Snažilky červen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
191
23.6.10 10:48

já nepozoruju ani teplotu ani hlen..o teplotě jsem slyšela poprvé nedávno a o hlenu kvuli ovu taky :)…jasny..tak já ho udělám zítra ráno, at to je přesnější :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3220
23.6.10 10:50

Já teprve první cyklus pořádně měřím bazální teplotu, ale teda nevim … Mám už 20. den cyklu a je pořád dole … :nevim: A ten hlen se má projevit až při ovulaci, takže tak daleko jsem se ještě nedostala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
23.6.10 10:53
tak je docela mozne, za muze nastat ovu az pozdeji,klidne az kolem 20.dne nebo je taky mozne, ze pry 1× za 3-4 mesice neni ovu zadna. Nevim,co je na tom pravdy. Chce to sledovat nekolik cyklu po sobe a pak si udelat obrazek:-)
Jessie píše:
Já teprve první cyklus pořádně měřím bazální teplotu, ale teda nevim … Mám už 20. den cyklu a je pořád dole … :nevim: A ten hlen se má projevit až při ovulaci, takže tak daleko jsem se ještě nedostala :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renca127
23.6.10 11:01

já to zkoušela s tím hlenem,ale žádný jsem nenašla :-) tak nevím.jinak teploty jsem měla 36.5 asi 5 dní,pak mi klesla na 36.4 - 1 den a ted uz mam 36.7- 3dny.tak myslíte že ten 36.4 byla ovu?já jsem z toho už nějaká zblblá… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Renca127
23.6.10 11:02

Lindo držím pěsti at ti to dopadne :kytka: jsem zvědavá :-)

• Citovat
  • Upravit
4695
23.6.10 11:10

Ahoj holčiny.tak jsem ńarazila na někoho kdo nemá zkušenosti s ovu.test.Já taky ne a nevím jestli mám vůbec začít.Myslím si,že když to budu tak moooc hrotit,tak otěhotním až za rok.Ale nevím…každý má jiný názor.Jinak jsem před měsícem vysadila a příští týden se dozvím pravdu :-) Buď a nebo… :-) Uvidíme,ale už od prvního dne mám divný pocit.Pálí mě bradavky,pobolívá v podbřišku a mám Krém.v.,ale tyto příznaky mohou být i při ovol.Včera mě pálela žáha.Ale jinak všem snažilkám přeji hoooodněěě štěstí.Budete některá testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
23.6.10 11:17

zítra ráno zkusím tehu test :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191

taky jsem hodně zvědavá..jinak moc děkuju Renčo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renca127

Ahoj Kaťuli,přeji at´to vyjde.Já testovat nebudu mám dostat ms až 4.7. tak to by bylo brzo.minulý měsíc jsem testovala jak blázen,ms nepřišla tak jsem šla na vyvolávačku.jen vyhozené peníze za testy,ale bavilo mě to :-D.zvlášzní,že někdo to tak hrotí,měří,sleduje se a vyjde mu to hned první měsíc…taky bych chtěla být ten štastlivec :-D ty budeš testovat?

• Citovat
  • Upravit
4695
23.6.10 11:28
Renca127 píše:
Ahoj Kaťuli,přeji at´to vyjde.Já testovat nebudu mám dostat ms až 4.7. tak to by bylo brzo.minulý měsíc jsem testovala jak blázen,ms nepřišla tak jsem šla na vyvolávačku.jen vyhozené peníze za testy,ale bavilo mě to :-D.zvlášzní,že někdo to tak hrotí,měří,sleduje se a vyjde mu to hned první měsíc…taky bych chtěla být ten štastlivec :-D ty budeš testovat?

Testy na ovul. si dělat nebudu.Ale testík jestli jsem a nebo ne ano :-) A to ve středu.Mám tolik kamarádek co ovu.testy nědělali a otěhotněli hned.Já bych do toho šla teprve,kdyby se nedařilo tak půl roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4695
23.6.10 11:28
1Linda1 píše:
zítra ráno zkusím tehu test :-)

Lindo hodně štěstíčka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
23.6.10 11:30

Ahoj holky!
Můžu se k vám taky přidat? My se s manžou teprve začínáme snažit o mimouška. Teď v červnu to bohužel nevyšlo,ale nijak jsem ovu nesledovala. Po tom co jsem tak letmo projela stránky,tak to tenhle měsíc zkusím sledovat. Teď mám MS,ale už mám připravený teploměr a těším se na znažení :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4695
23.6.10 11:31
tutuska píše:
Ahoj holky!
Můžu se k vám taky přidat? My se s manžou teprve začínáme snažit o mimouška. Teď v červnu to bohužel nevyšlo,ale nijak jsem ovu nesledovala. Po tom co jsem tak letmo projela stránky,tak to tenhle měsíc zkusím sledovat. Teď mám MS,ale už mám připravený teploměr a těším se na znažení :-D

Tak hodně štěstí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renca127
23.6.10 11:38

Ahoj,jasně,že se mužeš přidat :-D já mám taky teploměr u postele a každé ráno poctivě měřím:-)a neboj jednou to snad vyjít musí :wink:

• Citovat
  • Upravit
Renca127
23.6.10 11:41

Tutusko četla jsem na snažilkách z Třebíče,že už máš vyhlídnutý kočárek? :-) to my s chlapem už se pohádali kvuli jména pro mimčo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex