Nejlepší makeup?

1760
13.8.24 16:30

Nejlepší makeup?

Holky, jaký používáte make-up? Hledám nějaký, který bude fajn pro pleť 40+, spíše asi suchou, bledší, celkem bezproblémovou. Existuje makeup, který nebude příliš zalézat do vrásek, bude vypadat hezky, vydrží déle a nebude šupinkovat? A zároveň třeba pleť i trochu vyživí? Na ceně mi nesejde, už jsem vyzkoušela kde co a budu ráda za jeden, ke kterému se budu vracet :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26872
13.8.24 16:32
@smallrose píše: Více

Základem je dobrá skincare. Pak ti sedne spousta makeupů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
13.8.24 16:47

Bourjois

• Citovat
  • Upravit
5932
13.8.24 17:09

Já se připíchnu, mě pod očima zežloutla až zhnědla kůže, už je to 8 let, měla jsem dost těžké údobí, prý je to že stresu, ale nemizí to, krevní testy byly a jsou v pořádku, dá se to něčím překrýt nemůžu se dohledat co by trochu pomohlo. Mám poměrně citlivou pleť tak nechci experimentovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1760
13.8.24 17:14

@cecetka snažím se. Přešla jsem komplet na Uriage, tím jsem si pleť zachránila po Mary Kay :( :think: Teď hledám fajn make-up. Hlavně mi vadí, že některé pleť hodně vysušují a zvýrazňují vrásky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116270
13.8.24 17:16

@smallrose já v létě používám jen bb krém. Po všech možných drahých jsem zůstala u Yves rocher. Mám i make-up. Jen nevím s těma vraskama, ty nemám, tak neposoudím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16972
13.8.24 17:19
@smallrose píše: Více

Ahoj,

mám sušší plet s mastnou T zonou, čili problém sehnat make-up i krémy… Navíc mám chronické akné, takže cokoli dám na obličej, tak musí být lehké, jinak mám hned boláky…

Roky už kupuju v Sephoře TENTO a jsem moc spokojená. Vydrží dlouho, stačí malé množství :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1760
13.8.24 17:36

@chs.jasmin díky, mrknu na něj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21645
13.8.24 17:42

Já nedám dopustit na Estee Lauder double wear. Ale po letech jsem už tak vychytala skin care, že mi ve většině případů stačí BB cream. Ten používám od Avene, verzi pro velmi suchou pleť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
13.8.24 18:05

Mám podobnou pleť a dlouhodobě používám Bourjois Helthy mix a bb od Missha, jsou i cenově dostupné. Šupinkovatění je ale hodně o skincare, chce to pořádnou hydrataci, pravidelné a správné čištění a taky odstraňování odumřelých buněk (chemický peeling je nej).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
13.8.24 18:23
@nozu píše: Více

Estee se mi taky osvědčila a používám dlouhodobě.
Pak Armani - Designer glow.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
14.8.24 05:36

Za mě je skvělý Estée Lauder Double Wear, který dobře kryje, vydrží celý den a nevysušuje pleť. Pokud chceš něco hydratačního, zkus Dior Forever Skin Glow, který pleť vyživuje a vypadá přirozeně. Oba make-upy dobře sedí na pleti 40+ a nezvýrazňují vrásky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
14.8.24 06:05

Holky, a vy nosíte makeup i v létě? V těchto vedrech?
Já ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21645
14.8.24 06:22
@cecetka píše: Více

Používám hlavně BB cream, který je lehčí. Ale když potřebuji lepší look, tak ten Double wear je i v létě úplně v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116270
14.8.24 08:29
@cecetka píše: Více

Ne, jen bb krém. Když je nad 30,tak ani to ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí