Nejlepší erotické pomůcky

Anonymní
25.6.18 12:08

nejlepsi eroticke pomucky

Zdravim vsechny :D prosim vas pouzivate eroticke pomucky? potrebuji sehnat neco EXTRA chtela bych treba zazit squirt, dejte rady prosim :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
25.6.18 12:13

tak zrovna squirt je dost vysokej level, pokud nemáš zkušenost (nebo zkušenýho partnera).
Erotickými pomůckami myslíš pro vlastní potřebu, třeba robertka, co dráždí současně uvnitř i na klitorisu, nebo spíš něco do rukou chlapovi, jako třeba koženej bičík :D
anonymní Br.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.6.18 12:46

Womanizer

• Citovat
  • Upravit
6230
25.6.18 22:00
@Anonymní píše:
Zdravim vsechny :D prosim vas pouzivate eroticke pomucky? potrebuji sehnat neco EXTRA chtela bych treba zazit squirt, dejte rady prosim :D

Pokud myslíš squirt ve smyslu fontány, kterou je možno vidět v lecjakém péčku, zeptej se na to třeba svého gynekologa. Bylo to už i v Samotářích, jestli jsi viděla :) „Některé ženské při tom chčijou“ :P
Třeba squirtuješ a ani o tom nevíš. Je toho totiž obvykle dost málo, může to zaniknout v ostatních tělních tekutinách :mrgreen:
Já jsem si oblíbila venušiny kuličky (mám jich víc druhů), u vibrátorů a robertků mám trochu problém s materiálem. Ještě jsem nenašla takový, který by mi opravdu vyhovoval :nevim: máme jich vícero a prostě zatím nic moc extra :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová