Snažilky červen

448
16.6.10 17:53

snažilky červen

Ahoj holky:-) tak jsem si to tady pořád pročítala a dostala odvahu napsat :-) snažme se od 1.června a ted jsem si udelala test. je to 4dny do ms, ale test byl negativní :-( je to moje první těhotenství, tak se tu s Vámi rada podělím o me trápení a snad nekdy i radost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3034
16.6.10 20:28

Ahoj, nezoufej…ještě není nic ztraceno. Mě se dvě čárky objevily asi až po týdny po vynechání MS …před tím taky ani ťuk a dneska mi po bytě běhá skoro tříletá holčička :lol:
A když to nevyjde první měsíc tak taky nevěš hlavu , určitě ti to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3034
16.6.10 20:29

Jo a taky jsme se s manželem začli tenhle měsíc pokoušet o druhé miminko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
16.6.10 21:49

jee dekuju za podporu…tak to nebudu jeste ztracet nadeji:-) ja jsem v tom uplnej novacek…moc toho nevim..jen podle clanku..ale tyhle rady ze zivota jsou mnohem lepsi :-)
a kdy mas dostat ms?? budu na tebe myslet a musis me informovat :-) a jak probihalo prvni mimi??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
16.6.10 22:12

Ahoj xzuzi, drzim palecky, at jses ze snazilky brzo tehulka :kytka: Pokud budes mit chut, tak se prijd podivat k nam do diskuze Snazilky 2010.

Drzim palecky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3034
16.6.10 22:48

Díky, já teď mám plodné dny, tak se s manžou snažíme …uvidíme jak to dopadne, MS mám dostat 2.7. ale doufám že se zadaří hned napoprvé. Tak se nám povedla Adélka , 6 týdnů před svatbou ..plánovaně neplánovaně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
17.6.10 08:51

jéé tak to je hezky:-) to mi musis pak rict.. :-) určitě se zadari:-)
snazilky 2010 určitě navštívím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3034
18.6.10 14:17

No jsem fakt zvědavá, ale doufám že to vyjde i když příští měsíc letíme navštívit známého do Finska …jestli to vyjde tak to asi bude trochu náročnější cestování :lol: ale už se těšíme..
U nás zrovna prší (dlouho už nepršelo).Ale snad se to brzo vyprší a my s malou vyrazíme ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
18.6.10 14:24

určitě to vyjde :kytka: ja tenhle mesic asi nic :-( tak to vyjde snad ten dalsi..nemas zkusenost s tema ovu testama? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3034
18.6.10 14:27

Neboj, kdo si počká ten se dočká :lol:
S OVU testíkam nemám zkušenost. Ty jsem nepoužívala. Mě se ovu hlásí sama, tak to vždy poznám. Mám tak tři dny před ovu lehký výtok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
18.6.10 14:46

tak to se mas..ja to asi nepoznam..ta musim zkusit ty testy :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3034
18.6.10 14:54

No jo za zkoušku nic nedáš to je fakt. Já chodím na www.womenzone.cz , tam se zaregistruješ a je to takové přehledné, ukáže ti to i kdy máš plodné dny, sice to není 100% ale taky něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
18.6.10 16:18

podle toho to merim :wink: ale jesli je to stopro :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
20.6.10 23:50

Ahoj holky,přeju všem hodně štěstíčka a pevné nervíky při snažení.My se taky snažíme…teď začnu brát Clostilbegyt,tak jsem zvědavá jestli to vyjde.Nemáte s tím někdo zkušenost?Třeba z prvního těhot.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
21.6.10 13:07

ahoj:-) je tak to ja zkusenost nemam…ja se snazim o prvni mimi..a jak dlouho se snazis??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí