Nejlepší poloha pro odsávání hlenů

963
30.11.10 19:55

nejlepší poloha pro odsávání hlenů

Ahojky maminky,

chtěla jsem se zeptat, jakou polohu máte pro odsávání hlenů z nosíku. Naše malá je doscela ´dáblík, a to jí bude 7 týdnů a i ve dvou je vcelku neudržitelná a skoro se nedá nic odsát. Tak jsem chtěla poprosit o radu. předem dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22044
30.11.10 20:08

Posadit se na gauč, prcka na levé koleno, jeho nožičky stisknout mezi svoje (zároveň s hadicí luxu), jeho pravá ruka za Tvoje záda, levou ruku drží Tvoje levá ruka, která ho tak zároveň objímá kolem zádíček a tiskne ho pevně k sobě, pravou rychle odsaješ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
30.11.10 20:08

já položím na zem, kleknu nad něj aby nemohl hýbat rukama a bojuju abych se trefila vůbec do nosu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale to je už jiná kategorie v našem věku. U vás ještě postačí zavinovačka nebo plenka aby se malá trošku znehybnila a snad už si poradíte :wink:

• Citovat
  • Upravit
26574
30.11.10 20:15

Neudržitelná v 7.týdnech :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Počkej v roce.
U nás byla rýma poprvé ve 4.měsících a měla jsem ji zavinutou a levou rukou držela na noze a pravou odsávala. Teď už jen zakleknutou.

Příspěvek upraven 30.11.10 v 20:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
30.11.10 20:15

Já si sednu na zem.dítě si lehne tak,že hlava směřuje směrem ke mne.nohama mu chytnu nohy a fixuji hlavu.ruce mám volný a v klidu odsávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
30.11.10 20:29

jak vidím všude stejný boj..

u nás zabalit do fleecové deky od krku po paty jako larvičku jinak to nejde… jsöu ji skoro 2 roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
30.11.10 20:29

ahoj, stejně jako kacabus, sedím na zemi, dítě mezi nohama hlavou ke mě nohy držím nohama, jeho ruce mám pod stehny a hlavu mezi stehny a obě moje ruce se mohou věnovat odsávání případně hlazení a uklidňování ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xxZuzana
30.11.10 20:45

tak to mám už taky vyzkoušené, malá bojuje jako ďábel :cert:

takže položit na zádíčka na gauč - hlavičku zapasovat do samotného rohu - mezi opěrku a opěradlo, z volné strany jí tlačím hlavičku proti sedačce a odsávám, nemůže se moc hýbat ze strany na stranu. Druhou rukou kontroluji všech jejích 6 ručiček, které se při odsávání z ničeho nic objeví… a jen čekám, kdy začne kopat do žaludku a kousat mě do obličeje :-)

• Citovat
  • Upravit
16247
30.11.10 20:48

:) Taky jsme takto bojovaly, přesně jak píšete. sednout na zem, nohama obejmout, dítě skoro do lehu, zafixovat hlavu a druhou odsávat… mazec. Teď si sama zapíná vysavač a odsává se sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
30.11.10 21:05

Stejně jako Zaju a Kacabus… ale teď už si odsává sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
30.11.10 21:11

Ze zacatku hruza,takze na zem,hlavu mezi kolena a za priserneho kravalu to slo.
Od roku se to zmenilo,mohla delat vysavaci „tytyty“takze se na to mooc tesila.
Ale u tak malinkeho miminka neporadim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101702
30.11.10 21:13

Tak koukám, že má nějaké strašně hodné až divné dítko… položím ho do lehátka, zapnu vysavač a on čeká až bude odsáto… a je mu taky těch 7 týdnů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
30.11.10 21:14

Tak cca. do půl roku se nám nejlépe odsávalo vleže a od té doby vsedě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
30.11.10 21:19

Ja te nepotesim,nase mala odsavani miluje( a to mame odsavacku na vysavac) :lol: po tom co ji ja odsaju si jeste odsava sama a vrati mi ji az kdyz jakoodsavam i sobe :-D
Driv to teda boj byl,ale nejak se ji to zalibilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
30.11.10 21:28
zaju píše:
ahoj, stejně jako kacabus, sedím na zemi, dítě mezi nohama hlavou ke mě nohy držím nohama, jeho ruce mám pod stehny a hlavu mezi stehny a obě moje ruce se mohou věnovat odsávání případně hlazení a uklidňování ;)

naprosto stejný postup.

ale my prvně odsávali ve dvou letech, do té doby vždycky stačil sterimar a hleny vysoplily sami.
v 7týdnech bych zabalila na karpa a odsála vleže..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí