Snažilky červen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4507
22.6.10 19:45
Jee,tak muj manzel ma taky 32:-) Akorat teda jeste zadne ditko nemame, takze u me jde o prvni snazeni :wink:
Renca127 píše:
je mu 32.a sexy prádlo na něho nezabírá to on nemusí.já myslím,že na něho už nezabírá nic.možná ani já ne,už jsem okoukaná :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renca127
22.6.10 19:45

Mě připadá,že je spíše v přechodu :-D.já si taky říkám,že to nebudu tolik řešit a pořád to řeším.navenek si říkám,že už ne ,ale mám to v hlavě.dneska se mi dokonce zdálo,že jsem rodila.magor no :mrgreen: jinak já jsem z Ostravy

• Citovat
  • Upravit
4507
22.6.10 19:47

Ty nohy nahoru taky aplikuju, jinak by ze me asi vsechny ty potvurky vybehly :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

xzuzi píše:
takze ted je to velke snazeni,co? :hug: ja jsem dostala radu od svagrovky,at dam nohy nahoru :mrgreen: tak jsem ji poslechla :-) taky jsem se ptala mamci,kdy byla tehu a i babicky..obe az 3 mesic..tak snad alespon nejaka vidina :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renca127
22.6.10 19:48

tak já to taky zkusím,nohy nahoru a ten muj mi řekne,že jsem fakt magor :-D

• Citovat
  • Upravit
Renca127
22.6.10 19:49

Daji, jak dopadla Lenka v ulici?já to už ted nesleduju mě to přestalo bavit

• Citovat
  • Upravit
4507
22.6.10 19:53

S tema nohama mi manzel i pomaha:-)))) A nakonec je to snazeni obou a ne jen zenske, tak at se snazi oba, neeee 8-)

No, Lenka strasne sledovala ty svoje plodne dny a ten jeji superman,co se naucil nemecky za 2 tydny a vrhl se hned na anglinu (trosku ironicky,protoze ja ziju v zahranici a toho stesti se mi jaksi nepostestilo,abych byla tak dobra :mrgreen: ), tak ten uz z toho byl na prasky, protoze ona se soustredila jen na tu svoji ovulaci atd.A podobne vlastne i u te blondane dr.,co chodi s Mazlem v Ordinaci. Ale obe pise stejna scenaristka, tak se neni cemu divit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
22.6.10 19:54

A kolik vam, je holky? Mozna jste to psaly na zacatku a ja to prehlidla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
22.6.10 19:57
Ja cca 8.7., takze mame trosku podobny cyklus:)
Renca127 píše:
Tak to bych taky chtěla nějaký fígl jak na to :lol: Já až 4.července.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renca127
22.6.10 19:58

Daji tak to budem čekat spolu jestli mrcha příjde,aspon v tom nebudu sama :-D a je mi 28.

• Citovat
  • Upravit
Renca127
22.6.10 19:59

ps- to bys ted nekdy mela mit ovu co?

• Citovat
  • Upravit
448
22.6.10 20:01

Me je 24 :wink: tak nejak jsem si vzdycky prvni mimo prala kolem 25. Stavime baracek,tak snad tam nebudeme sami s muzem :wink:
ja mam pocit,ze tech tehulek je strasne moc..min jednu denne potkam.. jo a ty nohy nahore..Renca..vzdycky kdyz se jde umyt nebo na zachod tak je hodim nahoru :wink: ale ted uz o tom vi..a vzdycky rika..to nemusis..ja vim,ze jsme tehotny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
22.6.10 20:04

jee, tak to je super, mne je 26, takze jsme tu hezky po dvou letech:-)
No jo, ovu bych ted mela nekdy mit. Min.cyklus dle bazalky az 17.den.,tak nevim,kdy se uraci prijit tento cyklus :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
22.6.10 20:06

a zkousela jsi ten www.womenzone.cz tam ti to taky tak nejak rekne.. podle toho jaky mas cyklus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renca127
22.6.10 20:08
xzuzi píše:
Me je 24 :wink: tak nejak jsem si vzdycky prvni mimo prala kolem 25. Stavime baracek,tak snad tam nebudeme sami s muzem :wink:
ja mam pocit,ze tech tehulek je strasne moc..min jednu denne potkam.. jo a ty nohy nahore..Renca..vzdycky kdyz se jde umyt nebo na zachod tak je hodim nahoru :wink: ale ted uz o tom vi..a vzdycky rika..to nemusis..ja vim,ze jsme tehotny :mrgreen:

fakt ti chlapi jsou k zasmání,já to od mojeho slyším každý měsíc…tak a jsi těhotná :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
448
22.6.10 20:09
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Renca127 píše:
xzuzi píše:
ja mam pocit,ze tech tehulek je strasne moc..min jednu denne potkam.. jo a ty nohy nahore..Renca..vzdycky kdyz se jde umyt nebo na zachod tak je hodim nahoru :wink: ale ted uz o tom vi..a vzdycky rika..to nemusis..ja vim,ze jsme tehotny :mrgreen:
fakt ti chlapi jsou k zasmání,já to od mojeho slyším každý měsíc…tak a jsi těhotná :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí