Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@scai píše:
@elanaa nefunguje odkaz
@Mona.M super, pompo tu je, tak já se tam někdy vydám podívat…
Já kolotoč po blbé zkušenosti nechci. Ti medvídci mi přišly šílení. Padalo to na ní, měli jsme to přichycené ještě izolepou, fakt divně dělané a hlavně to fakt blblo a někdy nehrálo, jindy jo, někdy furt jednu písen dokola…prostě šunt.
Je fakt že na ten rainforest jsem slyšela jen dobré ohlasy, ale kolotoč už další nechci…manžel by mě s tím vyhodil ![]()
Tady je na Heuréce ta lampička http://lamp.heureka.cz/…hicco-magic/ ![]()
@Mona.M píše:
Tady je na Heuréce ta lampička http://lamp.heureka.cz/…hicco-magic/
Máme méďu sparkys, hraje opravdu hoodně potichu ale vydrží hrát cca půl hodiny, melodii má jen jednu takovou tu klasiku. Svítí mu bříško, mění se několik barev.. jediné co mi vadí je že nám nevydrží baterky asi jen 14 dní a přestane hrát a jen svítí ![]()
@scai no určitě hraje dlouho - já to teda nikdy nestopovala, ale určitě hraje dlouho. Zkusím ti to stopnout. Melodií je tam víc, ale kolik, to ti neřeknu. Zkus si to v tom sparkysu nechat pustit, je to opravdu hodně tichoučké
Máme mořskýho koníka fisher price a skřítka chico
spokojená jsem já i dítka s obojím ![]()
Holky a odkdy jste usínáčka začaly miminku dávat? Malá má 4 měsíce, tak to by nemusel být špatný dárek k vánocům že?
@zichisek píše:
Máme ten samý kolotoč. Dcera uýž má teda dva roky a stále funguje, usíná u těch zvuků z pralesa a hračky už má sundané, jen má tu základnu co hraje a svítí.
O jiného usínáčka neměla zájem. A že jich máme
Až v roce a půl si nastěhovala do postýlky plyšového Mickey mouse a Minnie
já teda taky přemýšlím nad usinackem, protože kolotoč bude potřebovat další mimčo a malej má na něm extra závislost
bez něj prostě neusne
Ale vůbec nevim co by ho nahradilo
Nejdřív jsem chtěla aby ho mimčo přineslo jako dárek z porodnice, ale to je dost pozdě, potřebuju ho naučit na něco jiného, až ho budu preucovat do velké postele…
@ivana-domca píše:
já teda taky přemýšlím nad usinackem, protože kolotoč bude potřebovat další mimčo a malej má na něm extra závislostbez něj prostě neusne
![]()
Ale vůbec nevim co by ho nahradilo
Nejdřív jsem chtěla aby ho mimčo přineslo jako dárek z porodnice, ale to je dost pozdě, potřebuju ho naučit na něco jiného, až ho budu preucovat do velké postele…
Mě jde o tu hudbu, a aby si to nemohla sama nechtíc pustit ve spaní, takže to asi bude řešit u velké postele chůvička, která hraje melodii. Ještě máme takového natahovacího zajíce, ale ten mi přijde hodně hlasitý ![]()
Malá jde po vánocích taky do velké postele a kolotoč bude mít v červnu mimino, tak snad to půjde bez problémů.
@zichisek píše:
Mě jde o tu hudbu, a aby si to nemohla sama nechtíc pustit ve spaní, takže to asi bude řešit u velké postele chůvička, která hraje melodii. Ještě máme takového natahovacího zajíce, ale ten mi přijde hodně hlasitý
Malá jde po vánocích taky do velké postele a kolotoč bude mít v červnu mimino, tak snad to půjde bez problémů.
ty máš taky termín v červnu?
Já cekam až mi malej začne chodit, pak ho taky prestehuju, zatím se mu vůbec nechce
![]()
snad to zvládne bez toho kolotoče ![]()
@ivana-domca píše:
ty máš taky termín v červnu?
Já cekam až mi malej začne chodit, pak ho taky prestehuju, zatím se mu vůbec nechce![]()
snad to zvládne bez toho kolotoče
Jojo taky v červnu.
Malá už má 26.měsíců, takže už je velká. Teď nás čeká stěhování, tak půjde rovnou do velké postele. Dneska po obědě se rozhodla spát v cewstovní postlce a ta kolotoč nemá, tak jí hraje chůvička a bez problémů, tak myslím, že u nás to bude v pohodě.
Ještě jsem přemýšlela nad takovou tou želvou, co se položí doprostřed pokoje a ona hraje a svítí kolem sebe na strop a stěny. Nevím jak se jmenuje…
@janees píše:
Holky a odkdy jste usínáčka začaly miminku dávat? Malá má 4 měsíce, tak to by nemusel být špatný dárek k vánocům že?
Obnovujem diskusiu
Akych mate doma usinackov? S cim ste vy a deti spokojne?
Dakujem