtvrtého patra. Díky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4507
22.6.10 16:38

ahojky, tak obecne se tvrdi, ze by se zena nemela pretezovat zvlaste na zacatku tehu - tzn. v 1.trimestru. Ale pokud to jsou nenamahave projizdky - ne treba do kopcu a tak, tak si myslim, ze by to ublizit nemelo. Ale to vynaseni do 4.patra nejde nejak omezit? treba nechavat kolo ve sklepe nebo na chodbe v prizemi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
22.6.10 17:40

Já si zase myslím, že pokud otěhotníš, a těhu bude prosperující, tak se udrží :wink: Kolikrát ani nevíš, že jsi těhu a vyvádíš - všeobecně myšleno (mejdany, lyže, atd :wink: ) :wink:
Až zjistíš že těhu jsi, přestaneš s tím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
22.6.10 17:57

tak neco na tom bude. Pokud se ma mimi udrzet, tak se proste udrzi. Je to proste hodne individualni. Co vyhovuje nektere, nemusi vyhovovat jine…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
22.6.10 20:33

jámám takovou zkušenost, že mi to ježdění na kole najednou vůbec nešlo… najednou člověk ztratí kondici.. tím se tělo brání přehnané námaze…

Každý je jiný… někomu to nevadí,jinému ano… já bych to řešila až by to nastalo, něco se najde.;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vercina
23.6.10 10:45

Děkuju za názory, asi se tedy spolehnu na to, že mi tělo řekne. Kopec tam je (pražský Petřín), to čtvrté patro taky neošidím. Nechci se ale o možnost dopravovat se na kole připravit už preventivně, co kdybych byla… Doprava MHD je pro mě velkej stresor :).

• Citovat
  • Upravit
904
25.6.10 11:13

Ahojky, ja myslim, ze ted na kole kldine jezdit muzes. Ja zjistila ze jsem tehotna den po narocne 60km cyklisticke slapce :-D a miminko bylo uplne v poradku. Ted uz ma mala 2,5roku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.6.10 21:23

Ahoj, já jsem byla těhotná na začátku, v 6týdnu a udělala jsem si výlet na kole s mým 2letým synem. Přepadl nás déšť, tak jsem šlapala jak divá, kopce nekopce a v 8týdnu jsem o mimi přišla. Jestli to ale bylo tím kolem, těžko říct. Proto raději radím opatrně, žádné šílené šlapání atd., člověk nikdy neví.

• Citovat
  • Upravit
64
2.4.16 09:47

poratte

Ahoj holky pred tydnem sem si udelala test 3 dny na to sem sla k doktorce a ta mi pogratulovala, ze jsem ve 3 tydnu. A a vidi vacek. Na netu sem se ole docetla ze 3 tyden nepozna doktorka ani test tak tet nevim co si o to msm myslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.4.16 09:51
@haxnicka píše:
Ahoj holky pred tydnem sem si udelala test 3 dny na to sem sla k doktorce a ta mi pogratulovala, ze jsem ve 3 tydnu. A a vidi vacek. Na netu sem se ole docetla ze 3 tyden nepozna doktorka ani test tak tet nevim co si o to msm myslet.

to, co jsme Ti psali - buď je věštec, nebo to není žádná dr. Ve 3 tt by neviděla vůbec nic :nevim: brala Ti ta odbornice aspoň krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
2.4.16 10:04

Jedine, ze by myslela 3 tydny od oplodneni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
2.4.16 10:52

Ne krev nebrala jen ultrazvuk dala a z toho to poznala l. Ve ctvrtek jdu na kontrolu tak se ji na to zeptam… Kdybych byla 3 t po oplodneni tak ted sem v jakem t? Omlouvam se nejak v tom neumim chodit ani pocitat nehlede na to, ze jsem mela nepravidelny ciklus kolem 45 dni :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
2.4.16 11:32

@haxnicka Tak jsi + - 5-6tt. Pocita se to od prvniho dne posledni menstruace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10426
2.4.16 12:34

Pokud jsi 3.týden po oplodnění, tak je to od poslední MS něco mezi 5-6 týdny a to si myslím, že klidně váček vidět mohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.7.17 11:33

Nechtěla jsem zakládat novou diskusi, tak obnovuji.
Jsem na začátku těhu, teprve 6 týden. Při prvním děcku jsem brala vitamíny Femibion, ale ted bych ráda zkusila něco jiného, protože malý se narodil vcelku velký a dočetla jsem se, že to muže být :nevim: právě po vitamínech. Co jste braly vy děvčata a mimina nebyla veliká?
Pardon za anonym, ale chodí sem kolegyně z prace, neví, že jsem těhule.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex