Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ještě chci říct, že bych ráda doktorce navrhla odběr krve, kvůli možným chlamidiím, ale mám strach
nechci vypadat přechytrale, nemaj to rádi ![]()
máš na to právo Nikyy, fakt není za co se stydět. Ona tě nekousne ta doktorka, max ti řekne že to není třeba protože v rámci nějakých proběhlých testů to už ověřila. Ale určo není dobrý zůstat v pochybnostech. Líná pusa holé neštěstí platí v tomto případě dvojnásob.
skoušej co to půjde.Překopej klidně i svůj dosavaní jídelníček.Já teď v těhotenství trpím dost na mikózu.Už jsem brala kde co a pořád se to vrací.nejlepší byl ten canesten pilulky plus mast.Pak jsem si dělala vítěry genciálkou a to si myslím,že moc nezabíralo a výplachy rozalginem.Dva doktoři nezávisle na sebe radí málo kořeněný a sladký,ne příliš horké koupele a spchy a častá hygiena.Teď mám naštěstí po tom canestenu už 2 týdny pokoj plus dodržuju tyto 3 zásady.Ne že bych se nekoupala,ale teď se myji klidně i 4-5 za den v těch vedrech.každopádně nepoužívám mýdlo ale sprchový gel a na intimní partie laktacid.Mýdlo je samo o sobě kyselý.
O tom sladkým jsem už taky něco četla..snažím se teď nekořenit a tak..ještě mě napadá, jsem asi hrozná ale miluju koupání, je to pro mě jistý způsob relaxace.neměla bych to teda vyměnit za sprchu? mě už totiž napadá úplně všechno z čeho bych to mohla mít
takže to asi zkusím navíc teď v létě..Laktacid používám už dost dlouho a myslím, že je dobrej..
Ahoj holky bude to znít asi divně ale já jsem trpěla na šílené záněty tak snad 6× do roka antibiotika a doktor jenom hudral že nebudu moci mít děti a jestli jsem zase pojídala sladké… pak přišel rozchod s přítelem a najednou nevím co to zánět je… možná byl problém v tom, že lékař dával léky jenom mně a příteli vůbec