Nejlepší usínáček

Napsat příspěvek
Velikost písma:
481
28.9.14 21:33

@Monika123
je to chicco, nevím jestli dnes ještě dělají tohoto stejnýho, ale myslím, že jsem pak viděla trošku jinýho pajduláka, ale ten stejný princip, jen novější a mslím i hezčí model :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
28.9.14 22:14

My toho nakoupili - respektive dostali - spoustu, od fischer price po chicco, a nakonec se nejvíce osvědčil obyčejný plyšový hroch z Globusu, kterému svítí bříško. Teď momentálně vede klasický plyšový medvídek od Sparkys (nosí ho i do školky), ale ze všeho nejvíc dodnes (3,5 roku) spinká se svou peřinkou (má 4, jsou to jeho bývalé zavinovačky, u všech má oblíbený jeden rok, který vždycky rukama muchlá, dokud neusne - vždy si jednu oblíbenkyni vybere a ta mu zůstane, dokud nejde do pračky :-D) :)
Myslím, že každé dítko to bude mít jinak, ale určitě něco objevíš! :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
29.9.14 12:36
@krokodylka píše:
Kluk jako malej usinal zababusenej do pleny, kterou mel pod bradou na vecerni kojeni. V 15 mesicich dostal hackovanou zirafu a zacal usinat s ni. Ve 2 letech jsme sebrali dudlika a jako nepostradatelny usinacek se ukazala mluvici plysova Aja z Maxipsa Fika. Je tak akorat do rukou, hezky si ji umi zapnout a nekdy si s ni „povida“ treba i pul hodiny. Ma to nahranejch asi 8 hlasek a uvodni melodii (tu ma nejradsi). http://www.ceskatelevize.cz/…mluvici.html

Jej to je zlate. Akurat starsia dcera fici na maxiprovi Fikovi tj. to jej kupim k Vianociam. Dakujem :palec: Ani som netusila ze nieco take existuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
29.9.14 13:26

@aneta.ji díky, mrknu na to! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
29.9.14 13:46

@LuciLu není za co ať jste spokojená :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
2.10.14 17:34

Ahoj holky, prosim o vase zkusenosti. Rada bych dceri k Vanocum poridila usinacka. V te dobe ji bude 17m. Chystam se ji odstavit a vzhledem k tomu, ze casto vecer usne u prsa, cekam trochu potize, mimo to bych byla rada, kdyby mela nejakou oblibenou hracku na spani. Ja jako mala milovala svyho hrajiciho medveda a vim, ze mi pomahal usinat i v cizim prostredi, spala jsem s nim snad do puberty :mrgreen: Tak tedy, mate doma usinacka? Jakeho? Doporucite? Nebo je to podle vas zbytecnost? Ptam se, protoze ti lepsi jsou uz docela drazi a nechci vyhodit penize jen tak, jsem s malou sama, tak bych to mohla investovat lepe treba do jine hracky ;) Dekuji vam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4470
2.10.14 19:56

Ahoj @Janha Zbytečnost to určitě není. Za mě perfektní věc. Dcera nám díky němu usíná bez problémů opravdu všude. Má ho teda úplně od narození, závislá se na něm stala kolem půl roku. My máme snad nejlevnějšího z CaA za 120 Kč a službu plní dokonale. O ceně to určitě není, prostě si ho musí zamilovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
16.11.16 09:03

Obnovuji a chci se zeptat na vaše konkrétní zkušenosti s hrajícími usínáčky - hledám pro 6m dceru, aby se dala volit hlasitost, možnost vypnutí + aby to hrálo aspoň 10min.
Kdysi jsem uvažovala o mořském koníkovi, ale nějak mě odradily zkušenosti, že byl myslím moc hlasitý..
Nemám možnosti chodit po obchodech, prosím poradíte, co funguje u vás? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2155
16.11.16 09:19

@kittysha my koníka máme moc hlasitý pode mně není. obvykle ho máme na té vyšší hlasitosti. teď kupuji pro druhého sovičku taky FP, uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6039
16.11.16 10:49

Nemáte někdo tohoto usínáčka? Čekám druhé dítě a tak o něm uvažuji. http://www.shop.myhummy.cz/#_

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
11.2.17 12:23

Usínáček s projekcí?

Ahoj, nemá někdo zkušenost s usínáčky s projekcí? Jako že na stěnu nebo strop ta hračka promítá obrázky nebo hvězdičky?

Líbí se mi třeba tento http://www.miminkaabatolata.cz/…pani-beruska

Díky za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoy
1495
11.2.17 12:31

My máme svítící želvu, ale kupovala jsem jí až větším dětem (2,5 a 3,5) a má velký úspěch. Po pohádce zapínám a odcházím a je klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
11.2.17 14:53

@lavicka máme hvězdný projektor v chůvičce a ještě k tomu svítící želvu..holka jako mimčo to nechtěla-bála se, zato teď 3 a čtvrt roku bez toho neusne, nadiktuje si, které hvězdičky chce :mrgreen: takže za mě taky dobrý..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
1.12.22 17:26

Zdravím :)
prosím doporučte skvělého usínáčka, na muchlání, na hlavičku, bez zvuku atd.
Přeci jen jsou nové produkty na trhu, tak který se osvědčil vám, cena nerozhoduje.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11846
1.12.22 17:29

@xbeky mě se nejvíce osvědčila háčkovaná chobotnička, neteři zas obyč mušelinová plínka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí