Sportovní kočárek nebo golfky - koupit nebo ne?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
10.4.23 21:24

Sportovní kočárek nebo golfky - koupit nebo ne?

Ahoj holky, jdu si k vám pro radu. Mám syna, kterému bude 1 rok a začíná chodit. Máme sportovní kočárek - klasická dvojkombinace a teď premyslime zda koupit klasické golfky nebo ne. Chtěla jsem se tedy zeptat mate někdo a není to zbytečne? Na jak dlouho jste používali kočárek? Případně můžete napsat co jste kupovali k 1.narozeninám :lol: Děkuji :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4616
10.4.23 21:42
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jdu si k vám pro radu. Mám syna, kterému bude 1 rok a začíná chodit. Máme sportovní kočárek - klasická dvojkombinace a teď premyslime zda koupit klasické golfky nebo ne. Chtěla jsem se tedy zeptat mate někdo a není to zbytečne? Na jak dlouho jste používali kočárek? Případně můžete napsat co jste kupovali k 1.narozeninám :lol: Děkuji :mavam:

Budu kupovat nějaký lehčí sporťák z druhé ruky právě na cesty, protože kombinace zabírá v autě dost místa a je to na dýl, než to do toho kufru napasujeme. Mé požadavky jsou - odpružená kola, sezení do úplného lehu na spaní a polohovatelné madlo.
Jinak první dítě jsem dávala na spaní do kočárku snad do 3,5 roku, protože doma prostě neusnulo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
10.4.23 21:46

To záleží. Tohle má každý jinak. Někdo golfky vůbec nepořizuje, někdo si na nich zakládá. Já je tedy měla na obě holky a v podstatě, co jsem je začala využívat, sporťák jsem vytáhla už jen párkrát. Měla jsem ale polohovatelné, aby v nich mohly holky i spát normálně vleže, když jsme třeba výletily. Pro mně význam měly. Vyhovovalo mi, že byly lehký, skladný (do mého malého auta jsem sporťák opravdu nedala) a šly pohodlně složit/rozložit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
10.4.23 21:52

Zalezi i, jak moc cestujete. Ja golfky poridila a stridam je se sportakem. K mori kvuli skladnosti mame ty golfky, pak jsou super po meste a na kratsi cesty. Beru je kdyz jdem nekam na navstevu, protoze je v klidu poponesu i v ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75898
10.4.23 22:08
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jdu si k vám pro radu. Mám syna, kterému bude 1 rok a začíná chodit. Máme sportovní kočárek - klasická dvojkombinace a teď premyslime zda koupit klasické golfky nebo ne. Chtěla jsem se tedy zeptat mate někdo a není to zbytečne? Na jak dlouho jste používali kočárek? Případně můžete napsat co jste kupovali k 1.narozeninám :lol: Děkuji :mavam:

měla jsem obojí, využili jsme obojí, a ještě jsem sporťák z dvojkombinace vyměnila za trojkolku Jané

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
10.4.23 23:45

My máme klasickej sporťák (syn má 13m) a neplánujeme kupovat. Je to fajn na dovolené, nákupy, výlety po městě a obchoďákách. My bysme to nevyužili a synovi bude na procházkách určitě líp ve velkým odpruženým kočárku. Ale pokud vy chodíte pravidelně - šla bych do něj. Je to skladný, malý, lehký, prostě praktický :D :palec:
My synovi kupovali na první narozeniny hopsadlo od Zopa (dinosaura). Radost měl oooohromnou :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
11.4.23 11:40

Já měla v roce britax bmotion 4+, lepší jak sporták z dvojkombinace… je lehčí, dlouhé ležení, dlouhá střecha, gelová kola, odpružení nám stačilo. A pak od dvou let jsem měla valco snap sport 4+… ten byl ještě lehčí a menší jak britax… neměl takové odpružení. Já bych sporták z dvojkombinace klasický nechtěla…zabírá i hodně místa v autě, což jak britax a valco ještě mnohem mín. ale uplně klasické golfky bych nebrala… já chtěla min. vždy nafukovací kola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.23 14:13

K 1 narozená. Jídelní sadu, příbor, polštář, deku a houpacího koníka, kostičky.
Co se týče kočáru. Tak je v plánu sporťák jen se nějak nemůžu rozhodnout a vybrat ten pravý. Musí to být něco za co nedám majland a co bez problémů zvládne lesní cestu. Partner má jedinou podmínku. Musí být nový 8o. Dvojkombinace je super, projede všechno, jen je to velké a v případě dovolené zabere celý kufr. :roll: :? :,(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4