Věčně hladové miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
143
30.11.10 11:01

ahoj kolik ma tvuj mali prcek muj ma 3 tydny taky mame nutrilon a taky mi vřiska po hodině hldi kdy vypije 120 ml

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
30.11.10 11:06

Čaj nebo převařenou vodu mu dát můžeš, na to se hodně názory rozcházejí - musíš sama usoudit co je za vhodné!

Moje děcka byly obě na čaji od malička, ale my máme květnové děti takže byl čaj zapotřebí.

• Citovat
  • Upravit
1769
30.11.10 11:25

hm, tak ja zkusim zmenit znacku, snad mi po tom zvracet nebude :nevim: ja si myslim ze 180 je na 2mesicniho prcka dost ale ono to jinak nejde kdyz je tak hladovej, vubec me nenapadlo ze mby to mohlo byt nutrilonem. jinak jsem taky zkousela dat ten nutrilon extra a vydrzel o 15min dyl :lol: ja prave zkusila sunar a zvracel tak jsem dalsi nezkousela, ale asi to udelam. zkusim asi tu bebu a mozna mlicko od hippu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
30.11.10 11:26

Může to být Nutrilonem a nemusí!

Já si myslím, že má růstový spurt a proto potřebuje víc mlíčka :think:

Zkus HAMI

Příspěvek upraven 30.11.10 v 11:30

• Citovat
  • Upravit
1769
30.11.10 11:28

hami? tak jo :-) a asi proti tomu ublnkavani neni,co? mam pocit ze to dela jen nutrilon. no uvidime, zkusime a bud bude zvracet nebo ne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
30.11.10 11:33

Tady najdeš úplně všechny výrobky od Hami rozdělemé podle věku mimča, když se zaregistruješ tak ti budou chodit i nějaké vzorky domů :wink:
Chodí krabice UM, nějaké skleničky s příkrmem podle věku, později nějaké přesnídávky či co …

• Citovat
  • Upravit
1769
30.11.10 12:08

dekuji Veru :palec: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
30.11.10 13:01

nechápu proč jsi přešla z beby, a hlavně proč jsi se k ní třeba po týdnu nevrátila a trpíte takhle celá rodina…nutrilon nemám ráda a nebyla jsem s ním nikdy moc spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
30.11.10 19:54

no ono to řvaní mimča po hodině nemusí nutně znamenat hlad,pokud do trochu natráveného bříška naliješ nové mlíčko tak to udělá maglajs a jedeš v začarovaném kruhu,zapláče dáš další a další a on má třeba fakt jen bolesti,ten rozestup by měl být fakt aspoň minimálně ty dvě hodinky.vím jak je to šílené když prcek brečí a nevíš jak mu pomoct,ale tímto mu spíše škodíš.vrať se k bebě a uvidíš.držím palce at se to zklidní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
30.11.10 19:56

mému synovi Nutrilon nesedí,měl z něj průjem už jako miminko a to i ted,je tam něco co mu nesedí.malá ho v pohodě pije a problémy nemá,za to jí zase nesedí Hami-má z něj zácpu :lol: je to šílená alchymie a každý dítko je totálka jiné ikdyž je to sourozenec :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13769
30.11.10 23:01

V UM se nevyznám, ale jen chci podotknout, že když v porodnici spal celou noc, tak to nemuselo být mlíkem, ale tím, že „dospával“ porod. Můj syn po porodu také téměř celý den prospal, pak další asi dva dny spal třeba 5-6 hodin v kuse (i přes den), až pak se to ustálilo na 4 hodinách, a poslední dny chce jíst třeba každou 1,5 hodinu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8451
30.11.10 23:13

Tak ani našemu staršímu nutrilon neseděl, dávala jsem na doporučení doktorky Bebu a byl klid, a čajík nebo vodu určitě můžeš, nekojené dětičky nemají hold to přední mlíčko na žízeň tak ho nahradíš vodičkou nebo čajíkem, alespoň tak mi to říkala doktorka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
1.12.10 07:40

Holky zdravim a pripojim se jenom.

Ja u prvni nekojila dlouho zacaly jsme bebou nevyhovovala pak Nutrilon dobry. :pankac: :pankac: :pankac: Jinak my jsme davaly mliko po 4hodinach nam dr vyslovene zakazala driv davat nema se to mezitim caj vodu.Nekdy jsme to zkrouhly na 3hodiny ale nikdy ne driv.Ze ji nestaci davka jsme vzdy poznaly ze dopijela davku a jecela a pak vyzahla lahev caje. :wink: :wink: :wink: Koukni na krabici nerid se tydnama ale kilama a klido mu dej davku pro starsi dite i kdyz jeste tak stary neni nevim kolik mel ten tvuj kdyz se narodil.Moje obe mely kolem 4kg takze nejmensi davka jim nestacila ani nahodou. :wink: :wink: :wink: Preju pevne nervy a at se to srovna brzy. :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
1.12.10 08:53

Je fakt že můj syn taky nejedl podle tabulek a přibíral a přibíral,co měsíc to kilo nahoře,narodil se čtyřkilový,v roce měl skoro trojnásobek.a tak to má prý být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
1.12.10 09:29

tak jsme zkusily hami mlicko a zvracime po nem :cry: takze zustavame u protiblinkaciho nutrilonu, sice bude asi papat vic a vic ale co se da delat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí