Snažilky červen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Renca127
22.6.10 18:39

tak někomu to vyjde hned první měsíc.asi ti Zuzi nezbyde než čekat,ale nezávidím ti.to čekání,příjde,nepříjde…a na testu vubec nic ani náznak?

• Citovat
  • Upravit
448
22.6.10 18:42

Renco fakt..je bilej jako papir :mrgreen: asi to mam jen opozdeny..ja nerada cekam :-( chtela bych nejakej figl jak na to :mrgreen: aby to bylo hned :mrgreen: A ty Renco to cekas kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renca127
22.6.10 18:48

Tak to bych taky chtěla nějaký fígl jak na to :lol: Já až 4.července.

• Citovat
  • Upravit
Renca127
22.6.10 18:51

myslím že ovu byla někdy min.týden,nebo víkend tak jsme zkoušeli,ale nevím moc tomu nerozumím.Až byl chlap fakt nasraný,že furt po něm chci sex.říkal,že bude spát radši v práci :-)

• Citovat
  • Upravit
448
22.6.10 18:52

takze ted je to velke snazeni,co? :hug: ja jsem dostala radu od svagrovky,at dam nohy nahoru :mrgreen: tak jsem ji poslechla :-) taky jsem se ptala mamci,kdy byla tehu a i babicky..obe az 3 mesic..tak snad alespon nejaka vidina :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
22.6.10 18:54

Renca: ten muj by porad..pred tim,nez jsem chtela mimi me to fakt unavovalo..ale ted mi to vyhovuje..ikdyz nekdy radsi jen rychlovku :-) jo a pry kdyz ma zenska orgasmus..spermie se lip dostanou..taky nevim,co je na tom pravdy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renca127
22.6.10 18:55

To je krásné třetí měsíc,to není tak dlouhě čekání.my zkoušíme už od unora a nic.Já zas slyšela že si máš lehnout na břicho :-D
jinak já se snažím,chlap trpí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Renca127
22.6.10 18:57

O tom orgasmu jsem to taky četla tak asi na tom něco bude.Při orgasmu jsou prý ty spermie nasávány do dělohy,nebo kam?asi do dělohy

• Citovat
  • Upravit
Renca127
22.6.10 18:59

jinak muj jak byl mladší tak chtěl taky pořád,ted říka,že ho to unavuje že by mu stačilo 2krát za měsíc.a mě už nebaví ho přemlouvat k sexu,příjde mi to takově divné..

• Citovat
  • Upravit
448
22.6.10 18:59

ty jo od unora..tak to te obdivuju..ja jsem strasnej nedockavec :cry: určitě Renatko budes maminka brzy :hug: budu na tebe myslet a musis informovat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
22.6.10 19:01

A kolik mu je Renco?? Zkus sexy pradlo a uvidis,ze to bude chtit hned :dance: no tak me se to nasavalo snad porad..ale pro chlapa to je drina..pac me to trva celkem dlouho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renca127
22.6.10 19:03

já bych taky nejradějc všechno hned.jinak já už jedno dítko mám 3roky.a to bylo hned jak jsme si řekli,že bychom chtěli mimčo.myslím hned druhý měsíc,ale je fakt,že sem na to vubec nemyslela,to jsem ani nevěděla,že je nějaka ovulace a BT…bylo mi to uplně jedno jestli se zadaří,nebo ne.....psychika je fakt mrcha

• Citovat
  • Upravit
Renca127
22.6.10 19:04

je mu 32.a sexy prádlo na něho nezabírá to on nemusí.já myslím,že na něho už nezabírá nic.možná ani já ne,už jsem okoukaná :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
448
22.6.10 19:10

jé tak jedno uz je :wink: tak to je super.. :kytka: no prave..ja to asi taky nebudu tolik resit..az to prijde,tak to prijde :dance: a odkud jsi Renco? jestli to neni tajny :think: jo a ten tvuj muzskej je v nejlepsim veku:-)ja mam taky vekove podobneho muzskyho :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
22.6.10 19:44
Jakmile zenska moc tlaci, tak to taky neni dobry, abys nedopadla jak Lenka v ulici :zed:
Renca127 píše:
myslím že ovu byla někdy min.týden,nebo víkend tak jsme zkoušeli,ale nevím moc tomu nerozumím.Až byl chlap fakt nasraný,že furt po něm chci sex.říkal,že bude spát radši v práci :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí