Nejlevnější lékárna?

Anonymní
19.1.19 23:04

Nejlevnější lékárna?

Ahoj holky,
ve které lékárně kupujete antikoncepci a všimli jste si, že ceny jsou nižší než někde jinde? 8o vždycky chodím do benu, které máme na náměstí. Tentokrát jsem musela jít o víkendu do benu, které je v nákupním středisku a nestačila jsem se divit, kolik mi řekli. Bylo to asi o 150 korun víc než běžné. A že je to antikoncepce za cca 450 Kč.
Nevíte jak to má třeba Dr max, atd…? Jestli máte nějakou osvedcenou? :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
19.1.19 23:06
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
ve které lékárně kupujete antikoncepci a všimli jste si, že ceny jsou nižší než někde jinde? 8o vždycky chodím do benu, které máme na náměstí. Tentokrát jsem musela jít o víkendu do benu, které je v nákupním středisku a nestačila jsem se divit, kolik mi řekli. Bylo to asi o 150 korun víc než běžné. A že je to antikoncepce za cca 450 Kč.
Nevíte jak to má třeba Dr max, atd…? Jestli máte nějakou osvedcenou? :nevim: :nevim:

Zahlédla jsem reklamu Maxe, že mají zvýhodněnou cenu za antiko. Zkus se zeptat tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
19.1.19 23:31

Dr max teď má v reklamě že ji mají za výhodné ceny…ale nevím jaký rozdíl to může být reálně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
20.1.19 02:01

Obvolejte si lékárny ve městě, tchán má nějaké drahé léky a doplatky se hodně liší, zatímco v Dr. Maxovi je doplatek skoro tisícovka, tak v malé lékárně co není v řetězci je doplatek 15Kč. Stejné rozdíly jsou i v jiných lécích a doplňcích, já si kupovala vitamín C za 75Kč, moje sestra úplně stejné balení, jen v jiné lěkárně za 95.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
20.1.19 06:44

Nevím jestli to tedy platí i pro antikoncepci, ale většinou jsou levnější nemocniční lékárny, tak můžete zkusit tam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7208
20.1.19 10:17

Mě připadá nejlevnější dr Max

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
20.3.22 12:08

Nevíte proč jsou v lékárně tak drahé hodinky, vysavače a vůbec všechno elektro? Tam není žádný důvod aby to bylo dražší, než jinde přece. To si tam pak nikdo nemůže přece koupit nic za 5009, když jinde je to za 3700.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2589
9.4.22 16:21

Oživuji s dotazem - potřebuji nakoupit nějaké ibalginy, vitamíny, sirupy a náplasti, nevíte která lékárna je na větší nákup bez předpisu nejlevnější? Je mi jedno jestli kamenná nebo e-shop. Kde nakupujete vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
9.4.22 16:24
@mokkk píše:
Oživuji s dotazem - potřebuji nakoupit nějaké ibalginy, vitamíny, sirupy a náplasti, nevíte která lékárna je na větší nákup bez předpisu nejlevnější? Je mi jedno jestli kamenná nebo e-shop. Kde nakupujete vy?

V maxovi je akce 2+1 náplast zdarma. Ale asi musíš byt v jejich klubíku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2589
9.4.22 16:33
@Russet píše:
V maxovi je akce 2+1 náplast zdarma. Ale asi musíš byt v jejich klubíku.

Dík, v klubíku nejsem :-) Ale myslela jsem, že bych to někde nakoupila najednou. Jenže asi máš pravdu - nejlevnější bude brát to po jednom po různých akcích. Ach jo.
To fakt není nějaká levná e-lékárna? Koukám, že když něco zlevní, nastřelí to na tom zbytku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
9.4.22 16:41
@mokkk píše:
Dík, v klubíku nejsem :-) Ale myslela jsem, že bych to někde nakoupila najednou. Jenže asi máš pravdu - nejlevnější bude brát to po jednom po různých akcích. Ach jo.
To fakt není nějaká levná e-lékárna? Koukám, že když něco zlevní, nastřelí to na tom zbytku.

Tolik toho zas není. Říká se, že nemocniční lékárna je nejlevnější, ale pro mě je levnější zůstat u nás ve městě a neplatit 60 Kč za bus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
985
9.4.22 16:46

Vetsinou mi nejlevneji vychazi Euclekarna pres eshop. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2589
9.4.22 16:54
@willandraify píše:
Vetsinou mi nejlevneji vychazi Euclekarna pres eshop. :palec:

Díky moc, namátkou jsem tam něco zadala a vypadá to dobře! Jdu objednávat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
985
9.4.22 16:56

@mokkk neni zac :) Ja tam ted kupovala tehotensky vitaminy o 150,– levneji nez jinde. A celkove mam s touhle lekarnou dobre zkusenosti. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí