Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Renco, ja taky merim 2.mesic:-) A taky me to bavi:-) Ale ja z toho byla minule mesice dost zklamana, ze to nevyslo, tak jsem si rekla, ze na to tak myslet nebudu - az tak moc, ale to si jen rikam, pak prijdu na mimino nebo naka znama ma mimco a mam pocit, ze vsichni kolem me maji mimco nebo jsou tehotne a ja niiiiic
Nevim, jestli to mereni je opravdu na 100%, jestli dokaze urcit ovulaci a plodne dny uplne presne. Rekla bych spis, ze ne,protoze spousta zen na to doplatilo ![]()
S tou ovu to klidne tak muze byt,xzuzi:-) Nekde jsem dokonce cetla, ze parum, kterym to proste delsi dobu nejde, tak to maji zkusit v dobe menstruace
Ze tohle nacasovani pry hodne parum pomohlo ![]()
Daajik: vsem kamaradkam a zakaznicim kterym delam nehty se to podarilo bez niceho..proste si rekly,ze to zkusi…a jedna to nevedela dva mesice
jenze me to neda..a nejhorsi je,kdyz chlap rekne,ze to mimi uz by si pral ![]()
nejhorší je to čekání.minulý měsíc zpoždění 10 dní,tak jsem šla na gyndu tam mi dal dr injekci že uvidíme jestli do 14 dní dostanu ms nebo ne.Dostala jsem ji až 11 den,ale to čekání bylo děsné.A nejlepší muj chlap ten si mysli že jak to jednou do mě stříkne,že je zaděláno
nějaká ovulace pro něho neexistuje,že to je blbost…atd..
xzuzi, to jo, pokud je to nejen vsude kolem, ale i doma, tak je to tezky. Muj manzel si mimco preje uz strasne dlouho,snad dyl jak ja, je o 6 let starsi a vsichni jeho sourozenci maji. Jenze vsichni sourozenci krom jednoho jsou starsi. Kdyby bylo na nem,tak hned po vysce bychom do toho praskli:-) Jenze po vysce jsem si chtela udelat nakou praxi a pak mimco. Jenze zivot proste podle planu nebezi a ted bych asi spoouustu veci udelala uplne jinak.
Renca, jojo, bricho kazdopadne a prsa taky. Ale musim rict, ze po vysazeni HA jsem mela kazdy cyklus uplne jinaci, proto jsem si vzdycky myslela, ze jsem tehotna a ono nic:-) Ted jsem zacla uzivat ten Femigard - nevim, jestli to znate,melo to dobre reference,pry to pomohlo hodne zenam k diteti a zmirnilo prave ovu priznaky.
Můj chlap je ten nejvetsi frajer..on to taky dokaze hned na poprve
Ja ovu nepoznam vubec
bolest v podbrisku uz mam 14dni.zkousim to podle te tabulky ![]()
no jo, chlapi:-)) Tak na jednu stranu ma mozna pravdu v tom, ze ovulace pro nej neexistuje, tudiz kterykoliv den by to melo vyjit a kdyz nektere maji ovu at uz na zacatku cyklu, tak ke konci, tak nakonec proc ne,ze ![]()
Renca127 píše:
nejhorší je to čekání.minulý měsíc zpoždění 10 dní,tak jsem šla na gyndu tam mi dal dr injekci že uvidíme jestli do 14 dní dostanu ms nebo ne.Dostala jsem ji až 11 den,ale to čekání bylo děsné.A nejlepší muj chlap ten si mysli že jak to jednou do mě stříkne,že je zadělánonějaká ovulace pro něho neexistuje,že to je blbost…atd..
Daajik: Femigard?? na co to primo je? tyjo je to vsechno slozite..ale my budeme maminky
moc vam to preju
ja si tenhle mesic nedavam uz zadne nadeje..druhy test byl opet negativni..tak se ta mrska asi dostavi..
tak reknu Ti, ze bolest pri ovu je dobra jen pri tom poceti, takze o moc neprichazis, je to docela dost neprijemny a spis to pocituje min zen nez vic.
Bolest v podbrisku 14 dni? A kolikaty DC jsi?
xzuzi píše:
Můj chlap je ten nejvetsi frajer..on to taky dokaze hned na poprveJa ovu nepoznam vubec
bolest v podbrisku uz mam 14dni.zkousim to podle te tabulky
nadeje umira posledni:-)
to jsou bylinky, nasla jsem to na netu, je to od dr.Vydry.
Pry to upravuje i rozhaseny men.cyklus. Ale asi co nazor. Nektere s tim naopak spokojene nebyly.Mozna,ze se to da sehnat nekde levneji, nevim.
http://www.hemann.cz/…igard-i.html
xzuzi píše:
Daajik: Femigard?? na co to primo je? tyjo je to vsechno slozite..ale my budeme maminkymoc vam to preju
ja si tenhle mesic nedavam uz zadne nadeje..druhy test byl opet negativni..tak se ta mrska asi dostavi..
Zuzi pokud mrcha ještě nepřišla tak tu pořád malá naděje je.třeba je ještě brzo na test,někde jsem četla,že někomu se ukáže až 18 den po OVu.
Ten Femigard kolik to stojí?
Tak to dekuju za radu, kazda rada dobra:-)
No nadeje…spis nic necitim..krome toho ze mam velka prsa a boli me podbrisek..ale to mam i pred ms. ale budu urcite informovat.
Ja jsem slysela o Donna ovu test na sliny a lze pouzivat porad
http://www.lekarna.cz/…e-pouzivani/
Daajik píše:
nadeje umira posledni:-)
to jsou bylinky, nasla jsem to na netu, je to od dr.Vydry.
Pry to upravuje i rozhaseny men.cyklus. Ale asi co nazor. Nektere s tim naopak spokojene nebyly.Mozna,ze se to da sehnat nekde levneji, nevim.http://www.hemann.cz/…igard-i.html
xzuzi píše:
Daajik: Femigard?? na co to primo je? tyjo je to vsechno slozite..ale my budeme maminkymoc vam to preju
Renca: ja tomu uz moc neverim..prvni mesic to by musel byt asi zazrak ![]()