Nejlepší ohřívačka lahví?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
397
18.11.19 09:10

Nejlepší ohřívačka lahví?

Ahoj holky, obracím se na Vás s prosbou o radu.Chci pořídit ohřívačku lahví a příkrmů. Doteď jsem to dělala klasicky ohřátím v hrnci, dlouhým čekáním na schlazení na požadovaných 40C, ale syn už je čím dál tím víc nedočkavý a mě to obzvlášt nebaví????Chci se zeptat, jaká je teď dle Vašich zkušeností nejlepší ohřívačka lahví a skleniček s příkrmy? Zarazilo mě, že jsou i drahé ohřívačky, u kterých musíte ve finále stejně stat a kontrolovat stále teplotu jak u hrnce s vodou.Chci, aby byla regulovaná stálá teplota na 40C a byli jsme ihned připraveni jít krmit ditě. Moc děkuji za rady. Cenová relace nehraje roli, ale samozřejmě chci, aby výkon odpovídal ceně. Tzn. Ať umí co má a jsem případně ochotná si připlatit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1446
18.11.19 09:26

Mám doma dvě, jednu dokonce nerozbalenou a za mě stejně používám mikrovlnku. Je to rychlé a vím jak dlouho ohřívat jídlo z lednice aby nebylo horké. Ohřívačku vezmu na dovču.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2061
18.11.19 09:51

Mikrovlnka? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
18.11.19 10:05

A mimo mikrovlnku? Nechci tady šířit bludy, ale obecně prostě nemám z ohřívání jídla v mikrovlnce pro mimino uplně nejlepší pocit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
18.11.19 10:12

@Lilypad24 v té ohřívačce to trvá a i tak se to může přehřát. Neohřívá se to rovnoměrně, když máš vyšší skleničku. Já mám ještě rychlovarnou konev, která mi ohřeje vodu na 40C když dělám mléko. Té vlnky bych se nebála. Ne všechny vychytávky jsou třeba a za mě je ohřívačka zbytečná, jestli jsi z Ostravy mohu jednu darovat 😀 stejná zbytečnost je i chůvička v době kdy stačí stáhnout apku a používat mobily, tablety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
18.11.19 10:16

Aha.Tak já to teda ještě zvážím. Poslední co chci, je pořídit zase něco, co zůstane nevyužito😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
18.11.19 10:16

@Lilypad24 já měla od Aventu, má dvě funkce, buď rychlý ohřev (kdy je voda připravená do 5 min dle množství), ale tam si musíš hlídat tu teplotu (z logiky věci, když se to ohřívá ve vodní lázni a necháš to v té horké vodě déle, tak se to nadále ohřívá, že). Používala jsem i avent lahvičky a ta doba ohřevu odpovídala návodu, takže jsem si vždycky jen dala časovač, abych to včas vyndala. Pak tam byla funkce pomalý ohřev, kdy voda byla ohřátá cca za 20 min a pak se teplota udržovala, čili bylo jedno, jestli to vyndam hned nebo za hodinu. Tuhle funkci jsem využívala hlavně v noci, kdy jsem už hotovou vodu jen smichala s UM.
Příkrmy jsem ohrivala v mikrovlnce a pak i tu vodu na UM :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
18.11.19 10:19

Tak vám moc děkuju. Já právě zvažovala tu od Aventu, ale pak jsem si říkala, jestli to nakonec vážně nevyjde pomalu nastejno jako ten způsob, kterým to dělám teď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
18.11.19 10:21
@Lilypad24 píše:
Tak vám moc děkuju. Já právě zvažovala tu od Aventu, ale pak jsem si říkala, jestli to nakonec vážně nevyjde pomalu nastejno jako ten způsob, kterým to dělám teď :)

Nevyjde :lol: Já taky nejprve ohřívala ve vodní lázni na sporáku. A ohřívačka je výrazně pohodlnější a rychlejší… A pak je za ní v zástupu ta mikrovlnka, která je zase výrazně rychlejší a pohodlnější než ohřívačka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
18.11.19 10:22

Akoràt mi teď došlo, jak je to s Převařením vody?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
18.11.19 10:23

@Jitul.kaaa9 a můžu se tedy zeptat přimo na ten model od Aventu? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
18.11.19 10:28

@Lilypad24 já používala kojeneckou vodu cca do půl roku a neprevarovala jsem ji. Do roka potom prevarenou z vodovodu. A od roka normal neprevarenou. Model mám viz foto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
18.11.19 10:35

@Jitul.kaaa9 paráda :) moc děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2005
18.11.19 11:34

Ohrivacku jsem pouzila 1×. Ohrivam v mikrovlnce. Precizne zamicham a merim teplotu teplomerem ve lzicce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí