Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jdu si k vám pro radu. Mám syna, kterému bude 1 rok a začíná chodit. Máme sportovní kočárek - klasická dvojkombinace a teď premyslime zda koupit klasické golfky nebo ne. Chtěla jsem se tedy zeptat mate někdo a není to zbytečne? Na jak dlouho jste používali kočárek? Případně můžete napsat co jste kupovali k 1.narozeninámDěkuji
Budu kupovat nějaký lehčí sporťák z druhé ruky právě na cesty, protože kombinace zabírá v autě dost místa a je to na dýl, než to do toho kufru napasujeme. Mé požadavky jsou - odpružená kola, sezení do úplného lehu na spaní a polohovatelné madlo.
Jinak první dítě jsem dávala na spaní do kočárku snad do 3,5 roku, protože doma prostě neusnulo.
To záleží. Tohle má každý jinak. Někdo golfky vůbec nepořizuje, někdo si na nich zakládá. Já je tedy měla na obě holky a v podstatě, co jsem je začala využívat, sporťák jsem vytáhla už jen párkrát. Měla jsem ale polohovatelné, aby v nich mohly holky i spát normálně vleže, když jsme třeba výletily. Pro mně význam měly. Vyhovovalo mi, že byly lehký, skladný (do mého malého auta jsem sporťák opravdu nedala) a šly pohodlně složit/rozložit.
Zalezi i, jak moc cestujete. Ja golfky poridila a stridam je se sportakem. K mori kvuli skladnosti mame ty golfky, pak jsou super po meste a na kratsi cesty. Beru je kdyz jdem nekam na navstevu, protoze je v klidu poponesu i v ruce.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jdu si k vám pro radu. Mám syna, kterému bude 1 rok a začíná chodit. Máme sportovní kočárek - klasická dvojkombinace a teď premyslime zda koupit klasické golfky nebo ne. Chtěla jsem se tedy zeptat mate někdo a není to zbytečne? Na jak dlouho jste používali kočárek? Případně můžete napsat co jste kupovali k 1.narozeninámDěkuji
měla jsem obojí, využili jsme obojí, a ještě jsem sporťák z dvojkombinace vyměnila za trojkolku Jané
My máme klasickej sporťák (syn má 13m) a neplánujeme kupovat. Je to fajn na dovolené, nákupy, výlety po městě a obchoďákách. My bysme to nevyužili a synovi bude na procházkách určitě líp ve velkým odpruženým kočárku. Ale pokud vy chodíte pravidelně - šla bych do něj. Je to skladný, malý, lehký, prostě praktický
![]()
My synovi kupovali na první narozeniny hopsadlo od Zopa (dinosaura). Radost měl oooohromnou
![]()
Já měla v roce britax bmotion 4+, lepší jak sporták z dvojkombinace… je lehčí, dlouhé ležení, dlouhá střecha, gelová kola, odpružení nám stačilo. A pak od dvou let jsem měla valco snap sport 4+… ten byl ještě lehčí a menší jak britax… neměl takové odpružení. Já bych sporták z dvojkombinace klasický nechtěla…zabírá i hodně místa v autě, což jak britax a valco ještě mnohem mín. ale uplně klasické golfky bych nebrala… já chtěla min. vždy nafukovací kola.
K 1 narozená. Jídelní sadu, příbor, polštář, deku a houpacího koníka, kostičky.
Co se týče kočáru. Tak je v plánu sporťák jen se nějak nemůžu rozhodnout a vybrat ten pravý. Musí to být něco za co nedám majland a co bez problémů zvládne lesní cestu. Partner má jedinou podmínku. Musí být nový
. Dvojkombinace je super, projede všechno, jen je to velké a v případě dovolené zabere celý kufr.
![]()
Ahoj holky, jdu si k vám pro radu. Mám syna, kterému bude 1 rok a začíná chodit. Máme sportovní kočárek - klasická dvojkombinace a teď premyslime zda koupit klasické golfky nebo ne. Chtěla jsem se tedy zeptat mate někdo a není to zbytečne? Na jak dlouho jste používali kočárek? Případně můžete napsat co jste kupovali k 1.narozeninám
Děkuji