Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kaťulilinka píše:Daajik píše:5 den po…
V teto fazi jsem v min.cyklech uz testovala s citlivosti 10:-))) Ale taky zalezi kolikaty DPO jsi.Kaťulilinka píše:Renca127 píše:No mám ji dostat 1.7.Tak nevím nevím
Kaťuli a kdy máš dostat ms?
Daji a jak ten test ta 10.já ji dělala min.měsíc a ukazoval mi duchy dvakrát.
Renco, moc dobre nerozumim otazce?
No ale kazdopadne mne poprve v zivote min.cyklus ukazal test ducha, predtim jsem si pod tim terminem nedokazala nic predstavit ![]()
minulý měsícc jsem nedostala ms,tak jsem koupila mamatest citlivost 10,byly 2 testy v balení.dělala jsem je po ránu a na obou dvou se mi objevil duch,ale těhu jsem nebyla.tak jestli ti ten mamatest taky nehodil ducha?
ahaa, no ja tady Mamatest nesezenu, kupuju v DM Pregnafix a ten mi to ukazal.
Katuli: jé tak to máme ( raději ať mrška nedorazí) dostat stejně, mě má dorazit MS 2.7. tak držím palečky ať ti to vyjde ![]()
No a to se říká že mamatesty jsou nejlepší a nejpřesnější.....
tak ja jsem taky pouzila mamatest..dvakrat a nic
asi je jeste brzy.tak bud ta mrcha dorazi a nebo ne..zkusim to jeste zitra rano..pry ma nekdo nizke hcg ![]()
Daajik: ja ti nejake ty testiky do Nemecka poslu
at muzes testovat s nami ![]()
xzuzi píše:
Daajik: ja ti nejake ty testiky do Nemecka posluat muzes testovat s nami
je to hrozne moc individualni, hladina muze byt klidne jeste moc nizka ![]()
xzuzi píše:
tak ja jsem taky pouzila mamatest..dvakrat a nicasi je jeste brzy.tak bud ta mrcha dorazi a nebo ne..zkusim to jeste zitra rano..pry ma nekdo nizke hcg
dneska jsem se neopovazila
zkusim zitra rano. dneska jsem mluvila se svagrovkou a ta mela pozitivni test az 14dni po ms. Dneska jsem mela zakaznici na nehtikach a je v 11tt tak rikala,ze jediny co ma,ze ji strasne bolej porad prsa a zvetsuji se ji bradavky.
![]()
Daajik: klido poslu
a co ze jsi v Nemecku? ja bych tam chtela jet na inline..pokud jeste nebudu tehu..