Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já za telecích let brala 1 000mg vit. C a k tomu si ještě ráno dělala citronádu
Nechtěla jsem prášky, aby se mi nerozhodilo celé tělo. MS přišla o pár dní později a byla hodně slabá a trvala snad jen 2 dny
Jdi k dr, dostaneš prášky na oddálení, běžně se dávají třeba před dovolenou, ale musíš včas, maji se brát nějakou dobu předem aby to fungovalo, pár dní do MS už tě nic nezachrání, muzes zkusit ten citron jak tu někdo radil, ale to spíš zeslabí krvácení než aby to posunulo ms o týden…
Mně ten vitamín C nebo citron taky funguje, ale nějak moc bych na to nespoléhala…
Ja jednou cetla panaka octa, zkusila jsem s rekla jsem ze uz nikdy vice!
![]()
Taky doporucuji doktora
Když nemam možnost doktora? Nejsem plnoletá a mamka by mi takovou chemii v životě nedovolila
@Anonymní píše:
Když nemam možnost doktora? Nejsem plnoletá a mamka by mi takovou chemii v životě nedovolila
Tak mas smulu… a muzes zkusit ten citron.
Na mne nema citron prakticky žádný efekt. Holt si užijete jindy
@Anonymní píše:
jak daleko máš do MS?? V tomhle případě máš asi smůlu, můžeš zkusit ten vitamín C, ale nikdo ti nezaručí že to bude mít nějaký účinek, chce to užívat dlouhodobě
@Anonymní píše:
@Kriss Tina tři týdny a právě ten třetí už jedem
To už moc času není. Bys musela ještě teď v týdnu k dr, ty prášky se musí brát minimálně týden před očekávanou ms
Ahoj, mám dotaz jak co nejsnadněji oddálit menstruaci. Jen tak bych to nedělala, ale čeká mě týden s přítelem a kamarády a prostě nechci to tam řešit a je asi jasný co je v plánu když tam budu s přítelem se kterým jsme od sebe daleko a nemáme možnost být spolu každý den..Děkuji každému za radu. A anonym prosím ponechat, děkuji.