Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
My máme taky koníka, růžového i modrého a synek bez nich neusne, hezky ho zklidní i v noci, když se probudí. Uspí spolehlivě i nás ![]()
Mame projektor Disney ze Sparkysu, hraje 3 melodie a na strop promita obrazky postavicek z Medvidka Pu. Maly to miluje.
Také máme koníka od FP. Dcerka s ním usíná od nějakých 2 měsíců. Je moc hezký a melodie jsou příjemné, žádné řvavé, a hraje poměrně dlouho (cca 5-6 minut). Ani nás v noci neruší a spolehlivě u něho usínáme všichni ![]()
Máme tohoto, tichounce hraje Mozarta (snad jsem to nepletu
) a druhou melodii zvuky přírody a jemně svítí. hraje nám u každýho spinkání a to už jsou malýmu 3,5roku
baterky vydrží dlouho. Hlavně hraje poměrně dlouho, několik minut. Jsme s ním moc spokojní ![]()
@dagmarkav
Prosim ta, co to je znacka? Chcela som nieco s rukami ![]()
Konik bohuzial ruky nema ![]()
Kluk jako malej usinal zababusenej do pleny, kterou mel pod bradou na vecerni kojeni. V 15 mesicich dostal hackovanou zirafu a zacal usinat s ni. Ve 2 letech jsme sebrali dudlika a jako nepostradatelny usinacek se ukazala mluvici plysova Aja z Maxipsa Fika. Je tak akorat do rukou, hezky si ji umi zapnout a nekdy si s ni „povida“ treba i pul hodiny. Ma to nahranejch asi 8 hlasek a uvodni melodii (tu ma nejradsi). http://www.ceskatelevize.cz/…mluvici.html
My máme medvídka z CaA a je to pro naši malou opravdu miláček. Bez něho ani na krok, akorát na netu nikde není obrázek.
Taky jsem se ted pustila do patrani, vypada hezky. Bude to tenhle: http://m.heureka.cz/…ritek-modry/
Chicco medvidka se srdickem ktere se postupne rozsviti a zhasne pri konxi melodie, medvidka pu s natahnutim na snurku, ale to mi prijde dost hlasite a zelvicku projektor, na strop hvezdicky-bud lze nastavit menici se barvy nebo zvolit pouze jen jednu(nodra, oranzova, zluta, fialova, zelena)
Prso
![]()
Starší už nic, když byl malinký, tak koníka od Fisher Price. Toho teď zdědila mladší, ale zatím ji nějak nebere a usíná u večerního kojení. Pak ještě je dobrá ta želva, ale jen mění barvy. Tu měl starší po koníkovi. Mladší chci teď koupit nějakého „žužlíka“, muchláčka, co může mít i v kočáře.
@LuciLu
muchlacka prodavaji s takovym medvidkem v tescu je super toho ma mladsi do kocarku a doma ma jeste jiny z detskeho kramku ![]()