Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Renco fakt..je bilej jako papir
asi to mam jen opozdeny..ja nerada cekam
chtela bych nejakej figl jak na to
aby to bylo hned
A ty Renco to cekas kdy?
Tak to bych taky chtěla nějaký fígl jak na to
Já až 4.července.
myslím že ovu byla někdy min.týden,nebo víkend tak jsme zkoušeli,ale nevím moc tomu nerozumím.Až byl chlap fakt nasraný,že furt po něm chci sex.říkal,že bude spát radši v práci ![]()
takze ted je to velke snazeni,co?
ja jsem dostala radu od svagrovky,at dam nohy nahoru
tak jsem ji poslechla
taky jsem se ptala mamci,kdy byla tehu a i babicky..obe az 3 mesic..tak snad alespon nejaka vidina ![]()
Renca: ten muj by porad..pred tim,nez jsem chtela mimi me to fakt unavovalo..ale ted mi to vyhovuje..ikdyz nekdy radsi jen rychlovku
jo a pry kdyz ma zenska orgasmus..spermie se lip dostanou..taky nevim,co je na tom pravdy ![]()
To je krásné třetí měsíc,to není tak dlouhě čekání.my zkoušíme už od unora a nic.Já zas slyšela že si máš lehnout na břicho ![]()
jinak já se snažím,chlap trpí ![]()
O tom orgasmu jsem to taky četla tak asi na tom něco bude.Při orgasmu jsou prý ty spermie nasávány do dělohy,nebo kam?asi do dělohy
jinak muj jak byl mladší tak chtěl taky pořád,ted říka,že ho to unavuje že by mu stačilo 2krát za měsíc.a mě už nebaví ho přemlouvat k sexu,příjde mi to takově divné..
ty jo od unora..tak to te obdivuju..ja jsem strasnej nedockavec
určitě Renatko budes maminka brzy
budu na tebe myslet a musis informovat ![]()
A kolik mu je Renco?? Zkus sexy pradlo a uvidis,ze to bude chtit hned
no tak me se to nasavalo snad porad..ale pro chlapa to je drina..pac me to trva celkem dlouho ![]()
já bych taky nejradějc všechno hned.jinak já už jedno dítko mám 3roky.a to bylo hned jak jsme si řekli,že bychom chtěli mimčo.myslím hned druhý měsíc,ale je fakt,že sem na to vubec nemyslela,to jsem ani nevěděla,že je nějaka ovulace a BT…bylo mi to uplně jedno jestli se zadaří,nebo ne.....psychika je fakt mrcha
je mu 32.a sexy prádlo na něho nezabírá to on nemusí.já myslím,že na něho už nezabírá nic.možná ani já ne,už jsem okoukaná ![]()
jé tak jedno uz je
tak to je super..
no prave..ja to asi taky nebudu tolik resit..az to prijde,tak to prijde
a odkud jsi Renco? jestli to neni tajny
jo a ten tvuj muzskej je v nejlepsim veku:-)ja mam taky vekove podobneho muzskyho ![]()
Renca127 píše:
myslím že ovu byla někdy min.týden,nebo víkend tak jsme zkoušeli,ale nevím moc tomu nerozumím.Až byl chlap fakt nasraný,že furt po něm chci sex.říkal,že bude spát radši v práci
tak někomu to vyjde hned první měsíc.asi ti Zuzi nezbyde než čekat,ale nezávidím ti.to čekání,příjde,nepříjde…a na testu vubec nic ani náznak?