Jak spí vaše děti?

veselabaculka
30.11.10 12:23

Jak spí vaše děti?

Ahojky, chtěla jsem se zeptat. Jak spí vaše děti? Naše malá se naučila přetáčet a převážně spí pořád na pravé straně na boku- na druhou stranu se přetočí taky, ale na tuhle většinou. Nemám to radši říct doktorce. A třeba když je na zádech a začne kopat nohama, tak jen tou pravou nohou:-( Není to divný?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27305
30.11.10 12:45

ahoj, prcek spí většinou na levém boku :-) Vlastně čelem k oknu a do místnosti, na druhé straně má zeď, tak ho to asi na pravém neba :-)
A jinak vůbec preferuje různé strany, např. „jak jsi velikej“, udělá jen jednou rukou-pravou. Já to nijak neřeším. Když se začal přetáčet na bříško, tak taky dlouho jen na jednu stranu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
30.11.10 12:45

já nevím, mě připadá že ho moc pozoruješ, náš mladej měl taky oblíbenou jen jednu stranu a má doteď, usíná na pravém boku. A já taky většinou usínám stále ve stejné pozici a nepřipadá mě to divný. S tou nožičkou nevím, nějak si to neumím představit. Ale zase na druhou stranu se říká že matka má zvláštní instinkt na to že něco nemusí být s dítětem v pořádku, je na tobě jestli s tím někam půjdeš a nebo to necháš být. Doktorkou nic nepokazíš ale abys tam zase nelítala zbytečně :nevim: :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
56772
30.11.10 13:29

Tak náš mladý pán spí jak se mu to hodí, procestuje v noci celou postel, takže chvíli je na zádech, chvíli na břiše, pak napravo, pak zase nalevo, někdy spí s vyšpulenou prdelkou, asi mě nepřekvapí, až ho najdu zavěšeného jako netopýra :mrgreen: Ale jinak měl období, kdy dával přednost pravé straně, tedy v bdělém stavu. Když si tak uvědomím, tak já mám také svou oblíbenou polohu v posteli, takže si myslím, že je to normální. Pokud ti to dělá starosti, tak bych na další poradně se doktorky zeptala, ale jinak si myslím, že to přejde. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
30.11.10 13:32

Dcerka má oblíbenou levou stranu, spala tak, že byla do místnosti, a teď i když má postýlku jinak, tak spí pořád na levém boku, jednu dobu spala jen na břiše a většinou s vyšpuleným zadkem, ale od té doby co má ten malý placatý polštář, spí víceméně na boku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
30.11.10 21:32

Spí různě - na zádech, na boku, na břiše, hodně cestuje. Nejradši ale si pod sebe nachamtá peřinku a spí na břišku s vystrčenou prdkou nahoru, ale to asi většina dětí :palec:

• Citovat
  • Upravit
27305
30.11.10 22:09

chachá a já si naivně myslela, že spaní s prdelkou ke stropu je úchylka jen našeho dítětě :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
1.12.10 07:12
MaryClementine píše:
chachá a já si naivně myslela, že spaní s prdelkou ke stropu je úchylka jen našeho dítětě :-D

určitě ne, taky dost často tuto pozici u malýho vidím :-D

• Citovat
  • Upravit
310
1.12.10 08:03

Poslyš- nějak moc to řešíš. Každé malé dítě umí různé věci lépe na jednu stranu než na tu druhou.
Pokud se ti v noci přetáčí na bříško a máš strach, že se jí něco stane, tak jí kup ten spací pytel- to jí to trochu znemožní.
jinak bych to neřešila :-) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lesko
1.12.10 08:21
veselabaculka píše:
Ahojky, chtěla jsem se zeptat. Jak spí vaše děti? Naše malá se naučila přetáčet a převážně spí pořád na pravé straně na boku- na druhou stranu se přetočí taky, ale na tuhle většinou. Nemám to radši říct doktorce. A třeba když je na zádech a začne kopat nohama, tak jen tou pravou nohou:-( Není to divný?

Naše mimi taky preferuje pravou stranu.Hlavně hlavičku, ouško už má oležené. Doktorka říkala ať ji přetáčíme a podkládáme aby ji nemohla otočit.Prý to může mít vliv ne celkový vývoj.

• Citovat
  • Upravit
veselabaculka
1.12.10 08:44

lesko: a kolik je vaší malé?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení