Co vám pomáhá od vzteku?

2451
21.6.18 13:21

Co vám pomáhá od vzteku

Ahoj holky, otázka je asi jasná, chtěla bych načerpat inspiraci na to, jak umět zvládat vztek. Zatím jsem totiž takový ten papiňák, některý věci mě neskutečně mrzí, štvou a mám pocit zahnání do kouta, chtěla bych konstruktivní rady na to, jak umět hlavu hodit do pohody ve dnech, kdy je toho víc a moc…Co vám pomáhá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Nmdl
21.6.18 13:29

Běh, sport, sex. Pravidelný pohyb a jóga, hořčík. Jakmile se takhle budeš pravidelně odreagovávat, tak bys neměla pak být tak výbušná.
Jestli věříš na alternativní medicínu, tak zkus homeopatika, nebo bachovy esence.
Zkus lemtat meduňkový čaj, nebo kozlíkové kapky. Někdo to bere na stres, někdo na nervy na pochodu. :)

• Citovat
  • Upravit
21428
21.6.18 13:30

Humor. Ten prinasi nadhled. Nekdy je to ale tezke

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
21.6.18 13:32

Sport.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
21.6.18 13:33

Jídlo, kočky, koupit si kytku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17595
21.6.18 13:33

Sport a relax (třeba odpočinek s knížkou, vana apod.). A pak si srovnat priority a nehrotit každou blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26580
21.6.18 13:37

Sport, funguje krasne. Aktualni stresove situace je take dobre zlehcit humorem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
21.6.18 13:38

práce, sport, sex, nepřemýšlet nad tim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
21.6.18 13:42

Dekuju za postrehy. Sport mam 6× tydne, jim celkem zdrave…relax se trema detma tak za dvacet let :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
21.6.18 13:43

Hořčík každé ráno. Ale nejvíc pomáhá vybití toho vzteku a energie. Když si to nakumuluješ, tak ten výbuch potom bude mnohem horší. Já zhluboka dýchám, nahlas počítám (někdy až moc nahlas), úplně nejlepší je praštit do dveří, polštáře apod, ale to nechci, aby viděly děti, takže to moc často dělat nemůžu.
A z takových těch dlouhodobých věcí je to čas pro sebe. Strčit děti tátovi a jít si po svých. V ideálním případě strčit děti babičce a jít si po svých s manželem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
21.6.18 13:48

Idealne sednout na kolo nebo plavani. A Bachovky krizova smes ve spreji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
21.6.18 13:49

Literatura. Octnu se v jiném světě a tenhle zkrátka vypnu. Dobré filmy. Dobrý čaj nebo kafe a k tomu něco dobrého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
21.6.18 13:52

Vztek je nosič energie - je na tobě zda tu energii využiješ konstruktivně, nebo destruktivně. Mi pomáhalo vydrhnout schody v baráku a ještě teď, když mě dcera vytočí mi hadr kmitá v ruce. Občas musím mít hadr po ruce neustále :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
21.6.18 14:18

Sport (má i tu výhodu, že tvaruje figuru)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
21.6.18 14:48

@Apaji :mrgreen: :potlesk: @chaela Kdyz mi ty babicky nemame a muz se nevraci pred 19:30 domu…moje vize na nasledujicich 9 tydnu v lete se tremi deti denodenne za hrbem je dost pochmurna. Premyslim o placenem hlidani, protoze to bude neskutecny napor..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová