Snažilky červen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
448
23.6.10 15:31
Megí dekuju za podporu :hug: tyjo tak v mem okoli otehotnely snad behem 3 mesicu..myslim,ze je to individualni. kamaradka zrovna prvni mesic..
Megí23 píše:
ahojky ctu tady ze se szanite od 1, cervna a to je teprve 22. dni co by si byla opravdu vyjimka kdyby se vam to povedlo takhel rychle..Ja vysadila prasky v breznu a porad nic, ale bereme to v pohode a klidu zadny stres je mi 23 tak si rikame ze mame cas a nechavame volny prubeh, takovy pristup je asi nejelspi nez se nervovat..navic nas ceka za necely mesic svatba tak si rikam ze asi podvedome chci byt tehotna az budu vdana :-D…je pravda ze tes t si delam tak jednou za 14 dni ale to je nrpoto ze se chdoim bavit nebo do saun atd tak si chci dat pozor, jelikoz se se sestrou /dvojcetem/ snazime stejne a ona o miminko v 5. tydnu prisla a musi ted cekat pul roku nez se muzou snazit zase. Takze drzim ti moc moc palecky a uvidis ze se to do pul roku podari..prumerna doba je pry rok a az po roce ma clovek palsit a zjistovat priciny..tak good luck
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4695
23.6.10 15:32
Essexi píše:
Katuli: jé tak to máme ( raději ať mrška nedorazí) dostat stejně, mě má dorazit MS 2.7. tak držím palečky ať ti to vyjde :palec:

Děkuji :-D Taky držím palečky.Pak dej vědět ju? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
23.6.10 15:32

essexi: urcite vyjde :-) ja uz na tu novinku cekam,ze nam reknes,ze se to zase podarilo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
23.6.10 15:34
Tak nebud Jessie :-) ono to dobre dopadne :hug: lepsi zacit driv, pak mas vic sanci :-)
Jessie píše:
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? My se začali snažit před přibližně dvěma měsíci. Já chtěla původně ještě počkat, ale přítel má kolem sebe spousty lidí, co se jim to nedaří a tak jsem se nechala přemluvit :-) TAk dlouho o tom mluvil, až jsem z toho vystreslá i já a moc se bojím, že taky budem mít nějaké problémy a nezadaří se … :-(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
23.6.10 15:36
Ahojky..a jak ten cajik?? funguje? a po jak dlouhe dobe si poprve otehotnela? Moc me mrzi,ze se tyhle veci dejou :cry: vsak urcite se to ted povede..my vsechny ti budeme drzet palecky :hug:
Petulinnn píše:
Caute holky, pridavam se k vam cervnovym snazilkam…Koncem brezna sem bohuzel prodelala kyretaz (v 9tt) Dva cyklusy mam za sebou tak sem zvedava zda se treti dostavi ci ne (podvedome tusim a doufam,ze ne) :wink: :-) Obden piji kontryhelovy caj a posledni dobou se nejak moc pozoruju a hlidam :-D DRZIM VAM VSEM PALECKY a tesim se kdo prijde s pozitivni zpravou prvni :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
23.6.10 15:49
ahojky :mavam: no hned na poprve..proto tomu moc neverim :think:
Kaťulilinka píše:
xzuzi píše:
ahoj vsem novackum :mavam: tady se to teda ale rozjelo :mrgreen: to je super…
Ja holky stale nic..ms nikde..vcera jsem si myslela,ze to uz dostanu a zase nic..prsa mam jako balony :mrgreen: chlap je nadsenej :mrgreen: tak alespon neco :palec: kdybych to nedostala do nedele, tak v pondeli jdu na gyndu
A co vy ??
Ahojda že by????? :mrgreen: A test sis neďála???A to by bylo hned na poprvé nebo ne??? :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3034
23.6.10 15:54

xzuzi: díky, ale myslím že první snažilka těhulka tady budeš ty :lol: držím palečky , a podle sebe vím že se to fakt některým ukazuje až tak týden po tom co MS nedorazí. Já to měla stejně a kamarádka, měla dokonce nevolnosti, prsa a všechny těhu příznaky a testík pořád stávkoval a nakonec se tam objevily // už to u ní čekám každým dnem že zavolá a oznámi mi že jede do porodnice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3034
23.6.10 15:55
Děkuji :-D Taky držím palečky.Pak dej vědět ju? :mrgreen:

tak to se je budem držet navzájem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
23.6.10 16:14

lepsi si rikat,ze to necham osudu :lol: ale ty mi hnedka napis..otevreme sano a budeme slavit… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
23.6.10 16:31

Ja jsem tu s manzelem, dostal tady praci na 3 roky, tak uz jsme tu 9. mesic…

xzuzi píše:
Daajik: klido poslu :-) a co ze jsi v Nemecku? ja bych tam chtela jet na inline..pokud jeste nebudu tehu..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
23.6.10 16:33

ja si taky myslim, ze uz tady je mezi nama tehulka:-)

Essexi píše:
xzuzi: díky, ale myslím že první snažilka těhulka tady budeš ty :lol: držím palečky , a podle sebe vím že se to fakt některým ukazuje až tak týden po tom co MS nedorazí. Já to měla stejně a kamarádka, měla dokonce nevolnosti, prsa a všechny těhu příznaky a testík pořád stávkoval a nakonec se tam objevily // už to u ní čekám každým dnem že zavolá a oznámi mi že jede do porodnice :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
23.6.10 16:39

vsem drzim palecky a okamzite hlaste nove zpravy :kytka: :-) :dance: i kdyz treba nebudou pozitivni :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
23.6.10 16:40

aha a ty tam mas taky praci? :palec: holky vy me znervoznujete :mrgreen: porad si rikam,ze tehu nejsem,ze to neni mozny..a vy takhle :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
23.6.10 16:41

no a co ty Dajik..termin ms se uz blizi..citis na sobe neco neobvykleho? :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4695
23.6.10 17:35
xzuzi píše:
ahojky :mavam: no hned na poprve..proto tomu moc neverim :think:
Kaťulilinka píše:
xzuzi píše:
ahoj vsem novackum :mavam: tady se to teda ale rozjelo :mrgreen: to je super…
Ja holky stale nic..ms nikde..vcera jsem si myslela,ze to uz dostanu a zase nic..prsa mam jako balony :mrgreen: chlap je nadsenej :mrgreen: tak alespon neco :palec: kdybych to nedostala do nedele, tak v pondeli jdu na gyndu
A co vy ??
Ahojda že by????? :mrgreen: A test sis neďála???A to by bylo hned na poprvé nebo ne??? :-D

No u mě by to bylo taky hned na poprvé,tak jsi mi dala naději :mrgreen: Na těhu se cítím,ale uvidíme no :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí