Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky:-) tak jsem si to tady pořád pročítala a dostala odvahu napsat
snažme se od 1.června a ted jsem si udelala test. je to 4dny do ms, ale test byl negativní
je to moje první těhotenství, tak se tu s Vámi rada podělím o me trápení a snad nekdy i radost ![]()
Ahoj, nezoufej…ještě není nic ztraceno. Mě se dvě čárky objevily asi až po týdny po vynechání MS …před tím taky ani ťuk a dneska mi po bytě běhá skoro tříletá holčička ![]()
A když to nevyjde první měsíc tak taky nevěš hlavu , určitě ti to vyjde.
Jo a taky jsme se s manželem začli tenhle měsíc pokoušet o druhé miminko..
jee dekuju za podporu…tak to nebudu jeste ztracet nadeji:-) ja jsem v tom uplnej novacek…moc toho nevim..jen podle clanku..ale tyhle rady ze zivota jsou mnohem lepsi ![]()
a kdy mas dostat ms?? budu na tebe myslet a musis me informovat
a jak probihalo prvni mimi??
Ahoj xzuzi, drzim palecky, at jses ze snazilky brzo tehulka
Pokud budes mit chut, tak se prijd podivat k nam do diskuze Snazilky 2010.
Drzim palecky ![]()
Díky, já teď mám plodné dny, tak se s manžou snažíme …uvidíme jak to dopadne, MS mám dostat 2.7. ale doufám že se zadaří hned napoprvé. Tak se nám povedla Adélka , 6 týdnů před svatbou ..plánovaně neplánovaně ![]()
jéé tak to je hezky:-) to mi musis pak rict..
určitě se zadari:-)
snazilky 2010 určitě navštívím ![]()
No jsem fakt zvědavá, ale doufám že to vyjde i když příští měsíc letíme navštívit známého do Finska …jestli to vyjde tak to asi bude trochu náročnější cestování
ale už se těšíme..
U nás zrovna prší (dlouho už nepršelo).Ale snad se to brzo vyprší a my s malou vyrazíme ven
určitě to vyjde
ja tenhle mesic asi nic
tak to vyjde snad ten dalsi..nemas zkusenost s tema ovu testama? ![]()
Neboj, kdo si počká ten se dočká ![]()
S OVU testíkam nemám zkušenost. Ty jsem nepoužívala. Mě se ovu hlásí sama, tak to vždy poznám. Mám tak tři dny před ovu lehký výtok.
No jo za zkoušku nic nedáš to je fakt. Já chodím na www.womenzone.cz , tam se zaregistruješ a je to takové přehledné, ukáže ti to i kdy máš plodné dny, sice to není 100% ale taky něco.
Ahoj holky,přeju všem hodně štěstíčka a pevné nervíky při snažení.My se taky snažíme…teď začnu brát Clostilbegyt,tak jsem zvědavá jestli to vyjde.Nemáte s tím někdo zkušenost?Třeba z prvního těhot.?
ahoj:-) je tak to ja zkusenost nemam…ja se snazim o prvni mimi..a jak dlouho se snazis??