Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky, jaká je vaše nejoblíbenější erotická hra? ( myslím nějakou deskovku třeba.. pouta a podobné věcičky máme ). Chtěla bych nám k 5.výročí vztahu nějakou koupit, ale co jsem si mohla prohlédnout v obchodech mne moc nenadchlo. Určitě bych ráda něco peprnějšího, protože to budeme hrát jen já a přítel.
Děkuji moc za jakékoliv doporučení nebo názor. ![]()
Nevidím v tom smysl. Ztrácí to kouzlo, když to směřuje od začátku jen k tomu jednomu. Doporučila bych popřemýšlet a přijít spíš s něčím rafinovanějším.
@kamila_ondr
Vem klobouk, na papírky napiš ty vaše peprnější představy a on ať losuje. Těžko ti Dino nebo kdo vyrobí sadomaso hru prodávanou v Lídlu.
@Sardelka
To není můj jediný dárek k výročí, takže o to co je podstatnější nejde. Máme jen zálibu v takových hrách kdy se člověk trochu uvolní, zalaškuje a zasměje se.
Jen bych tedy chtěla nějaký doporučení her, co znáte nebo už jste hráli samy. Díky
@kamila_ondr píše:
Ahojky, jaká je vaše nejoblíbenější erotická hra? ( myslím nějakou deskovku třeba.. pouta a podobné věcičky máme ). Chtěla bych nám k 5.výročí vztahu nějakou koupit, ale co jsem si mohla prohlédnout v obchodech mne moc nenadchlo. Určitě bych ráda něco peprnějšího, protože to budeme hrát jen já a přítel.Děkuji moc za jakékoliv doporučení nebo názor.
Nejlepší erotická hra? Pozvi povolnou bi kamarádku a tři flašky vína. První vypijte a roztočte za dopíjení dalších dvou. Zábava k výročí se tím naskytne sama ![]()
Nemám zkušenosti se všemi, ale přítel mi koupil hru Sexperimenty a Francouzská hra lásky. Obě hry jsou na podobném principu (čili, že cílem je mít pohlavní styk). Nejdřív začínáte zlehka a postupně to graduje. Docela jsem se u toho nasmály a věčinou nedohrály, protože přítel už to v půlce nemohl vydržet a vrhl se na mě
Takže určitě doporučuji. Ještě jsem s bývalým hrála Nevinné hrátky, ale to bylo o ničem, bylo to až moc nevinné.
@kamila_ondr píše:
Ahojky, jaká je vaše nejoblíbenější erotická hra? ( myslím nějakou deskovku třeba.. pouta a podobné věcičky máme ). Chtěla bych nám k 5.výročí vztahu nějakou koupit, ale co jsem si mohla prohlédnout v obchodech mne moc nenadchlo. Určitě bych ráda něco peprnějšího, protože to budeme hrát jen já a přítel.Děkuji moc za jakékoliv doporučení nebo názor.
Moc neporadím, s manželem máme běžný, klasický sex - do vagíny, občas anální sex, se sexuálními kamarádkami jsme zkoušely fisting, mám ráda lízání zadku, do toho mazání análního otvoru olejem a mašlovačkou. Milenec též na žádné prasečinky není.