Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Megí23 píše:
ahojky ctu tady ze se szanite od 1, cervna a to je teprve 22. dni co by si byla opravdu vyjimka kdyby se vam to povedlo takhel rychle..Ja vysadila prasky v breznu a porad nic, ale bereme to v pohode a klidu zadny stres je mi 23 tak si rikame ze mame cas a nechavame volny prubeh, takovy pristup je asi nejelspi nez se nervovat..navic nas ceka za necely mesic svatba tak si rikam ze asi podvedome chci byt tehotna az budu vdana…je pravda ze tes t si delam tak jednou za 14 dni ale to je nrpoto ze se chdoim bavit nebo do saun atd tak si chci dat pozor, jelikoz se se sestrou /dvojcetem/ snazime stejne a ona o miminko v 5. tydnu prisla a musi ted cekat pul roku nez se muzou snazit zase. Takze drzim ti moc moc palecky a uvidis ze se to do pul roku podari..prumerna doba je pry rok a az po roce ma clovek palsit a zjistovat priciny..tak good luck
Essexi píše:
Katuli: jé tak to máme ( raději ať mrška nedorazí) dostat stejně, mě má dorazit MS 2.7. tak držím palečky ať ti to vyjde
Děkuji
Taky držím palečky.Pak dej vědět ju? ![]()
essexi: urcite vyjde
ja uz na tu novinku cekam,ze nam reknes,ze se to zase podarilo ![]()
Jessie píše:
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? My se začali snažit před přibližně dvěma měsíci. Já chtěla původně ještě počkat, ale přítel má kolem sebe spousty lidí, co se jim to nedaří a tak jsem se nechala přemluvitTAk dlouho o tom mluvil, až jsem z toho vystreslá i já a moc se bojím, že taky budem mít nějaké problémy a nezadaří se …
Petulinnn píše:
Caute holky, pridavam se k vam cervnovym snazilkam…Koncem brezna sem bohuzel prodelala kyretaz (v 9tt) Dva cyklusy mam za sebou tak sem zvedava zda se treti dostavi ci ne (podvedome tusim a doufam,ze ne)![]()
Obden piji kontryhelovy caj a posledni dobou se nejak moc pozoruju a hlidam
DRZIM VAM VSEM PALECKY a tesim se kdo prijde s pozitivni zpravou prvni
Kaťulilinka píše:xzuzi píše:Ahojda že by?????
ahoj vsem novackumtady se to teda ale rozjelo
to je super…
Ja holky stale nic..ms nikde..vcera jsem si myslela,ze to uz dostanu a zase nic..prsa mam jako balonychlap je nadsenej
tak alespon neco
kdybych to nedostala do nedele, tak v pondeli jdu na gyndu
A co vy ??A test sis neďála???A to by bylo hned na poprvé nebo ne???
xzuzi: díky, ale myslím že první snažilka těhulka tady budeš ty
držím palečky , a podle sebe vím že se to fakt některým ukazuje až tak týden po tom co MS nedorazí. Já to měla stejně a kamarádka, měla dokonce nevolnosti, prsa a všechny těhu příznaky a testík pořád stávkoval a nakonec se tam objevily // už to u ní čekám každým dnem že zavolá a oznámi mi že jede do porodnice ![]()
tak to se je budem držet navzájem ![]()
lepsi si rikat,ze to necham osudu
ale ty mi hnedka napis..otevreme sano a budeme slavit… ![]()
Ja jsem tu s manzelem, dostal tady praci na 3 roky, tak uz jsme tu 9. mesic…
xzuzi píše:
Daajik: klido poslua co ze jsi v Nemecku? ja bych tam chtela jet na inline..pokud jeste nebudu tehu..
ja si taky myslim, ze uz tady je mezi nama tehulka:-)
Essexi píše:
xzuzi: díky, ale myslím že první snažilka těhulka tady budeš tydržím palečky , a podle sebe vím že se to fakt některým ukazuje až tak týden po tom co MS nedorazí. Já to měla stejně a kamarádka, měla dokonce nevolnosti, prsa a všechny těhu příznaky a testík pořád stávkoval a nakonec se tam objevily // už to u ní čekám každým dnem že zavolá a oznámi mi že jede do porodnice
vsem drzim palecky a okamzite hlaste nove zpravy
i kdyz treba nebudou pozitivni ![]()
aha a ty tam mas taky praci?
holky vy me znervoznujete
porad si rikam,ze tehu nejsem,ze to neni mozny..a vy takhle ![]()
no a co ty Dajik..termin ms se uz blizi..citis na sobe neco neobvykleho? ![]()
xzuzi píše:
ahojkyno hned na poprve..proto tomu moc neverim
Kaťulilinka píše:xzuzi píše:Ahojda že by?????
ahoj vsem novackumtady se to teda ale rozjelo
to je super…
Ja holky stale nic..ms nikde..vcera jsem si myslela,ze to uz dostanu a zase nic..prsa mam jako balonychlap je nadsenej
tak alespon neco
kdybych to nedostala do nedele, tak v pondeli jdu na gyndu
A co vy ??A test sis neďála???A to by bylo hned na poprvé nebo ne???
No u mě by to bylo taky hned na poprvé,tak jsi mi dala naději
Na těhu se cítím,ale uvidíme no ![]()