Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
já nepozoruju ani teplotu ani hlen..o teplotě jsem slyšela poprvé nedávno a o hlenu kvuli ovu taky
…jasny..tak já ho udělám zítra ráno, at to je přesnější ![]()
Já teprve první cyklus pořádně měřím bazální teplotu, ale teda nevim … Mám už 20. den cyklu a je pořád dole …
A ten hlen se má projevit až při ovulaci, takže tak daleko jsem se ještě nedostala ![]()
Jessie píše:
Já teprve první cyklus pořádně měřím bazální teplotu, ale teda nevim … Mám už 20. den cyklu a je pořád dole …A ten hlen se má projevit až při ovulaci, takže tak daleko jsem se ještě nedostala
já to zkoušela s tím hlenem,ale žádný jsem nenašla
tak nevím.jinak teploty jsem měla 36.5 asi 5 dní,pak mi klesla na 36.4 - 1 den a ted uz mam 36.7- 3dny.tak myslíte že ten 36.4 byla ovu?já jsem z toho už nějaká zblblá… ![]()
Ahoj holčiny.tak jsem ńarazila na někoho kdo nemá zkušenosti s ovu.test.Já taky ne a nevím jestli mám vůbec začít.Myslím si,že když to budu tak moooc hrotit,tak otěhotním až za rok.Ale nevím…každý má jiný názor.Jinak jsem před měsícem vysadila a příští týden se dozvím pravdu
Buď a nebo…
Uvidíme,ale už od prvního dne mám divný pocit.Pálí mě bradavky,pobolívá v podbřišku a mám Krém.v.,ale tyto příznaky mohou být i při ovol.Včera mě pálela žáha.Ale jinak všem snažilkám přeji hoooodněěě štěstí.Budete některá testovat?
Ahoj Kaťuli,přeji at´to vyjde.Já testovat nebudu mám dostat ms až 4.7. tak to by bylo brzo.minulý měsíc jsem testovala jak blázen,ms nepřišla tak jsem šla na vyvolávačku.jen vyhozené peníze za testy,ale bavilo mě to
.zvlášzní,že někdo to tak hrotí,měří,sleduje se a vyjde mu to hned první měsíc…taky bych chtěla být ten štastlivec
ty budeš testovat?
Renca127 píše:
Ahoj Kaťuli,přeji at´to vyjde.Já testovat nebudu mám dostat ms až 4.7. tak to by bylo brzo.minulý měsíc jsem testovala jak blázen,ms nepřišla tak jsem šla na vyvolávačku.jen vyhozené peníze za testy,ale bavilo mě to.zvlášzní,že někdo to tak hrotí,měří,sleduje se a vyjde mu to hned první měsíc…taky bych chtěla být ten štastlivec
ty budeš testovat?
Testy na ovul. si dělat nebudu.Ale testík jestli jsem a nebo ne ano
A to ve středu.Mám tolik kamarádek co ovu.testy nědělali a otěhotněli hned.Já bych do toho šla teprve,kdyby se nedařilo tak půl roku.
1Linda1 píše:
zítra ráno zkusím tehu test
Lindo hodně štěstíčka ![]()
Ahoj holky!
Můžu se k vám taky přidat? My se s manžou teprve začínáme snažit o mimouška. Teď v červnu to bohužel nevyšlo,ale nijak jsem ovu nesledovala. Po tom co jsem tak letmo projela stránky,tak to tenhle měsíc zkusím sledovat. Teď mám MS,ale už mám připravený teploměr a těším se na znažení ![]()
tutuska píše:
Ahoj holky!
Můžu se k vám taky přidat? My se s manžou teprve začínáme snažit o mimouška. Teď v červnu to bohužel nevyšlo,ale nijak jsem ovu nesledovala. Po tom co jsem tak letmo projela stránky,tak to tenhle měsíc zkusím sledovat. Teď mám MS,ale už mám připravený teploměr a těším se na znažení
Tak hodně štěstí ![]()
Ahoj,jasně,že se mužeš přidat
já mám taky teploměr u postele a každé ráno poctivě měřím:-)a neboj jednou to snad vyjít musí ![]()
Tutusko četla jsem na snažilkách z Třebíče,že už máš vyhlídnutý kočárek?
to my s chlapem už se pohádali kvuli jména pro mimčo ![]()