Snažilky červen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17
23.6.10 12:18

Tak to se mi ulevilo…Protože manžel vypadá, že ze mě bude za chvilku na prášky.Tak mu dneska vysvětlím,že to tak prostě máme a že se s tím musí smířit :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
23.6.10 12:22
tohle jsem presne delala minule ctyri cykly:-) Mrkla jsem na termin porodu, na prvni pohyby, atd.atd.tak jsem si rekla,ze to necham plynout, pac uz jsem z toho magorila :zed: Tak uvidime, jak to bude tento cyklus:-))
Renca127 píše:
Kaťulilinka píše:
Nejsi blázen.Já dělám to samé :-) Nebo jsme blázni obě :lol: Já se dívám i na embryo a říkám si,že to třeba takhle teď vypadá u mě v těle :mrgreen: Mateřské pudy no :lol:
jo a to já taky,dneska by se mělo uhnízdit a od 26 bych mohla cítit první těhu příznaky :mrgreen: a určitě je cítit budu i když těhu nebudu :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
23.6.10 12:24

ahoj vsem novackum :mavam: tady se to teda ale rozjelo :mrgreen: to je super…
Ja holky stale nic..ms nikde..vcera jsem si myslela,ze to uz dostanu a zase nic..prsa mam jako balony :mrgreen: chlap je nadsenej :mrgreen: tak alespon neco :palec: kdybych to nedostala do nedele, tak v pondeli jdu na gyndu
A co vy ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
23.6.10 12:25

Daajik: to je normalka :-D ja to taky citim kazdy mesic:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
23.6.10 12:28

No jo, kdyz jsou prsa nafoukly, tak jsou chlapi nadseni :mrgreen: Horsi ale,kdyz ty prsa boli, ze kolikrat na ne nejde ani sahnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4695
23.6.10 12:30
xzuzi píše:
ahoj vsem novackum :mavam: tady se to teda ale rozjelo :mrgreen: to je super…
Ja holky stale nic..ms nikde..vcera jsem si myslela,ze to uz dostanu a zase nic..prsa mam jako balony :mrgreen: chlap je nadsenej :mrgreen: tak alespon neco :palec: kdybych to nedostala do nedele, tak v pondeli jdu na gyndu
A co vy ??

Ahojda že by????? :mrgreen: A test sis neďála???A to by bylo hned na poprvé nebo ne??? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renca127
23.6.10 12:36
Kaťulilinka píše:
Renca127 píše:
Kaťulilinka píše:
Nejsi blázen.Já dělám to samé :-) Nebo jsme blázni obě :lol: Já se dívám i na embryo a říkám si,že to třeba takhle teď vypadá u mě v těle :mrgreen: Mateřské pudy no :lol:
jo a to já taky,dneska by se mělo uhnízdit a od 26 bych mohla cítit první těhu příznaky :mrgreen: a určitě je cítit budu i když těhu nebudu :mrgreen:
Tak to já cítím stále taky.Je to 5 dni po a už mě bolí nebo spíše pálí bradavky,včera mě pálila žáha,bolí mě v podbříškua mám krém.v. no uvidíme až se v pondělí testnu......jestli budu mít odvahu :think: :-)

tak to vypadá,že by to mohlo být těhu :-D ty příznaky

• Citovat
  • Upravit
4507

ja bych to asi nevydrzela a test zkusila:-) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renca127

Kaťuli a kdy máš dostat ms?

• Citovat
  • Upravit
4695
23.6.10 12:37
Renca127 píše:
Kaťulilinka píše:
Renca127 píše:
Kaťulilinka píše:
Tak to já cítím stále taky.Je to 5 dni po a už mě bolí nebo spíše pálí bradavky,včera mě pálila žáha,bolí mě v podbříškua mám krém.v. no uvidíme až se v pondělí testnu......jestli budu mít odvahu :think: :-)
tak to vypadá,že by to mohlo být těhu :-D ty příznaky

Fakt???Jejda kééééžby :-) Holky mažu do práce papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renca127

já bych to taky nevydržela a testovala,ale já jsem magor s těma testama

• Citovat
  • Upravit
4507

sem vcera psala, prijdte s nakou takovou novinkou, tak sup :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4695
23.6.10 12:38
Renca127 píše:

No mám ji dostat 1.7.Tak nevím nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
23.6.10 12:43
V teto fazi jsem v min.cyklech uz testovala s citlivosti 10:-))) Ale taky zalezi kolikaty DPO jsi.
Kaťulilinka píše:
Renca127 píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4695
23.6.10 12:44
Daajik píše:
V teto fazi jsem v min.cyklech uz testovala s citlivosti 10:-))) Ale taky zalezi kolikaty DPO jsi.
Kaťulilinka píše:
Renca127 píše:

5 den po…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat