Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Sháním golfový kočárek, který je ve složeném stavu malý a lehký, pro roční dítě. Chtěla bych ho na dovolenou…moje představa je, že na výletech budeme malého nosit v manduce, ale když bude třeba kousek rovina po asfaltu, tak by se mohl dát na chvíli do kočárku, abych si ulevila. A zbytek času by ho mohl mít manžel přidělaný k batohu. Existuje nějaký golfový kočárek, který je složený tak malý, že se dá pohodlně nosit přidělaný k batohu?
Díky za radu
Přidělaný k batohu? Tak to tedy nevim, zda něco takového vůbec existuje.Zase,když to má vozit dítě, tak to asi nějakou velikost musí mít, ne? Aby v tom to děťátko pak nebylo jako sardinka… ![]()
Každopádně třeba golfky Cam Compass se dají složit a vozit jako kufr (táhnout za rukojeť za sebou).
Ale třeba existuje něco i opravdu malýho, sama jsem teď zvědavá ![]()
Gb Pockit byl skládací, ale pridelavat k batohu ho asi nikoho nenapadlo.
Příspěvek upraven 11.04.23 v 19:07
Já mám carrello astra, kocarek do letadla. Dá se složit a vozit jako kufr a je na něho i taková taška, která vydrží nosnost kočáru a můžeš ji třeba nosit přes rameno jako kabelku
ale teda na výlet jako zabalit k batohu, si nedokážu ani představit takový kocarek. To možná nějaký pro panenky
kočár musí něco vydržet
Něco jako ty původní staré golfky bez stříšky by k většímu turistickému batohu (tomu, co má po stranách popruhy) přidělat šlo.
@Havlova Těm jsou nejvíc podobne Maclaren Mark II. Do toho bych ale rocni dítě nedala.
Mrkni na kočárky do letadla, dva už tu byly jmenované. Mrkni na videa
@Havlova píše:
Něco jako ty původní staré golfky bez stříšky by k většímu turistickému batohu (tomu, co má po stranách popruhy) přidělat šlo.
My jsme měli podobné, ale šly do nich děti až opravdu jistě seděly. U nás to bylo, kvůli malému autu, tam nešlo pravidelně vozit ani náš skladný kočár.
Zakladatelko s tvým plánem bych se na to vykašlala. Roční dítě v pohodě uneseš pokud budeš mít kvalitní nosítko a pokud bude kus po asfaltu tak ho dám do kočárku to stejně dělat nebudeš. Než ho složíš, vymotáš dítko, usadíš za kus cesty znova opačně to je lepší ho nést stále. Případně se v nošení střídej s manželem, to bude efektivnější než táhnout kočár.
Taky záleží, jestli ti dítě vydrží v nositku/ kočárku.
Může přijít období, kdy se mu nebude líbit to nebo ono nebo oboje ![]()
Já bych kočárek pořídila
Proč bys měla nosit dítě v manduce ty, když máš s sebou manžela? ![]()
@Sonmi píše:
Proč bys měla nosit dítě v manduce ty, když máš s sebou manžela?
Ono záleží, co je těžší, jestli manduka s dítětem nebo batoh. Manžel tahal obrovský batoh (75l), já malý batůžek a dítě.
@Havlova píše:
Ono záleží, co je těžší, jestli manduka s dítětem nebo batoh. Manžel tahal obrovský batoh (75l), já malý batůžek a dítě.
Jo, tak to jo. Já si pod pojmem „výlet“ a priori nepředstavím čtyřdenní pochod divočinou. ![]()
Mame joolz aer a jsem spokojená. Je na nej i taska pres rameno.