Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
ahoj holky, potřebují poradít jsem uplně bezradna a na nervy už mám 3 tydný stareho chlapečka který je ustavičně chladový od doby co jsem se vratilý z porodnice , ja nekojim v porodnici mi davali přikrmí mleko beba hypoalergeni kdy mi vypíl 60ml a spal i 5 hodině v kuse a v noci se nebudil vubec a pak jsme se vratili domů a ja jsem mu začala davat nutrilon zelený a od te doby mam strašne problemý věčně plače hlady a musím ho krmit někdy co hodimu někdy co dvě a někdy spi i ti 4 hodiny ale v noci to mi nespi vubec dokud neni napapani to musim dělat i co hodinu už jsem stoho na nervy v lekarně mi poradili silnější nutrilon oranžovi spokojene břiško ale je to stejne žadna změna ten je pořad hladový a to jsem v nemocnici nepoznala nevite čím to muže byt jak pomoc mužete mi poradit nemuže to být tím že jsme s beby přešli na nutrilon proswím porad te jsem ne nervy už mali věčně nespi prdím kadime každy den tak to nas netrapi děkuji za pomoc a radu ![]()
taky si myslím,že nejjednodušší by bylo vyzkoušet zase Bebu,pokud to nepomůže určitě zavolej dětské dr.A jakou má prcek stolici?Je zelená nebo normální barvy?
Nemusí plakat hlady, ale třeba ho bolí bříško. Vrať se k Bebě a nebo zkus něco jiného. A ještě kolik ti toho mlíčka vypije, protože jestli vypije danou dávku tak by hladový být neměl
Mě malý po Nutrilonu vždycky začal do půlhodiny strašně plakat,stačila i troška 10-20ml a minimálně hodinu jsem musela konejšít, a Sunar byl v pohodě, ale má UM jen jako dokrm.
jeikož už mám doma jednoho syna a tmu jsem davala taky nutrilon a takove problemý jsem neměli ale tomu ho už davali v poradnici a tak jsem si myslela že když jsme byli spokojení že ho budu davat i tomu druhemu ale evidentně není něco v pořadku nevím čím, to je jestlý tím mlekem nebo nevím ale ma věčně hlad a u te beby to tak nebylo muže to byt tím mlekem ?
Opravdu každému miminku vyhovuje něco jiného, i když jsou to sourozenci. Dcera byla od 3. měsíců na Nutrilonu a úplně bez problémů, syn ho nesnesl ani trošku. Vrať se k Bebě a uvidíš, pokud by to bylo to samé, tak bych to určitě řešila s dětskou dr.
Těžko říct, jestli to může být tím mlékem, ale zdá se mi nejjednodušší to prostě zkusit… Kdyby plakal i po Bebě, tak bych pátrala dál, ale nevím, proč bys ho měla nechat trápit, když to možná tím mlékem je.
Každému dítěti prostě vyhovuje něco jiného, o tom už tady psala strašná spousta holek. Já tedy zkušenost nemám, sny jsem kojila, ale v tvojí situaci bych rozhodně neměnila osvědčenou značku mléka.
Stolici mam normalní, normalní barvu kakame každy den i prdíme pije mi tak pruměr mezí tou 70 ml až 90 ml doktorka mi řekla že by mohl pit 90 ml co tři hodiny jenom že on někdy po 3 hodinach vypije třeba 70 a za hodinu ma zase hlsd a vypije třeba 50 ml a tak se to opakuje na krabici nutrilonu jsem se dočetla že by měl vypit 670 ml a to on za celí den ma někdy někdy ne ale v porodnici u te beby to jsem opravdu neměla sním takove problemý vypil 60 a spal celou noc
bříško mame měkké stolici ma normalní a prdéme taky mi třeba v 9 ráno popapame je klidni a za hodinu začne sat dudel a po maličku mi jde jako divi to znamena že ma hlad kdyby ho bolelo bříško tak mi to pití nevezme
tak že bych se měla vratit k te bebě hypoalergeni co mi davali v nemocnici je pravda že od doby co jsem se vratili z nemocnice tak je věčně hladoví jsem stoho zoufala 2 nutriloni vyzkoušene a pěesto je hladovy
Proč jsi přešla z Beby?
Já nechápu co pořád každý má s tím Nutrilonem?!?! ![]()
Já jsem malou přikrmovala Bebou od té doby co jsme přišly z porodnice a naprosto v pohodě!
Nikdy sice nevypila to co bylo napsané na krabici - ani to neodpovídalo množstvím ani časem, ale já jsem se tím neřídila! Když měla hlad tak dostala MM nebo UM a vypila kolik chtěla!
Jednou mi za měsíc přibrala 80 g a to jsem konzultovala s dr., protože mi to přišlo hodně málo a ta mi doporučila ať vyzkouším Hami a to malé jelo daleko víc tak jsme u Hami zůstaly ![]()
Chce to asi vyzkoušet víc značek a sama uvidíš co mu bude nejvíc chutnat ![]()
Ještě se zeptám, proč mu dáváš Bebu HA?
Malý je na něco alergický nebo vy máte nějaké alergie v rodině?
ahoj, jestli se muzu vetrit do diskuse s mojim dotazem
muj prcek ma taky nutrilon a je taky pekne po nem hladovej, skousela jsem sunar ale zvraci mi ho a nutrilon mame proti ublinkavani protoze mi zvraci
nebo aspon zvracel, ted mozna kdyz je vetsi by to mohla byt lepsi
ale dotaz, myslite teda ze kdybych zmenila mlicko ze by mohl vydrzet dyl? on ma totiz uz 180 a vydruzi max. 3hodiny
a ja uz nevim co dal, za chvilku bych mu musela davat z dvoulitrovy flasky aby mu to stacilo
a myslite ze u tak malyjo mimca jako mam ja muzu stridat mlicka a zkouset??
Tak pokud máš pocit, že mu fakt nestačí tak zkus změnit značku UM a uvidíš!
Změnit mlíčko určitě můžeš, ale chce to asi nějaký rozestup mezi změnama - to ti poradí dr. nebo možná holky ![]()
My jsme s malou vyzkoušely jen Bebu a pak Hami, to jí sedlo takže víc jsem nezkoušela!
Mě Kubík jako malý tako po Sunaru pořád blinkal ![]()
Ne mali neni na nic alergicky jenom že jajsem nemohla kojit neměla jsem mleko tak mi v nemocnici davali přikrmi no a tam davaji bebu hypoalergení tak proto a ja kača pitoma mysto abych mu to nechala tak mu davam nutrilon po kterím mi za hodinu plače hlady a nebo mě napadlo co když to není hlad ale třeba žizen nemužuá mu mezí papanim dat čajiček třeba