Snažilky červen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1Linda1
21.6.10 14:44

ahoj holky..už 3 měsíc neberu prášky a snažíme se o miminko a pořád nic :(

• Citovat
  • Upravit
1Linda1
21.6.10 14:50

nemáte pro mě někdo nákou radu jak na to?? :(

• Citovat
  • Upravit
448
21.6.10 15:19

ahoj Lindo… asi na to zadnej figl neni :-( ale zkus ty ovulacní testy, ky.lis. www.womenzone.cz tam je kalendar,ktery ti tak nejak vypocita ovu. určite to brzy prijde a ty budes tehulka..ja vim,je to urcite strasne cekani..ale asi se s tim neda nic moc delat… ja jsem si rikala,ze by nam to mohlo vyjit hned..ale ted uz si tak jista nejsem..mam dva negativni testy a jeden den zpozdeni…ale citim,ze ta cervena dorazi :cry: takze dal budu bojovat s vami :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
snazilka06
21.6.10 17:04

Ahoj holky,
prominte ze vam sem lezu. Jen jse, se chtela zeptat, zda je mozne otehpotnet 1 den po ovulaci? Myslim teda styk 1 den po ovulaci?

• Citovat
  • Upravit
4507
21.6.10 17:32

Ahojte zeny:-) My se s manzelem snazime cca 4.mesic a zatim nic:-( Od minuleho cyklu jsem si zacla merit bazalni teplotu, snad mi treba taky pomuze:-)
vsem vam preju, at to vyjde co nejdriv :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.10 17:35

Daajik, kamaradka si po menstruaci kazdy den po dobu 14 dni mela styk¨a povedlo se napoprve…

• Citovat
  • Upravit
448
21.6.10 17:45

ja mela sex taky kazdy den :-( asi je to individualni..holky a kolik vam je? s tou baz.tep. je to pry dobre..a ty jsi brala HA?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
21.6.10 17:48

jo, ta bazalni teplota je pry dobry, proto jsem ji zacla merit po 2 neuspesich. Aspon muze zena poznat, jak jeji telo funguje, pripadne vyloucit anovulaci. Ja brala HA, ale uz pul roku nastesti neberu, takze mozna ze telo proste reaguje jeste :pocitac:
To snazeni kazdy den muze byt hodne individualni, nekomu staci se snazit 1× v cyklu nekdo se tak musi snazit nekolik mesicu..jo a je mi 26, takze docela nejvyssi cas na prvni ditko :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
21.6.10 17:55

vsak ono se nam to podari :hug: ja HA neberu uz rok,tak jsem myslela,z to pujde samo hned :think: m je 24, a tak nejak na me to maminkovani prislo :-) strasne si to preju a i vam :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3034
21.6.10 23:00

Ahoj holky, držím palečky ať vám to všem vyjde a brzy na testících objevíte // :palec:
Mě je 26 a začli jsme se snažit tenhle měsíc o druhé.Antikoncepci neberu už půl roku, ale chtěli jsme počkat..ať mi to vyjde pěkně z mateřské do mateřské tak snad nám to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
22.6.10 16:57

ty jo,tak to urco klapne :palec: já jsem to jeste nedostala..mela jsem to dostat v sobotu a porad nic,ale tehu test je negativni :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renca127
22.6.10 17:18

Ahoj holky mužu se přidat?taky se snažíme tento měsíc jsem zkusila odchytnout ovu tak snad se povedlo.Dneska jsem chlapovi říkala,že jedna moderátorka je po třetí těhotná tak jsem se ptala, jakto že se jim tak daří.na to mi řekl že je to tím že nesouloží podle tabulek jako my :-? Asi už ho to nebaví…sex co druhý den..

• Citovat
  • Upravit
4507
22.6.10 17:33

Ahojky Renco:) No jo, jakmile zacnou tabulky, teploty, pravidla, tak se vetsinou rika, ze to ditko neprijde, pac se na to clovek mooc soustredi. Alespon u nas to tak je. Tak jsem si rekla, ze na to tento cyklus nebudu az tak moc myslet.Tak jsem zvedava,jak mi to vydrzi, jsem asi v polovine cyklu :mrgreen: Taky si nekdy rikam, proc je to na svete tak ve vetsine pripadu udelane, ze ti, co mimco chteji, ho nemaji a ti, co ho nechteji, maji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renca127
22.6.10 17:40

Daajik,já si taky říkala,že naposled tento měsíc měřím a zkouším,pak už na to prdím,ale bude to těžké,mě to baví sledovat tu BT :-D i když tomu tak moc nerozumím měřím teprve druhý měsíc.předtím jsem zkoušela jen podle těch tabulek jak mi to vypočetlo na počítači.je těžké na to nemyslet,ale jak sedím u emimina a čtu tak nejde na to nemyslet :lol:

• Citovat
  • Upravit
448
22.6.10 17:42

muj chlap by zase porad..o tabulkach mu radeji nerikam :mrgreen: ale poslala jsem ho na spermograf..at vim,ze jsme oba v poradku.
je fakt,ze cely zivot se chranime,aby jsme mimi nemely, a kdyz uz ho chceme,tak to hned nejde…a s tou ovu..dnes jsem se potkala s kamaradkou a je ve 12tt a rikala,ze ovu mela az dva dny pred ms. Tak ja fakt nevim… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí