Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zeny, ja se pro dnesek loucim, takze zitra prijdte s novinkama, jako treba, ze jste tehule,ju? ![]()
Daajik píše:
Zeny, ja se pro dnesek loucim, takze zitra prijdte s novinkama, jako treba, ze jste tehule,ju?
Zuzi,abys nám nenapsala první ty že jsi těhu
holky ale určo nám to vyjde.MUSí ![]()
No Renatko rada bych,ale zatim mam jen opozdenou ms..a testy negativni
ale kdyz ne ted,tak priste
nemam totiz zadne tehu priznaky ![]()
Zuzi já u malého taky neměla žádné příznaky.mi ani nedošlo,že mužu být těhu.já jsem to zjistila až někdy v 6t.ani mi nedošlo že nemám ms,až mi to řekl ten muj ![]()
A když ne ted tak se zadaří př.měsíc.Já už i uvažovala,že třeba už nemuže,že má špatné spermie
když pořád nic
no a to je presne o tom..ze to clovek ani nehlida, a pak sup a jsi tehulka
a mela jsi pak nejaky priznaky v tehu..spatne a tak?
kdyz neprijde do nedele,tak tam zajdu..abych vedela co a jak..kdyztak mi daji nejakou tu vyvolavacku ![]()
xzuzi píše:
no a to je presne o tom..ze to clovek ani nehlida, a pak sup a jsi tehulkaa mela jsi pak nejaky priznaky v tehu..spatne a tak?
neměla vubec nic,prsa mě nebolela,špatně mi nebylo.Já než jsem zjistila,že jsem těhotná tak jsem si vesele kouřila,o víkendech jsme chodili k nám do hospody…Se divím že to malý přežil ve zdraví.jinak špatně mi bylo jen jednou jak jsem si dala pizzu ale to jsem mohla byt tak v pátém m.ani žádná unava..
no to je taky jeden muj hrich..ja si tu cigaretu taky dam. jednu dve denne
ale dam.. jo a me teda pred mens. hodne bolej prsa a jsem jak balon
tak snad pri tehu nebudu jeste horsi ![]()
Renca127 píše:
já taky byla na vyvolávačce nic moc teda pak jen čekáš
taky mě před ms bolí prsa.akorát mě překvapuje,že mě bolí už 3 dny tedkom a mám citlivější bradavky tak myslím že to je po té ovu a nebo špatně měřím a teprve bude..a jinak já kouřím pořád a baví mě to,hlavně u kafe
a někdy i deset..